Hocam bugün vodofone bayiine gittik. Adam bana "hat 60 lira abi ama, iki kalem daha ekleniyor faturaya, fatura 200 tl'yi buluyor dedi. Devlet bilmem ne kesiyor dedi. Anlamadım. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (641. sayfa)

-
-
Bana da 3 ay ücretsiz 50 GB paketi bitti demişti bayii ben bugün online olarak 50 GB paketine geçtim ileriki günlerde Vodafone ne geri döneceğim güzel bir tarife yakalarsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim iki ay premium veriyorlar
Müşteri temsilcisi ile görüştüm 3 ay sonra başka bir tarifeye geçmek gerekiyormuş aynı tarife olmuyormus.
Bimcell'de şu anda hat ücreti 599 TL. Hattın kapanmaması için de 6 ayda bir 150 TL yüklemeniz lazım. En ucuzu bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 8 Ağustos 2025; 23:34:21 >
Öyle bir dünya yok. 60 liralık faturanın vergisi en fazla 10-15 lira olur. Size o tarifeyi vermemek için yalan söylemişler.
Bilmeden öyle bir dünya yok diyenlere bakmayın
yeni hat alımlarında çıkan vergiden bahsetmiş
Faturaya 12 taksit olarak yansıyor
-
-
hala hediyeyi satıyor hiç değişmemiş
-
Maalesef :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekran resimine bakacak olursak teknosacell gibi duruyor, gereksiz pahalı bence. Ben de teknosacelldeyim 40 gb 340₺ teklif veriyor şuanda oradan kıyas yapabilirsiniz.
-
Vodafone geceli 12 gün oldu. Tuşlu telefona takılı ananem kullanıyor. Sürekli şebeke gidip geliyor. Ugraşamıycam artık. 4.5G falan kapattık denedik herşeyi aynı. Şuan en uygun tarife Turkcell ve Türk Telekom’da hangisidir? İnternete gerek yok dakika olsa yeter ananem için.
-
Hangi resimden teknosacell e benzettiniz ki ?
Bimcell'e taşıyıp 3 ay 1000 dk internet vs ile bedava kullanabilirsiniz. Ondan sonra karar verirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eylül ayında kalan 3 hattımı da Türk Telekom'a geçirip Turkcell'dan kaçacam. Turkcell sert düştü gözümde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X