Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1489. sayfa)

-
-
Uygun krediler geliyor 1.79 vs kaçırılmaz bu enflasyonda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman? Hangi banka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaynağın nedir soyleyebilir misin bu büyük bir iddia herkes planinı programini ona gore ayarlayacak?
Başkan haber sitelerinden duyum aldıysan tıklanma için yapıyorlar. Kaynak neresi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk bankasindan 250 bin başvuru yaptım bugün, bakalım sonucunu yazarım. Otomatik, ödeme,bes zorunlu dedi beside iptal etsek olurmu dedim 3 sene kalmak zorundasiniz dedi kredi oranı değişir falan dedi müşteri temsilcisi ama salladi bana göre iptal edicem para yatinca besi falan
İsterse 50 yıllık olsun hiç bir önemi yok
Banka exper aracılığıyla sadece evin iskanı ile ilgili belediyede ve tapu dairesinde bir uyumsuzluk var mı ona Bakar .
Örnek: dairenin / binanın özel bir durum sebebiyle belediyeden yıkım kararı vardır, o daire isterseniz 1 yaşında olsun banka o eve 1 kuruş kredi vermez.
Burayı düzenli olarak okuyan çok sayıda vatandaş var emin değilseniz lütfen yanlış bilgiler vermeyiniz.
Not: Ocak ayında Eskişehir'de Ziraat Bankası konut kredisi kullanarak 1974 yılı yapımı ev satın aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misak.13 -- 17 Ağustos 2023; 19:46:13 >
Daha fazla kredi vermiyorlar mı, neden 250 bin? Faiz oranı ve vade nedir?
-
Hayırlı olsun hocam.Şuan bu oranla 1.5m çekebiliyor muyuz? kredisi sınırı var mı ?
-
teşekkür ederim. kredide bir üst sınırdan hiç bahsetmediler yalnız exper raporunda 2.840.000 Tl değer biçilmiş yüzde ellisinden aşağıda sorun olmaz gibi bir cümle kurdu bankacı. Exper değerinin kaçta kaçına verilebileceğini sormanız faydalı olur. Şuan türkiye finans alışık olmadığı bir yoğunluk yaşıyor sanırım süreçler çok yavaş işledi beni biraz yordular.
Arkadaşlar tek başıma yaşıyorum maaşın yüzde kaçına konut kredisi çıkıyor?Bir de kamu personeli olduğum için 6 ayda bir zam aldığım için eşit taksitli değil de gittikçe artan şekilde kredi veriyor mu bu Türkiye finans bankası
300 bin veriyorlar hocam başka vermiyorlar. 5 yıl çektik biz oran 2,19.
Akbank'a uğrayan oldu mu? 2.50 oldu demişlerdi forumda ama henüz teyit olmadı.
Bana 2.55 dedi akbank bir kaç gün önce
2.65 dedi bana az önce
Konut kredisi ile satışlarda tapuya satış bedelini banka mı iletiyor bilgisi olan var mı ? Emlakçı bankaya yönlendiriyor banka ise biz bildirmiyoruz diyor arada mekik dokumak zorunda kaldım.
-
banka'nın ipotek bölümü süreci başlatıyor. tapu başvurusunu onlar almış oluyorlar. size sms geliyor. o sms sonrası tapuya gidip satış bedeli ve belediye rayiç bedelini bildiriyorsunuz süreç ilerliyor.
-
Teşekkür ederim. Bugün evrakları teslim ettik bakalım artık experin gitmesini bekliyoruz.
-
İpotek işlemleri exper raporundan sonra oluyor yalnız. Sizin iş biraz ters gibi geldi bana.
-
Banka krediyi onaya göndermeden önce bana satış bedelini sordu ve peşinatı hesaba yatırmamı istedi. Bende satış bedeli X miktar fakat tapuya kredi tutarı beyan edilecek dedim. Banka müşteri temsilcisi bir beyanda bulunmuyoruz satış bedeli için dedi. Şimdi bütçeyi ucu ucuna ayarladığım için herşeyden öncesinde emin olmak istiyorum ki sonra bir sürpriz ile karşılaşmayayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X