Şimdi Ara

en uygun bis hangi operatörde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

BB'yi birazcık inceledikten sonra anladım ki bis olmadan bir blackberry nin pek bir işe yaramadığını kanısına vardım fakat bu bis paketlerinin en uygunu hangi operatördedir neler vardır bilgi verebilecekler varmı acaba?mesela vodafoneda bb apn lerin ücretsiz olduğunu duydum bunlara neler dahil acaba?

1-) BIS olmadan, Facebook twittera girebilrisin.
    2-)BIS olmadan, MSN chat yapabilirsin IM+ programı ile.
    3-)BIS olmadan, gmail mail hesaplarını kontrol edebilirsin
    4-)BIS olmadan, Google maps kullanabilirsin.

5-)Bıs olmadan ne yazıkki BBM kullanamazsın. BBM benim için çokta önemli birşey değil. Ben IM+ programı ile MSN deki arkadaşlarımla rahat rahat konuşabiliyorum.

Sırf BBM için 30TL BIS parası vermeyi anlamıyor ve kabul etmiyorum.
  • Vodafone size sınırısız ayda 9TL'ye (tabii faturalı hat değil) sınırsız internet paketi veriyor ve her şeyi kullanabiliyorsunuz. İstediğin kadar push mail, msn, bbm vb. Fakat Turkcell ayda 6,90TL'ye bazı şeylere izin vermiyor. Mesela bir tane push mail hesabı tanımlayabiliyorsunuz fakat msn gibi bazı programları kullanmanıza izin vermiyor.
    Daha Fazla Göster
  • cepten pek internet paketi kullanmıyorum şuanda htc kullacısıyım ve wifi ile bağlantıyı tercih ediyorum fakat tüketim nasıldır onu merak ediyorum örneğin 1gb lık bir internet paketi nekadar günlük yaklaşık 1 saat msn face mail vs kullanılsa

Orijinalden alıntı: bf

cepten pek internet paketi kullanmıyorum şuanda htc kullacısıyım ve wifi ile bağlantıyı tercih ediyorum fakat tüketim nasıldır onu merak ediyorum örneğin 1gb lık bir internet paketi nekadar günlük yaklaşık 1 saat msn face mail vs kullanılsa

bu kullanim icin 1 gbb cok fazla 250 mb lik bir paket yeterli olur kanımca
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.