İlk evimiz olacak genelde %50 kredi çıkıyor deniliyor akbank ile görüşüp detaylı bilgi alacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1685. sayfa)

-
-
Hayırlısı olsun ,ilk evinizse ,içinize sindiyse alin geçin.ziraat 2.98 oran ile kredi veriyor. Yarın öbür günde krediler düşse kesin ev fiyatları artar. O yüzden alın . En kötü 1 - 1.5 sene sonra yapılandırma yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüksek faizde son 3 ay ev almak için topladıkları paraları ne yapacaklar kredileri mecbur açacaklar ilkbahar geldiğinde
o zaman ev fiyatları kimbilir ne olur yerinde durmayacağı kesin
-
Kredi kampanyası yapılsa hangi oran sizi mutlu eder.
Örneğin; 1,99 / 1,79
İlk evse ve sıfırsa çoğu banka Exper değerinin yuzde80 ine kadar veriyor
Ben 3-5 aydan sonra kredilerden düşüp dovizinden artcagindan dolayı ev fiyatlarının yükseleceğini düşünüyorum (satamasalar bile)
Son durum nedir aceba?
evlilik arifesindeyim ilk evim olacak,
2.460m luk ev beğendik, daire sıfır.
1500m kısmına kredi çıkıyor, %80 ile oda 1.200m yapıyor.
Kalan kısım nakit olarka var, arabayı sattım. Bende başvuracam da 2.79 hiçbiryerde yok şubeden mi veriyorlar, sonuç nasıl oldu anlatırmısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 18 Aralık 2024; 11:55:25 > -
ilk evim kredisi çekip üzerine dükkan arsa yada tarla olan var mı?
hiçbir gayrimenkulu olmayanlara mı veriyorlar krediyi?
-
Bankacının dediğine göre şartlı onay gelmiş hocam. Eksper başvurusu yapmadan önce kalan parayı kapatmanız gerekiyor dedi. Yârın güncelleme yaparım
Sahibindende dolandırıcı ilan dolu korkunç sayıda çok. 1milyon 1.5 milyon bandında zaten kaynıyorda.
Şimdi baktığım ilanda 2-3 farklı firma tarafından resimler kullanılmış. Ev 2.6 milyon normal ederi gibi fiyatlarda konumuna göre ama sanırım buda dolandırıcı. 50 kez sordum, konum doğru değilmi. O kalmadı burasını verelim olmasın vs vs diye. Yok diyo başka bişe demiyo, akşam beni ne bekliyo bilmiyom eve bakmaya gidecem.
Hayırlısı bakalım ama çok uyuz oldum ya, öyle firmalar buldum ki araştırıyorum googleda adam 2023 de savcılığa verdim yazmış. Halen 35 adet ilan ile milletten kapora ve para topluyolar milleti çarpıyorlar.
Sarı sitedede 8 yıllık kurumsal üye diya badget'i var.
Asabiyim, sinirliyim. Allah yardımcım olsun çok stres etti bu iş beni. Bu iş adamı mapusa koyar ben böyle bişe görmedim ya, adamlara alenen insan çarpıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 18 Aralık 2024; 17:36:1 > -
Üzerinden ev kredisi veya ev varken, evin bedelinin sanırım %12 sini veriyorlar.
Ev alma arifesindeyken haberim oldu, müşteri temsilcime sordum ve o da aynı şeyi söyledi.
-
Üzerinde ev kredisi veya ev varken ev kredisi vermiyorlar.
-
Eğer maaş harici bir gelirin varsa ve bunu kanıtlayabilirsen alabilirsin.
-
Özel bankalarda da mı durum aynı? Vakifbank ve ziraat konutu olana kredi veremiyoruz dediler.
arkadaşlar benim sorum evin değeri neye göre belirlenir, istanbul ankara gibi bütükşehirlerde ev çok olduğu için aşağı yukarı bir fiyat oluyor ama malatya, elazığ gibi yerlerde nasıl olur bu iş? mesela bir emlakçı arkadaş dediki 0 daire ise 20-22k ile çarp metrsini, işte 5 yaş ise 18-19, 5-10 yaş işse 17-18 gibi gerçekten de böyle bir kıstas var mı?
-
Tapu harcı için vade farksız taksit yapan ziraat harici banka var mı? Garantide gelir vergisi için 3 taksit diyor ama tapu harcını sayar mı bilemedim
-
Bu ülkede hükümet emlakçı ve galericilere yıllardır gık bile demedi, çok boş bıraktılar..o yüzden hiçbir kural kanun taktıkları yok kafaya göre takılıyorlar..sarı site zaten dolandırıcı yuvası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Aralık 2024; 1:47:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat de vade farksız taksit yapmaz emin misiniz
tüm kredi kartları harç ödemesi olduğu için faizli taksitlendirme yapar diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bankası yapıyor. 15 gün kadar önce yaptım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ziraat vade farksız 6 taksit yapıyor ben yaptım geçen hafta.
-
tüm kredi kartlarına yapıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X