Siz paket kullanmıyorsunuz tarife kullanıyorsunuz . Uygun fiyatlı tarifeye girdiğinde eski tarife taahhütünü ne yapmayı düşünüyorsunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (657. sayfa)

-
-
Sanirim bahsettigi sey sen yillik abonelikte aylik 200tl oduyorsun ama telekom diyorki benim taahutsuz fiyatim 1100tl sen son ay hattini tasirsan kalan gun kadarini 1100den hesaplarim.. Bu arada telekom taahudunuz bittiginde kafasina gore taahutsuz fiyata zam yapiyor. 3sene once bitmisti ve tatildeyken nasilsa taahutsuz fiyat 300tl odiycez bu ay kullanalim dedik ay ortasinda kafasina gore 550tl yaptilar faturayi. Neymis taahutsuz fiyat oldugu icin istedigi gibi degistirebilirlermis. Oldu 5bin lira diyin o zaman ne guzel memleket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gerçek 5G tarifeleri bana kalırsa 3-4 yıl sonra sunulacak. Hatırlarsınız 4.5G ilk hizmete sunulduğunda 1 ila 10GB’lık tarifeler genellikle sunuluyordu. Zamanla 15-20 olarak artmaya başladı. Şimdilerde de 50-60GB’lık ortalama tarifeler görebiliyoruz. En düşük tarifeler 10-20GB oldu. 5G’nin gerçek tarifeleri ise en az 100-200GB’dan başlayıp sınırsıza doğru gidecek. Sınırsız hizmetini şu an aslında Vodafone veriyor ancak diğerlerinin hizmete sunmasına en az 4-5 yıl var diyorum daha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde olursa yandık, hiç değilse 100 GB + SSM gibi tarifeler çıkarsa bir nebze idare edebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üyeninde benimde bahsettiğim başka şey 2 taahhüt olacak
Kimse kafasına göre zam yapmıyor
Faturanı takip ederseniz zam geleceğini 1 ay önceden fatura altında sana bildiriyor .
Sonunca taahhütsüz kullandığın için tarife fiyatını değiştirmek kendi ellerinde
Zaten 100 200 gb tarifeler var ne olur ilerde normalleşir
ama orta kesim ne yapacağım 20 yeter 5g kullanmasam da olur diyecek
Ne olacak 4G de 900 mbps ye yakın hız görüyorsak
5G de de 2000 mbps ye yakın hız göreceğiz
700 de kapsama artar
39 günlük cayma bedeli 649,99₺ çıktı. Benim Vodafone 182₺+54₺ olmuş oldu yani :)
-
Vodafonedan tt ye geçiş yaptım. Vodafone'daki son faturamı ödeyemiyorum hiçbir yerden. Ne mobil şubeden ne de vodafone payden. Nasıl ödeme yapabilirim acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 NİSAN 2026…
https://www.donanimhaber.com/5g-ihale-tarihi-aciklandi--195615
Hocam dediğiniz doğru, 3G’den 4.5G’ye geçişte de bir kesim 3G’de kalmayı tercih etti. Ancak 4.5G uyumlu telefonların yaygınlaşmasıyla, ve operatörler en ufak bir kampanya bile için 4.5G uyumlu sim kartı zorunlu isteyince(ki 4.5G uyumlu kartlar 5G de uyumlu Allah’tan.) çoğu kişi geçiş yapmak zorunda kaldı bir nevi. Elbette telefon ayarlarından 3G’ye dönülebilse de çoğu kişi bunu bilmiyordu. Bu sebeple 250MB’lik paket bile kullansalar 4.5G kullandılar. O yüzden 5G’ye geçişin de benzer ve 1-2 yılda akıllı telefon kullanıcılarının %60-70’inin kullanmasını bekliyorum.(Tabii 5G uyumlu cihaz yaygınlığı 4.5G gibi olursa, keza şu an aynı yaygınlıkta değil gibi.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda insanları 4.5 G kullanmak zorunda bırakan firmalar var (bkz. Vodafone). Ben şahsen Vodafone'dan 5G'yi 4.5 G anteni üzerinden getirmesini bekliyorum yani Vodafone'da sadece 2G ve 5G kalacak (2G yi de tuşlu telefon kullananlar için bırakıyor). Türkiye'de ortalama 4.5 G hızı 50 mbps bandında, buna göre 50 60 GB lık paketler bile ev interneti olan adama fazla gelecektir. 5G de de hızların ortalama 100 mbps olacağını düşünüyorum bu da paketlere çok bir güncelleme gerekmeyeceğini gösteriyor
umarım 1 nisan tarihi itibari ile kötü bir şaka yapmayıp işi batırmazlar da şu kota belasının kaldırıldığı bir müjdeyle gelirler...
-
Bunların yapacağı işi ben. 6 gündür arıyorum soruyorum yoğunluktan dönüş olmadı dendi şimdiye kadar. Web sitenizde önce sms sonra kuryemiz gelecek öyle onay verileceği yazıyor . Vodafone 182 tl lik tarifeye geçemedim düzgün bilgi verilmediği için . Size muhakkak dönüş olacak dendi . Bugün ise edevletten onay vermeniz lazımdı deniyor . Başında niye demiyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Dictyo
182 tl ye basvurdum hala dönus olmadı 2 gün oldu
Online başvuruda hiçbir zaman kurye ile teslimat seçmeyin, şube teslimatı seçin, kuryeler gelmiyor çünkü. Kurye ile teslimat seçince şube teslim'e dönüş de olmuyor öyle illet bir şey
dostlar kandilinizi tebrik ediyorum. türk telekom 20 gb 155 tl tarifesine geçmek için online başvuru yapmıştım. ayın 11'inde de dijital kurye için randevu oluşturdum. aklıma takılan şey e devletten herhangi bir onay vermedim, onay verin gibi bir bilgi de gelmedi tt tarafından ama vermem lazım mıydı, vermeli miyim? bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Pttcell 100 gb 470 tl kullanıyordum, taahüt 23 gün kalmış, mobil işlemlerde hep yeni teklif olurdu, ancak uygun tarife yok deniyor, bu bağlamda ne zaman en uygun hangi operatöre geçebilirim, internetin fazla olması önemli
Muhtemelen PTTCell ve Teknosacell kalması için bir sebep bulamadığı ve fiyat rekabeti sağlayamadığı müşterilere teklif sunmuyor, yüksek internetli TT'de 80 GB 640 TL var, Turkcell'de de 60 GB 420 TL var. Ayrıca Vodafone'da şehir özel teklifi olarak 60 GB 441 TL var, buradan da Sınırsız tarifeye geçmek mümkün
Şehir özel teklifi göremedim hangi iller geçerli, bir de sınırsıza nasıl geçebilirim
Vodafone'daki şehrinize özel tekliflerin hangi illerde geçerli olduğunu göremiyorum ama sitesine girdiğinizde faturalı teklifler vodafone'lu ol kısmında direkt karşınıza çıkıyor. Sınırsıza geçmek için herhangi bir faturalı teklife geçmek yeterli oluyor ama sınırsız'ın şartlarına iyi bakın 15 GB Hotspot sınırı gibi sınırsızı sınırlayan kuralları var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Eren Akbaş -- 3 Eylül 2025; 12:4:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X