Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
35.736
Cevap
1.110
Favori
3.490.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29

2021 yılı için belirlenen yüzde 6.0 enflasyon oranın sağlanması durumunda, enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları yüzde 0.61 seviyesinde olacak. * 2022 yılı için belirlenen yüzde 4.9 enflasyon oranın sağlanması durumunda, enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları yüzde 0.49 seviyesinde olacak.

https://www.emlak365.com/konut-kredisi/hukumet-hedefine-ulasirsa-089-faiz-oraniyla-konut-kredisi-mujdesi-h25315.html
    Ben bu oranlara ve ekonominin iyi gideceğine inananlardan değilim hocam . O oranlar bence hayal , umarım sizler çekersiniz düşük oranlardan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• naber37 N kullanıcısına yanıt
    Hocam oluyor ama uğraştırıyor galiba
    Benim merak ettiğim alıcı nasıl bulunuyor emlakçımı buluyor sen bulabiliyormusun nerden.

Yani ha kendin bankadan kredi çekip almış ha başkasının kredisini üstüne almışsın.
    Bence ev değiyorsa ödemesi öyle yada böyle illaki birşekil yapılır değilmi.

• halil_41 H kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim 25 bin kar edersiniz 1.17 den 0.99 a yapılandırmada ama 6 bin tl erken kapatma ödersiniz dendi.
    Akıl karımı çözemedim.

• ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    6 bin nedir ya.
    Akıl karı değil.
    2-3 ay daha beklemek gerekiyor.
    Ben 0.80 lere kadar bekleyeceğim.
    Olmazsa da ihtiyaç çekip kapamayı deneyeceğim.
    Hem vade de 5 yıla düşmüş olur.

• Bilgi sahibi arkadaşlardan acil yardım bekliyorum..elimde 70.000 TL var.. Eylül ayında 212.000 TL 0,99 orandan kredi çektim.suana kadar 2 taksit ödedim.58 taksit ödemem kaldı.aylik 4702 lira taksit ödüyorum.. sizce bu 70.000 TL yi konut kredisi için ara ödeme mi yapmalıyım yoksa parayı su şekilde değerlendirmen daha mantıklı dediğiniz yer var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

• Ara ödeme yağ ben 20 bin ve 10 bin balon ödeme ile neredeyse 25 bin kar elde ettim düşün sen ne kadar edersin bir kere paranın faizi kredi vadesine göre 12 aylık dönemde inanılmaz kar elde ettiriyor. Bu siteden hesaplayabilirsin.
    hesapkurdu.com
    Kredi Erken Kapama Ara Ödeme Hesaplama - Hesapkurdu
    https://www.hesapkurdu.com/ihtiyac-kredisi/h/kredi-erken-kapama-ara-odeme-hesaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber37 -- 21 Aralık 2019; 7:56:11 >

• Ara ödeme yaparsan bu olur

• msimsek93 M kullanıcısına yanıt
    Bence değerlendir 0.99 düşük bi faiz 10 yıla vurdunmu özellikle. 70 bin tl lik altın bile alsan kat kat fazlası gelir bence örnek ama tavsiyem 2.el araba al çok değerleniyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    70.000 TL ye altın al ,koy bir kenara.Ödemelerinde sıkıştığın an kurtarıcın olur.0.99 şu andaki enflasyona göre cok iyi bir oran olduğunu düşünüyorum.Kısa vadede 0.90 ları görme ihtimalimiz var gibi gözüksede ,ilerleyen dönemde faizlerin tekrar artacağını düşünenlerdenim.Dikkat ederseniz özel bankalar kredi vermemek için bir biriyle yarışıyorlar.Sanki baskı varda mecbur düşürmüşler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanik033 -- 21 Aralık 2019; 11:20:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    70 bin ara ödeme yapar ve taksitimin aynı kalmasını istiyorum dersen badeni 18 ay daha düşürüp kısa sürede borcunuz bitebilir

Ödeme koşulları beni yormuyor diyorsanız 70 bini altın ya da dövize yatırabilirsiniz.
    Altın 2019 da %25,$ ise o kadar baskılamaya rağmen %16 kazandırmış.

Ben doların birkaç ay serbest bırakılıp yükselerek(6,5₺) sonra yine düşeceğini tahmin ediyorum.(tamamen haberlerden elde ettiğüm analizler sonucu bu sonuca ulaştım)

Karar sizin iyi düşünüp dopru karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyamure

akbank 150 bine kadar 0,92 yaptı
    Akbank 0,92 den daha dusuk var mi? 150.000 için.

• Hayırlı olsun ziraat halkbank vakıfbank enflasyon endeksli konut kredilerini 1.07 1.09 seviyelerine çıkarmışlar sanırım kredilerde düşüş yerine aksine bir artış da olabileceğinin sanırım bunlar sinyalleri görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıdvoski

Akbank 0,92 den daha dusuk var mi? 150.000 için.

Alıntıları Göster
    akbank ihtiyaç mı konut mu bu dediğiniz?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    150 bin TL'ye kadar konut kredisi

• Hocam siteden baktım ama 0,99 cıkıyor. Şubeye mi gitmek lazım?

• Angelica kullanıcısına yanıt

Cuma gunu aciklandi bu kredi orani. Daha cok bilinmiyor olabilir.

• Çok teşekkür ederim.

• Akbank 150.000'tl ye kadar 0.92'ye indirmiş bence oran güzel, tabi peşinatı çok olanlar için veya alacağı ev fiyatı düşük olanlar için iyi benim işime yarıyor ev satılırsa.

Yahu o değil insanlar daha kredi düşecekmi diye beklemekten piyasa açılmadı evi satamadık 1 aydır ev satıp 2 ev alıcaz daha canlanamadı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 23 Aralık 2019; 10:13:51 >
  • Yönlendirici olmasın ama şu sıralar üst düzeydeki bir bankacıyla görüşmüştüm. 0.92 durumları olabilir bir kaç bankada. Yıl sonu geldiği ve Ocak ayı içinde. Ancak şu an 0.92'nin altına vermeleri imkansız. Yüksek ihtimal Merkez Bankası tarafından bu oranlarda bir indirimler olacak daha önce dediğim gibi bu oranlar 0.85-0.90 arasına çekilecek.

Şu an zaten Akbank belli bir limite kadar 0.92'ye çekmiş.

Dediğim gibi şu an 0.92'nin altına bulma şansınız yok bu yıl sonuna kadar. Yasal olarak olanaksız. Önümüzdeki sene hesaplanan faiz oranlarına getirirlerse 2011-2012 yıllarındaki 0,65-0,75 arası oranlara düşer. Bence daha fazla beklemenin çok bir esprisi yok. Yapılandırırsınız sonra.Gelirse o orana ki önümüzdeki senenin ikinci 6 ayından sonra bu duruma gelir on da sene sonuna doğru bulur 7-8 sene önceki oranlara düşmesi.
  • Arkadaşlar Akbank faizleri 0.99 altına yok sabah maaş şubeme gittim mh ile konuştuk en düşük 0.99 burada yayınlanan link arşiv’den alıntı.. güncel değil..

• 
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.