< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (503. sayfa)

-
-
Bazı tarifeleri görünce kazık yemiş gibi hissediyorum ama 20G 310₺'ye kullanıyordum faturalı. 35G bu gün 410₺'ye geçmiş oldum bana göre 35G Prime paketi inş. pişman olmam.
-
2 Hattımında taahhütü 1 ay içinde bitiyor. :uan telekom kullanıyorum 10GB civarlarında en uygun hangi tarifeler var oparatör farketmez değiştiririz.
-
Bugün TTelekom bana verdiği teklifleri güncellemiş sözleşmenin bitmesine 1 aydan kısa süre kaldı.
45Gb 2000dk 250sms 483Tl
50gb 2000dk 250sms 513Tl daha uygun operatör bekleyeyim mi yoksa bitmeye yakın geçeyim mi ne dersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limitsiz Sosyal Medya varsa kabul edilir bence hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu hangi kampanya
-
Mevcut müşteriyim uygulama üzerinden gözükenler. Sosyal medya yok maalesef 12 ay +2gb var.
Annem için şu an vodafone kullanıyoruz 3 gün sonra tarife bitiyor bana önerdikleri teklif 7 gb 1000 dk 500 sms 240 tl sizce daha farklı uygun bir fiyata tarife bulabilir miyim ?
Macun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. 10 gb , 1000 dk türk telekomu 107 tl ye kullanıyordum . 20 gün sonra taahütüm doluyor.
Türk telekomdan teklifler 10 gb 238 tl . Sizce bu teklif iyi midir ? Vodafone yada turkcell de geçsem uygun bir teklif var mı ?
-
Türktelekom 1000 dk 15 gb internet + 2 gb sosyal medya 240 tl. Sadece dijital başvuruya özel.
Teşekkürler arkadaş. Bu kampanya şu an turktelekomlu olanlar içinde geçerli mi. Yoksa vodafone ve turkcellden gelenler için mi ?
Birde link varsa sevinirim ...
-
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yeni-dijital-17gb-tarifesi
Öyle görünüyor, hiç müdahale etmeyin ararlarsa açmayın. :) Sorun çıkarsa ekran görüntüleriyle BTK'ya şikayet edip çözersiniz.
-
Yılsonu yaklaştıkça daha uygun tarife kampanyaları yaparlar mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X