Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
35.430
Cevap
1.085
Favori
3.449.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konutkredisi.com.tr

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

arkadaşlar bugün tüm günnümü banka banka dolaşmakla geçirdim

emin olunki faiz oranları şube şube fiyatlar değişiyor

aldıgım oranlar

iş bankası evraklarımı aldı 0,71 onay alırız garanti dedi daha sonra beni aradı 0,74 dedi bende hayırlı işler dedim geçtim

yapı kredi 1500 masraf 60 ay için ,72 oran verdi hayat sigortası yok

diger bankaları symıyorum hepsi yüksek 0,74 lerde veyay daha üzeri

halk bankasından 0,71 oran 45 bin 60 ay masrafların tamammı 5 yıllık hayat sigortası dahil 1750 çıkardı
    nasipse buradan çekecegim evraklarrı tamamlamaya çalışıyorum

sizce nasıl oranlar arkadaşlar

bankacılar diyorki oranlar düşecek bekle 1 hafta sonra gel oranlar eski güncellenmedi

Merhabalar, bizimle de irtibata geçtiniz, sitemize muhakkak bakmışsınızdır.

O kadar gezmişsiniz, çoğu kişinin bulamadığı oldukça iyi de bir oran bulmuşsunuz tebrikler.

Hesaplamalarıma göre 45.000 TL krediyi 60 ayda 51.171 TL geri ödeyerek almış olacaksınız. Bizim sitemizde sizin rakamlarınız (45.000 TL 60 ay) için en düşük güncel teklif şu an 51.127 TL (1550 TL masraf, 0.72 oran), yani bizim teklif hala 44 TL daha hesaplı :). Üstelik telefonda danışmanlık sürecinde sitemizdeki oranlar (şubelerin tutumuna göre) daha da düşebiliyor.

44 TL elbette çok mühim bir miktar değil, ama bu karşılaştırmayı şunun için yaptım: Bizim tamamen ücretsiz hizmetimizi kullanmış olsaydınız şubelere randevulu gidip beklemeyecektiniz. Telefonun ucunda size özel uzman bir danışman sorularınızı günün her saati yanıtlamak için bekliyor olacaktı. Kredilendirme sürecinde tapu türünden değerlemeye, genel onaydan sözleşme imzasına her türlü karmaşık süreçte doğabilecek bir soru/sorunda banka ile iletişiminizi doğru kurmanıza yardımcı olacak, sizi meşgul bir müşteri temsilcisinden çok daha iyi aydınlatabilecek biri olacaktı. Üstelik bizdeki teklif yeniden yapılandırmada kendi anlaştığınız bankadan daha az sorun çıkartıp daha düşük maliyet sunabilen, konut kredisi alanlara konut destek hizmeti vb yan faydalar sağlayabilen bir bankadan olacaktı.

Bu söylediklerim size reklam yapmak gibi gelebilir ama sabit gerçekler üzerine konuşuyorum. Nasıl biri buraya gelip 'X bankasında şu oranlar var şu an teklif iyi' diyorsa ve bu bir bankanın reklamı sayılmıyorsa, ben de benzer bir şey söylüyorum. Kendiniz oran araştırmayın elbette demiyorum, ama bizim hizmetimizi kullanınca kendiniz bulabileceğiniz en düşük oranlardan mahrum kalınmayacağının (ve çoğu kişinin zaten bu oranları bulamadığının), üstelik hizmetimizi kullanmanın farklı artıları olacağının altını çizmek istiyorum.

Bence verdiğimiz hizmet en azından bir denemeye değer :).

