Bu teklifi almak için ne yapmamız gerek turktelekom müsterisiyim |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (227. sayfa)

-
-
Hocam Türk Telekom Müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçeceğinizi belirtin. Faturasız hat birimine ücretin yüksek olduğunu söyleyip daha düşük teklif verebiliyorlar.12 gb 110tl genelde veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kampanya ne zamana kadar geçerli?
yoksa bitti mi??
-
Merhaba. Şu anda pttcellde taahhütü bitecek bir hattım var. Turkcellde ya da vodafone de 130-140 tl ye geçilebilecek kampanya arıyorum. kullanım 500 dk+100 sms+ 5,6 gb yeterli oluyor. Tavsiye edebileceğiniz tarife var mı ?
-
kampanya 30 eylülde bitti
çocuk saati mi almak gerekiyor mediamarktan
-
Yoo gorevli arkadaşa tarife işlemleri için geldim dedim.ilgili arkadasi gösterdi.Yanina gittim kimlikle işlemleri yaptılar
Hangi tarife hocam sizin geçtiğiniz?
Prime enerji tarifesi.125 TL olan
-
Sağolasın hocam. Katıldım çekilişe, hadi hayırlısı bakalım :)
-
Merhaba arkadaşlar , bugün Türk Telekom'u arayarak Enerjisa tarifelerine geçiş için bilgi almak istedim ama bana Enerji kampanyasının Kasım 2022'de sona erdiğini söylediler , başka kişiler geçiş yapmışlar diye de söyledim fakat kampanyanın sonlandırıldığını söylediler , yakın zamanda bu kampanyalara geçiş yapan var ise cevap verebilirse memnun olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oğlumun hattına gelen teklif;
Pttcell Fırsat 20gb Tarifesi.
1000 dak ve SMS
20Gb duran internet
94 TL
Teklifi kabul edip devam ediyoruz kullanmaya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta arkadaşım İstanbul Sultanbeyli de Enerjisa ofisinde işlemini yapti
içerik yeterli ise teklif çok iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir belge götürmemize gerek var mı acaba biliyor musunuz ? Numara taşıma işlemi yaparak ilgili paketlerden birine geçeceğim.
Hocam yanlış bilgi vermiyim, sadece ben yönlendirdim, oda gitti taşıma işlemini yapti. Sormadım açıkçası bişe istiyolarmi diye
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için , hat benim üzerime olmadığı için babamın gitmesi gerekiyor o yüzden sormuştum.
Gayet yeterli.
Bu zamanda iyi bir teklif olunca kaçırmadık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oğlunuzun hattı Pttcell miydi? Ben de bimcell kullanan kızıma uygun bir tarife arıyorum da, o yüzden sordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X