Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.853
Cevap
720
Favori
1.078.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    yedek hat olarak kullanacaksan gecebilirsiniz ama ana hat olarak suan belki banka flan sorun olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    yeni bir gsm firmasi oldugu icin anlasma yapmasi uzun surebiliyor sadece benim bildigim sebeke olarak turkcell bagli

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    ozel bir kampanya olursa belki bulabiliriz onun disinda herkes acik tarifede zor 20 gb 200 tl alti

• Aylık 2-3 gb 1000 dk en uygun tarife nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, annem ve kendim için Turkcell'de Sürpriz Ekstra Plus 20GB kullanıyoruz. Paket her ikimiz için de yeterli hatta fazla bile. Belki annem için dakikası biraz daha bol bir tarife iş görebilir. Yine bu konuda okumuştum sanırım firmalar en iyi kontrat tekliflerini taahüt süresinin 6. ayı civarında veriyorlarmış. Ben şuan 167 lira fatura ödüyorum. Operatör olarak Vodafone ve Türk Telekom bizim burada biraz zayıf çekiyor, şart değil ama ayda 20-30 lira fazla verecek olsam da daha iyi çektiği için Turkcell'de kalmayı düşünüyorum. 19.08.2024'te de kontratım bitecek. Uygulamadan kontrol ettiğimde 12 ay taahhüt vererek 330 liraya Mega+ 26Gb paketine geçebileceğimi görüyorum. Sizce bu fırsat mı? 2 katı fatura ödeyecek olmama rağmen atlamalı mıyım? Yoksa başka bir taktik mi önerirsiniz?

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Hocam daha uyguna bulamazssiniz Turkcell icin Turkcell altyapisini kullaniyor. Netgsm oneririm anneniz icin. Netgsm daha bankalar icin anlasma yapiyor onay kodu ayarlari icin. Anneniz banka ile alakasi yok ise online banka islemleri ile onerebilecegim tek firma. Kendinizi Turkcell de tutun Anenizi Netgsm gecirin.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Şubat 2024; 16:17:20 >
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Kardeş annen için turkcellde bu paket var bir incele istersen

• Bimcell'den daha hesaplı 20gb internetli tarife var mı şu an herhangi bir ana operatörde ?

• fasakasa kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Şubat 2024; 16:5:22 >

Enerya maalesef

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Enerji tarifesini vermiyorlar malesef. 2 gün önce gittik kapandı dediler. Onun yerine selfy 10+10 215 tl tarifesi var dediler onu yaptık

• Şunun olayını anlamadım, yapay zeka içerikli ne satabilirler acaba?

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Telefon olacağını zannetmiyorum, zaten telefon için ayrı bir kategori var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Mattg hocam öneriniz için çok teşekkürler. Annem de ben de banka uygulamalarını kullanıyoruz. @volkanadana paylaştığınız paket güzel ve uygun ama hem interneti yok gibi hem de hat sahibi benim zaten.

Ben aktif arayış içinde değilim aslında. Sadece daha önce konuda en iyi teklifler 6. ayda yapılıyor kontrat uzatacaklar bu ayları kullansın diye bir şeyler okuduğum için sormuştum. Ama şuan 2 ayda ödeyeceim faturayı bir ayda ödemek mantıklı değil sanırım. Anca uygulama 250 liranın altında makul bir paket teklif ederse gerçekten fırsat diyebileceğimiz bir şey söz konusu olur diye düşünüyorum. Haksız mıyım?

• Türk Telekomun 10 gb 1000 ddk 250 sms 300 tl lik dediği paket yerine babamı Türkcell Kamu paketine geçirdik 16 gb 1000 dk 500 sms 190 lira :)

Anlamıyorum kamu personeli maaşı yüksek 35-60 bin tl maaş alan adamlara indirim yapıyorlar 11.400 - 17 bin tl alan adamlara yüksek fiyat çakıyorlar. Ben bu ülkeden gerçekten de soğumaya başladım ülkeye bağlılığım her geçen gün azalıyor. yok olma seviyesine geldi. Asgari ücretliye yaşam hakkı olmayan bir ülkeyi sevmem mümkün değil.

• Haklisiniz hocam bekleyin derim eger iyi teklif olmaz ise yine yazabilirsiniz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

cunku devlet baski yapiyor sirketlere indirim olsun diye. Pttcell Ptt calisani tarifesi var bende 50 gb 3000 Dk 10 Gb hediye her ay 1000 Sms ayda 170 TrY oduyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Şubat 2024; 21:17:49 >

ben bu devletten de her şeyden soğudum.

• Haklisin Hocam bunlar Baslangic

• Merhaba, Vodafoneda Redli Musteri Ozel 20 Plus kullaniyorum ve taahutte su an 1. donem kampanyasi yaziyor. Bunun 2. donemi oluyor mu, fiyat degisikligi ne kadar oluyor bilgisi olan var mi?

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.