çok teşekkür ederim öncelikle ilgi ve alakanızdan dolayı

boş vaktim vardı dolaştım

zate ilk oturdugumda konuşmaya direk ben 0,71 kredi buldum diyorum.bizde o fiyatlar yok diyorlar bende sizi yormayım diyip kalkıyordum .

evraklarımı bu gün tamamladım artık banka benden haber bekleyin dedi şuanda bankadan gelecek haberi bekliyorum

olumsuz bi durum söz konusu olursa sizinle irtibata geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ciksinan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

Bugün HSBC'ye başvuruda bulundum.
    40.000tl 60 ay vade ev kredisi için.
    0.74 oran ve 1500-1700tl arası masraf çıkardılar, dask,expertiz ev ve hayat sigortası dahil.
    aylık ödeme 824*60= 49.440
    Ne diyorsunuz bana uygun gibi geldi

Merhaba,www.konutkredisi.com.tr adresimizde bu hafta 5 yıllık 40.000 TL krediye 1900 TL masrafla %0,69 oran verebiliyoruz. Sizin teklifinizde 40.000 TL'yi toplam 51.380 TL geri ödeyerek alırken bizim teklifimizde toplam 50.886 TL ödüyorsunuz. Yaklaşık 500 TL kar etmiş oluyorsunuz.

Iyide bu size ozel bir teklif degilki siz olmadanda bir teb subesini aradigimizdada bu oranlar veriliyor zaten..

evet bende teb şubesine gittim 0,69 oran verdi hemen yüzde 2 komisyonlumu dedim evet dedi bende hayırlı işler dedim

komisyonsuz nekadar dedim 0,74 fiyat verdiler 1750 - 1800 masraf

• finasbank olması gerek yanlış hatırlamıyorsam 0,64 oran veriyor
    telde görüştügüme göre kredinin ilk taksidini peşin alıyoruz diyor birsürü bişeyler saydı kafam çok karıştı
    bende uğraşmadım
  • birde arkadaşlar şöyle birşey var

bankalar artık hesap işletim ücretini aylık almaya başladılar

otomatik ödeme talimatı istiyorlar 3 adet gibi

buna bir çözüm yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciksinan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

Bugün HSBC'ye başvuruda bulundum.
    40.000tl 60 ay vade ev kredisi için.
    0.74 oran ve 1500-1700tl arası masraf çıkardılar, dask,expertiz ev ve hayat sigortası dahil.
    aylık ödeme 824*60= 49.440
    Ne diyorsunuz bana uygun gibi geldi

Merhaba,www.konutkredisi.com.tr adresimizde bu hafta 5 yıllık 40.000 TL krediye 1900 TL masrafla %0,69 oran verebiliyoruz. Sizin teklifinizde 40.000 TL'yi toplam 51.380 TL geri ödeyerek alırken bizim teklifimizde toplam 50.886 TL ödüyorsunuz. Yaklaşık 500 TL kar etmiş oluyorsunuz.

Iyide bu size ozel bir teklif degilki siz olmadanda bir teb subesini aradigimizdada bu oranlar veriliyor zaten..

Herkese her zaman vermiyor. Bakın burada bir sürü insan daha yüksek oranlar almış. Sizden 2 sonraki mesajdaki arkadaşa %0,74 vermişler. Bizdeki oran 2 puan daha düşük mesela. Veya üstte alıntıladığım mesajdaki arkadaş çok daha yüksek orandan kullanmak niyetinde. Neden bize gelip bizdeki oranları öğrenmesin?

Biz demiyoruz ki bizdeki oranlar her zaman en düşük oranlar . Her bankanın her şubenin her kişiye tavrı farklı oluyor. Biz sadece olabildiğince bunu standartlaştırmaya, pazarlık etme kabiliyeti olmayan, bu işten pek anlamayan kişilere de yeterince uğraşılınca düşülebilen oranları sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca şube şube gezmeden belli bir oranda kredi kullanabilmeniz garanti altına alınmış oluyor. İnternette bulabileceğiniz en iyi oranlar size sağlanmış oluyor. Ayrıca danışmanlık sürecinde oranlar daha da düşebiliyor. Hemen her zaman da bizim üzerimizden kredi kullananlar piyasa ortalamasının çok altında kredi kullanıyorlar.

