Şimdi Ara

En Ucuz Mobil Tarife Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en ucuz mobil hangisi .Operator farketmez .aylik tarife ücreti ucuz olsun .içinde interneti sms ve konuşmasıda olsun .turkselden bıktım hiç konuşmadığım ay bile 20küsür fatura geliyor .Allahtan revamı bu hiç konuşmayan telefona 20lira sabit ücret almak bence helal değil .Bunu yapanlar Allah ından bulsun .Biz parayı sokakta bulmuyoruz .turksel batsın bu haksız kazancı getirenlerden de razı değilim .Nedemek hiç mkonuşmadığım ay 20tl fatura yolluyor neymiş sabit ücretmiş ayıp be .bu terbiyesizlikten dolayı insanın telefon kullanması gelmiyor ,hakkımı helal etmiyorum
    Bana dar gelirli için aylık bir tarife söyleyin hemen operatör farketmez .Ucuz olsun az olsun önemli değil
    Hertürlü öneriye açiğim

• admin konuyu tüm operatörlere taşıyabilirmisin
  • Bimcell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BimCell i tavsiye edermisiniz ? Çekim kalitesi nasıldır ? Interneti sorun yaratirmi ?

• Tt den olan numarayi bimcell e tasiyabilir miyim? Evetse nereye muracat edecem ve hesabimdaki liralar yanar mi?

• Turk Telekom Faturasız Konyacell Şampiyon Tarifeye hat taşıyıp Coşturan 3GB + 500 dk + SMS = 19 TL ( zam geleceğini sanıyorum)
    Diğer seçenek de: Eğer 15 TL yükleme imkanı devam ediyorsa kesinlikle BimCell paketleri.
    Resmi Bimcell sitesine girip bir incele.
    Bimcell TurkTelekom aynı çekim kalitesindeler,Bimcell paketleri aslında Turk Telekom'a ait. Sadece kâr ortaklığı anlaşması var Bim ile.
    Bunlar faturasız içerikler yalnız. Faturalı kullanacaksanız Turk Telekomda 30 gün faturasız kullanıp sonra garantili 5GB gibi tarifelere geçmeniz zarar ettirmez ama faturalıda kullanmasan da belirlenen fatura gelir.
    Kullanmayınca fatura gelmesini istemiyorsanız paket seçmezsiniz dakikası 60 kuruşa konuşur,internete dakikası yaklaşık 10 TL'den girersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Eylül 2019; 15:54:38 >
  • Eger aylik19 tl ye taahhutluyu alirsam 12aylik surede zam yaparlarmi? Yani 12ay boyunca 19tl olacagi garantimidir
    Ayica 12ay taahhut suresi bittiginde ucretlendirme yine aynimi olacak yoksa ek ucret veya aylik ucret gibi birsey talep ederlermi?
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

Tt den olan numarayi bimcell e tasiyabilir miyim? Evetse nereye muracat edecem ve hesabimdaki liralar yanar mi?
    A101'e başvuracaksın Bimcell için.

• otuz3 kullanıcısına yanıt
    Faturasız hattan bahsettim yazımın genelinde,taahhüt olmaz faturasızda.
    Sadece Turkcellde faturasızlarda telsiz kullanım harici paket fiyatı 12 ay değişmiyor eğer paketi tanımlayıp kampanyasına katıldıysan ve belirtilen tarihlerde yenilersen.
    Turk Telekom'da fiyatlat uygun ama genellikle paketlere 1 yıl içinde mutlaka 1 kere zam yapar. Zam da 20 TL'de 2 TL gibi bir orandır genellikle.
    Size önceki yazımda seçenekleri yazdım,gerisi sizin araştırıp karar vermenize kalır. Sorulara en fazla 1 yada 2 cevap yazıyorum foruma ayırdığım zamanı planlı kullanabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 19 Eylül 2019; 21:10:23 >
  • Ben de akıllı saat için bakıyorum çocuğa.

Bulabileceğim en ucuz tarife hangisidir?

Operatör hiç farketmez.

100dk 100sms 100mb bile olur.

• Abi ihlamutdere deki a101 bayisine sordum yok dedi mesajida gosterdi biseyler dedi anlamadim gene yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebul-Liva

Ben de akıllı saat için bakıyorum çocuğa.

Bulabileceğim en ucuz tarife hangisidir?

Operatör hiç farketmez.

100dk 100sms 100mb bile olur.
    Kendi göbeğimizi kendimiz kestik.

Yoğun araştırmalar sonucunda yine Bimcell de karar kıldım.

Hattı alırken 65₺ veriyorsunuz. İlk ay 6GB 250dk 250sms hediye geliyor. Sonraki ay 25₺ yükleyip 19₺ si tarife ve 2.38₺ telsiz kullanım olmak üzere 21.38₺ sini kullanmış olacağım. 3.62₺ bakiyem kalacak. Ayrıca 25₺ yüklediğim için 1GB bedava verecek.

Sonraki 2 ay ise 20₺ yükleyeceğim.

Dikkat edin tarife 19₺ ama 20₺ yüklerseniz yetersiz kalırsınız. Telsiz kullanım ile birlikte 21.38₺ oluyor çünkü.

Her 2 ayda bir 25₺ yükleme yapmanız lazım.

Bu durumda yılda 300₺ falan ödemiş olacağım totalde.

Bu arada Vodafone da Uyumlu 1 fırsat paketi vardı. Orada 24.38₺ aylık geliyordu. Yıllık 292₺ vermiş olacaktım ancak internet 1GB olacaktı.

Yarın öbür gün çocuğun saati falan bozulursa evdeki eski telefonlardan birini kullanabilsin diye yüksek GB tercih ettim. O yüzden Vodafone u tercih etmedim. Siz öyle tercih ederseniz yıllık 10₺ kadar daha ucuza getirirsiniz.

Daha ucuzunu da bulamadım.

• Aylik 17tllik tt paketine gecmek zorunda kaldim. Ogrenci tarifesinden gecis yaptilar. Daha ucuzunu bulamadim. Fakirlik gozun kor olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.