Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.179
Cevap
733
Favori
1.111.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekom taahhudum bu ayın 9 unda bitiyor. Bana az önce söyle bir mesaj geldi. Tt ile devam etmek istemiyorum. Turkcell e geçtim cuma günü kurye sim kartımı getirecek. Tt nin tarifeleri benim icin uygun degil artik. Bu mesaj ile ilgili ne yapmam gerekli.

Degerli musterimiz, mobil hattiniza tanimli taahhudunuz 09/09/2025 tarihinde sona erecektir. Kampanya bitiminden sonra farkli bir paket / kampanyaniz yok ise Degerli 20 Tarifesi Tarifesi uzerinden ucretlendirileceksiniz. B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Gecis talebi yeni yapildiysa ondandir,sonucta turkcele gecis mesaji gelene kadar telekomdasiniz.
    Taahhut bozma cezasi da cikabilir bilginiz olsun son 2 gun kala falan gecis yapsaydiniz keske.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 3 Eylül 2025; 15:15:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Turkcell kampanyanın son günüydü.

Taahhüt vermezseniz taahütsüz devam edeceğinden cayarsınız küçük paketlerle bir süre idare edersiniz

• Mustafa Eren Akbaş M kullanıcısına yanıt

Üyenin paketle ne işi var ki

boşuna masrafa sokmaya çalışıyorsunuz  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yarin Telekoma gidip nedir ne değildir öğreneceğim illa gitmek gerekiyor. Telefonda işimi halledemedim. Ya anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar. Turkcell e geçeceğim tahaahut bitiyor diyorum bana paket öneriyorlar. Tersledim hem pahalı hemde bulunduğum yerde çekmiyor diyorum 200 liraya 20 gb 1000 dk verseniz bile çekim gücünüz berbat dedim onu hallederiz diyor.

Neyi halletmeye çalışıyorsunuz ki ?

size diğer konuda yapmanız gerekeni yazmıştım  

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, absürt cayma cezaları ile karşılaşmamak için diğer operatörde hattın açılacağı tarihte taahhütünüzün halihazırda bitmiş olmasına dikkat edin. Taahhüt bitiminden önce geçerseniz cayma bedeli, sonra geçerseniz ise 1 veya 2 günlük kullanımı içeren sonraki ay bir fatura daha çıkar. Onu da ödersiniz ve TT ile bir ilişkiniz kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vodafone dan ttkom a gectim 3 ay 50 gb hosgeldin paketini de yukledim bir sorun yok. Kardesim de aynısını yaptı onun hattı yarın sabah acılacak. Yalnız o koye yazlıga falan gidecek oralarda telekom cekmiyorsa hemen Turkcell e gecis yapmak istiyor. Hattı acılıp memnun kalmazsa en erken ne zaman gecis yapabilir. bir de bu 3 ay 50 gb paketini yukleyince galiba taahhut vermis oluyormussun o yuzden basit ufak bir paket yukleyip deneme yapsın degil mi?

• eros68 kullanıcısına yanıt
    Faturasız hatta taahhüt olmaz hocam memnun kalmadığı takdirde hemen Turkcell’e geri dönebilir herhangi bir bekleme süresi yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Faturasız hatta yok da bu 3 ay 50 gb bedava paketini yuklersen onun cezası varmıs diye duydum.

Nereden uyduruyonuz böyle şeyleri nereden duyuyonuz azcık mantıklı düşünün  

Faturasızda cayma olmaz

İstediğiniz zamanda taşınabilirsiniz

Nereden duydunuz merak ettim doğrusu  

Evet paket satın alındığında öyle yazıyor ama bu bir aldatmaca. Faturasız hatta taahhüt olmadığı ve dolayısıyla fatura kesilmediği için herhangi bir cayma bedeli alamazlar hocam içiniz rahat olsun. Sadece paketin süresi dolmadığı halde paket iptal edilmiş olur o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uydurmak mı? uslubunuza dikkat edin...

654. sayfaya gidip paladinho nun mesajını okursanız nereden duydugumu gorursunuz.

Uydurmak değilde nedir ?

0 TL ye aldığın ürünün neyinden cayma bedeli alacaklar

Faturasız bir üründen nasıl cayma bedeli alacaklar?

Bunların cevabını verin o zaman  

3 ay 50 gb paketine uye herkese bu mesaj geliyor. Bana da geldi. Telekomkan gelen bir mesajı buraya yazıyoruz nereden uyduruyorsun diyor. Siz uydurmak kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz herhalde. ortada hic veri yokken yalan soylemeye uydurmak denir. Burada herkese turk telekom dan gelen bir sms var...

Benim sorduğum soruların cevabını bekliyorum

Uydurmak kelimesinin anlamını değil ?

Uydurmak kelimesinin anlamını bilmeden kullanma o zaman. İnsanlara saygısız bir uslupla cevap yazmaya da hakkın yok. SMS i kullanıcılara ben gondermiyorum ki Telekom gonderiyor. Sorularını Turk telekom a sorsana...

Telekom uydurmuyor

sen uyduruyorsun bende sana yazdım  

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.