Yoksa her bankanın verebileceği minimum faiz oranı zaten bellidir. Biz de zaten bunun altında bir kampanya/oran vaadedemiyoruz. Kendi imkanlarıyla bizden daha iyi oran bulabilenleri de elbette bu imkanları kullanmaya yönlendiriyoruz. Ama bizim ücretsiz verdiğimiz hizmetimimizi denememek için tek bir sebep yok. Banka banka gezip oran sorabilen bir kişi bizim danışmanlarımız üzerinden çok daha az efor sarfederek bizim sağlayabildiğimiz oranları da öğrenebilir. Hangisi işine gelirse onu kullanır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konutkredisi.com.tr -- 27 Şubat 2013; 17:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979 birde arkadaşlar şöyle birşey var bankalar artık hesap işletim ücretini aylık almaya başladılar otomatik ödeme talimatı istiyorlar 3 adet gibi buna bir çözüm yokmu
    vadesiz hesaba para yatırma sende hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979 birde arkadaşlar şöyle birşey var bankalar artık hesap işletim ücretini aylık almaya başladılar otomatik ödeme talimatı istiyorlar 3 adet gibi buna bir çözüm yokmu
    vadesiz hesaba para yatırma sende hocam:)

tamam da
    konut kredisi kullanan bir çok arkadaş var şikayetim var comdan baktım

bende kullanacagım nasıl hesaba yatırmadan verecegim parayı mecbur hesap açıyorlar
  • quote:

Alıntıladığınız mesaj 5 yıllık kredi oranlarından bahsediyordu. 5 yıl için şu an sitede en düşük olarak komisyonlu 0.69, komisyonsuz 0.72 oranları var. 10 yıl için oran 0.73'e düşebiliyor. Telefonda ücretsiz danışmanlık sürecimizde bazı bankaların oranları siteye göre fark edilir seviyede düşebiliyor.

3 YIL 50 BİN TL İÇİN KREDİLERİNİZE BAKIYORUM TRABZONDAYIM ŞEHİR TRABZON SEÇİYORUM VE KESİNLİKLE 0.72 DEN ORAN GÖREMİYORUM BENDEMİ BİR SORUN VAR YOKSA TRABZONA ÖZEL Mİ BU ŞEKİLDE ÇIKIYOR.
  • Finans Bank 90.000 TL 72 ay %0.73 aylık ödeme 1090 kusur 30.000 TL ara Ödemeli Bugün Çekiyorum Nasipse....
  • Bu hafta 72 ay 130.000 tl için aldığım oranlar şu şekilde

Garanti 0.73 1850 tl masraf
    İş bankası 0.74 1800 tl masraf
    Ziraat 0.73 1150 tl masraf
    Teb 0.73 1500 tl masraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust_company -- 28 Şubat 2013; 14:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Alıntıladığınız mesaj 5 yıllık kredi oranlarından bahsediyordu. 5 yıl için şu an sitede en düşük olarak komisyonlu 0.69, komisyonsuz 0.72 oranları var. 10 yıl için oran 0.73'e düşebiliyor. Telefonda ücretsiz danışmanlık sürecimizde bazı bankaların oranları siteye göre fark edilir seviyede düşebiliyor.

3 YIL 50 BİN TL İÇİN KREDİLERİNİZE BAKIYORUM TRABZONDAYIM ŞEHİR TRABZON SEÇİYORUM VE KESİNLİKLE 0.72 DEN ORAN GÖREMİYORUM BENDEMİ BİR SORUN VAR YOKSA TRABZONA ÖZEL Mİ BU ŞEKİLDE ÇIKIYOR.

Merhaba.

Belirttiğiniz vade ve rakamı girip şehri de Trabzon olarak girince, ilk sırada bir bankanın 2000 TL masraflı (%1.5 komisyon dahil) 0.65 oranı çıkıyor. Aynı bankanın komisyonsuz teklifi 0.72, ancak bu teklifin toplam maliyeti daha yüksek olduğundan sitede komisyonlu ürünü gösteriyoruz. Zira 1 bankanın en düşük maliyetli 1 ürününü gösteriyoruz. Bizim için faiz oranı değil toplam maliyet daha önemli. Bir bankanın hangi teklifinin maliyeti daha düşükse onu gösteriyoruz.

