< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1485. sayfa)

-
-
Evet 2. el ev
-
Hocam bu forumda bazı soruların cevabını bulabilirsiniz ama kesin bilgi için tapu ile beraber bankaya başvurmalısınız. Benim bildiğim böyle bir kısıt yok, ama yukarda yazan olmuş 10 yaş ından büyük olan eve kredi vermeyebilir banka.
Hem 1 milyona ev hem de %90 kredi bulabiliyorsanız çok sorgulamayın bence. Bu şartları sağlayan 1/1000 anca ev vardır.
-
Yok her bankada böyle değil benden önceki yorumlarda 20 yaşındaki konut için krediye uygun olduğu yazıyor. Ben çağrı merkezini arayıp birde ordan sorayım dedim. IVR sistemi ile ön koşulları sıralamışlar orda da diyor 10 yaşın altında olması gerekiyor diye.
-
Arkadaşlar bir şey danışıcam en doğru konu burası sanırım
1350 olan evin. 350 kadarını kredi çekmek istesem devlet bankalarından alabilirim sanırım?
Peki bu düşük gösterme mevzusu nedir? Ev sahibi 1000 sattım dese kime ne zararı var bu işin? Hem tapu masrafı düşük olur hem emlakçı komisyonu. Biri beni aydınlatabilir mi?
-
-
eski haber
https://www.insaatderyasi.com/tapuda-ekspertiz-zorunlulugu-resmi-gazetede-yayinlandi-23959h.htm
tapuda eksper değer tutarının altında gösteremezsin derse anlarım ancak tapuda devir için eksper raporu şartı diyorsa tırt. cebinizden 5 bin tl fazla para çıkar. başka bir numarası yok.
-
Eski değil hocam tweet den onaylı hesaplar paylaştı bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıldır aynı haberi duyduğum için hiç inanasım gelmiyor 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi banka hocam? Ziraat kat mülkiyetli olması şart dedi.
-
son zamanlarda konut kredisi çeken oldu mu? en uygun kaçtan çektiniz ne kadar verdi banka
-
500 bin vakıfbank. 2,19'dan.
Vergi kaçırma oluyor
Ne zaman çektiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10-15 gün önce
3 saat önce Ziraat Bankası 2.19 250.000₺ limit ile onaylandı konut 2. El 0.99 ile başladık bunla bitirdik.
Hocam şimdi 3 saat önce sen yazınca bankacıya sordum şart yok dedi. Benim ev yüzde 94 bitmiş gözüküyor eksper raporunda belki ondan öyle dedi tam bilgim yok açıkcası.
Türkiye finanstan kullanan varmi 2,39 oran veriyor
ING bankta güzel oran veriyor. 2.49. ING banka soran veya kullanan oldu mu?
Bugün sordum ing 2.49, katilimlar var Türkiye finans 2,39 onlardads ilerde yapilandirma olmuyor en iyisi şimdilik ing
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X