Evi bulduysanız bir krediyi seçip ücretsiz danışmanlık sürecine girerseniz 0.72 oranlı komisyonsuz krediyi kullanabilirsiniz. Dilerseniz daha düşük maliyetli olan komisyonlu ürünü de kullanabilirsiniz. Hem bu bankanın, hem de diğer bankaların teklifleri danışmanlık sürecinde sitedeki oranlardan aşağı düşebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konutkredisi.com.tr -- 28 Şubat 2013; 11:08:06 >

• Arkadaşlar sizlerden bir fikir alacağım. Şimdi ben yeni evli yaklaşık 1 ay içinde bebek bekleyen bir babayım. kenarda kıyıda 25-30 bin arası birikmişim var. Aylık 420 lira kira ödüyorum ve hem aşırı doğalgaz parası (aylık 400 küsur falan) ödememden hemde ısınamamamdan dolayı evi gelcek kışa kesinlik değiştirmem gerekiyor.(çocuk için bilhassa). Şimdi bende diyorum ki yeni evliyim eşyalarım gıcır başka kiraya git eşyaları yıprat olana kadar gidip bir ev alayım diyorum konut kredisi ile. İşte tam bu noktada iki yol çıkıyor karşıma. Birisi hayallerimde olan eve yakın bir ev alacağım 3+1 geniş ferah ve 110000 tl para bayılacağım yaklaşık 90000 Tl para kredi çekip TL faiz ödeyeceğim 7-8 yıl içinde yada şimdilik beni idare edecek 85000 Tl civarı bir ev alıp 11000 TL ödeyeceğim 3-4 yıl içinde. Şimdi benim mantığım 2+1 küçük 85 binlik bir ev al fazla faiz ödeme 4 yıl içinde krediyi bitir 4 yıl sonra 2 yıl para biriktir. Sonra gerekirse tekrar az bir şey kredi çek evi sat istediğin gibi bir ev al diyor. Sanki böyle daha karlı olurum gibi geliyor. Sizce mantıksal bir hata yapıyor muyum

• arkadaşlar bu gün başıma şöyle bişey geldi

mütait yaptıgı 5 katlı evlerin raiş bedelini 10 bin tl olarak göstermiş

evi sattıgı kişilerin 2 tanesi 10 bin tl üzerinden tapuyu 500tl ödeyerek üzerine almışlar

şimdi ben 45000tl konut kredisi kulanacagım mütaitle konuştum bana 10bin tl üzerinden öde diyor yoksa bana zorluk olur diyor.
    bende 45000tl konut kredisi kullandıgım için 45000tl üzerinden 2500tl tapuya öedeyecegimi söyledim yoksa bana yüklü ceza gelirmiş diye söyledim

bu mütait biraz panikledi ben sorayım dedi inşaat şirketine dedi gitti

bu durumdan ne çıkar mütaite bişey olurmu alt katları 10bin tl den gösterdigi için
    bakalım ne olacak exper parasınıda yatırdım
    şuanda mütaitten haber yok
    sizce ne olur
  • quote:

arkadaşlar bu gün başıma şöyle bişey geldi

evi sattıgı kişilerin 2 tanesi 10 bin tl üzerinden tapuyu 500tl ödeyerek üzerine almışlar

şimdi ben 45000tl konut kredisi kulanacagım mütaitle konuştum bana 10bin tl üzerinden öde diyor yoksa bana zorluk olur diyor.
    bende 45000tl konut kredisi kullandıgım için 45000tl üzerinden 2500tl tapuya öedeyecegimi söyledim yoksa bana yüklü ceza gelirmiş diye söyledim

bu durumdan ne çıkar mütaite bişey olurmu alt katları 10bin tl den gösterdigi için
    sizce ne olur

Mütahit gelir vergisini az ödemek için diğer sattığı dairlere 10bin liralık fatura kesmiştir, şimdi sana 45 bin liralık fatura keserse gelir vergisini fazla ödemek zorunda kalacak, tabi bu durumda maliye eski sattığı daireler için de az fatura kesildiğini anlayacak ve başı maliyeyle derde girebilecek.

Muhtemelen sana baskı yapacaktır 10bin lira konut kredisi çekmen için, öncelikli konu aranızda imzaladığınız bir satış sözleşmesi var mı? Satış sözleşmesinde tutar yazıyor mu? Eğer böyle bir sözleşme varsa, mütahite bastırıp konut kredisi yerine tüketici kredisi çekebilir ve ettiğin zarar atıyorum 5bin lira ise bunu evin fiyatından düşmesi konusunda baskı yapabilirsin. Diğer aklıma gelen çözüm, bir şekilde evi mütahitten senetle almayı deneyebilirsin. Eğer böyle birşey kabul etmezse ekspertiz parasını ve verdiğin kaporayı isteyip evden vageçebilirsin. Eğer illa ki yokuşa sürerse maliyeye şikayet etmekle tehdit edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust_company

quote:

arkadaşlar bu gün başıma şöyle bişey geldi

sizce ne olur

Mütahit gelir vergisini az ödemek için diğer sattığı dairlere 10bin liralık fatura kesmiştir, şimdi sana 45 bin liralık fatura keserse gelir vergisini fazla ödemek zorunda kalacak, tabi bu durumda maliye eski sattığı daireler için de az fatura kesildiğini anlayacak ve başı maliyeyle derde girebilecek.

Muhtemelen sana baskı yapacaktır 10bin lira konut kredisi çekmen için, öncelikli konu aranızda imzaladığınız bir satış sözleşmesi var mı? Satış sözleşmesinde tutar yazıyor mu? Eğer böyle bir sözleşme varsa, mütahite bastırıp konut kredisi yerine tüketici kredisi çekebilir ve ettiğin zarar atıyorum 5bin lira ise bunu evin fiyatından düşmesi konusunda baskı yapabilirsin. Diğer aklıma gelen çözüm, bir şekilde evi mütahitten senetle almayı deneyebilirsin. Eğer böyle birşey kabul etmezse ekspertiz parasını ve verdiğin kaporayı isteyip evden vageçebilirsin. Eğer illa ki yokuşa sürerse maliyeye şikayet etmekle tehdit edebilirsin.

ben mütaite 5-6 ay önce 40bin tl para verdim ki kaba inşaat ken daireyi aldım

şimdi bitmek üzere daireler

ayrıca dairelere mutfak dolabı alcıpen fayans bunlara fark vererek daha kalitelisini alıp taktırdım

şimdi mütaitten daha ses çıkmadı
    bende aramadım bakalım ne reye gidecek bu işinsonu

• quote:

Orijinalden alıntı: smallajan

Arkadaşlar sizlerden bir fikir alacağım. Şimdi ben yeni evli yaklaşık 1 ay içinde bebek bekleyen bir babayım. kenarda kıyıda 25-30 bin arası birikmişim var. Aylık 420 lira kira ödüyorum ve hem aşırı doğalgaz parası (aylık 400 küsur falan) ödememden hemde ısınamamamdan dolayı evi gelcek kışa kesinlik değiştirmem gerekiyor.(çocuk için bilhassa). Şimdi bende diyorum ki yeni evliyim eşyalarım gıcır başka kiraya git eşyaları yıprat olana kadar gidip bir ev alayım diyorum konut kredisi ile. İşte tam bu noktada iki yol çıkıyor karşıma. Birisi hayallerimde olan eve yakın bir ev alacağım 3+1 geniş ferah ve 110000 tl para bayılacağım yaklaşık 90000 Tl para kredi çekip TL faiz ödeyeceğim 7-8 yıl içinde yada şimdilik beni idare edecek 85000 Tl civarı bir ev alıp 11000 TL ödeyeceğim 3-4 yıl içinde. Şimdi benim mantığım 2+1 küçük 85 binlik bir ev al fazla faiz ödeme 4 yıl içinde krediyi bitir 4 yıl sonra 2 yıl para biriktir. Sonra gerekirse tekrar az bir şey kredi çek evi sat istediğin gibi bir ev al diyor. Sanki böyle daha karlı olurum gibi geliyor. Sizce mantıksal bir hata yapıyor muyum

hocam, kendi harcamalarınızı da düşünerek düzenli ödeme gücünüz var ise mantıklı semtten, mantıklı bir daire almanızı tavsiye ederim.. bazı 2+1 daireler gerçekten kullanışlı ve geniş.. bazılarının 3+1 diye sattıkları da 1+1 lerden beter...

bu durumda yukarıda belirttiğim mantık çerçevesinde..

alabiliyorsanız yeni sitelerden oyun alanlı-parklı çevre düzenlemesi yapılmış, toplu ulaşıma (metro örneğin), avm'lere yakın..

ya da köşebaşı mantolamalı 3-4 katlı binalardan ara kat..

ya da ne bileyim ankara'nın bağlıcasında olduğu gibi 2 sene önce 120-130 civarında satılan dairelerin bugün 250 bine müşteri bulduğu gibi.. bol primli bir yerden.. (varsa tabi öyle bir şansınız, ya da ileri görüşlülüğünüz diyelim)...

her malın bir alıcısı tabiki vardır ama 5 sene sonra hala bugün aldığınız fiyata satmak zorunda olmayacağınız... satılabilirliği kolay... 5 yıl sonra 25 yaşında olmayacak bir 3+1 daire...

tavsiye ederim...

son olarak dairenin projesi de önemli.. uzun uzun koridorların sağına soluna serpiştirilmiş bir daire benim hiç hoşuma gitmez misal... şık vestiyere uygun kare bir giriş nasıl olur mesela???.. ya boyu kadar eni de geniş şık bir mutfağa.... petek konulmuş, camla kapatılmış, güney cephe kare bir balkona ne dersiniz???

• Bugün bankaları gezdim arkadaşlar. Ailevi sebeblerden oturu Bank Asyadan kredi çektim. 130.000 TL 120 için alınan faiz oranları aşadaki gibidir :

Akbank 0,72
    Halkbank 0,73
    Teb 0,73
    Ziraat 0,74
    Deniz 0,75
    Yapıkredi 0,75
    Bank Asya 0,76
    İş Bankası 0,78
  • arkadaşlar
    alacağım eve peşinatım yetmiyor.35.000 eksik kalıyor.bende evin tamamına kredi kullanmak istiyorum.tamamına kredi şartları hakkında bilgisi olan varmı.mesela ikinci bir ev ipotek edilerek kullanılabiliyormuş tamamına kredi.mesela kaynanamın evini ipotek etsek o eksik kalan 35000 liranın anapara ve faizin i ödememiz tamamlandığında o diğer evin ipoteği hemen kalkıyormu ve yeni aldığımız eve kaynanam ortakmı oluyor vs vs ayrıntılı bilgisi olan varmı tamamına kredinin şartlarını.
    çok acil cevaplar bekliyorum evi buldum kaçırmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 28 Şubat 2013; 20:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

kredilerin aylık ödenecek toplam miktarı gelirin %70 ini geçmeyecekse peşinat tüketici kredisi olarak, kalanı konut kredisi olarak kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

kredilerin aylık ödenecek toplam miktarı gelirin %70 ini geçmeyecekse peşinat tüketici kredisi olarak, kalanı konut kredisi olarak kullanılabilir.

Ek ipotek vermeden oluyor mu bu hocam?

Mesela benim gelirim 1000 TL.

450 TL Konut kredisi taksiti 250 TL ihtiyaç kredisi kullanabilirim?

Hangi bankalarda geçerli?
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.