Şimdi Ara

kilitli iphone 4 hangi operatöre ait olduğunu bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde ingiltereden gelme iphone 4 4.2.1 telefon var.

bir tanıdığımdan getirtmiştim. 1000 tl ye almıştım yaklaşık 6 ay önce. aldığımda 4.1 idi 4.2 ye yükselttim.

ingiltereden getirttiğim için oradaki hangi operatörden alındığını bilmiyorum. cihaz sim kilitli. yanlız şöyle aklıma takılan bir husus var.

ayarlar - genel - hakkında - kısmında operatör karşısında "yok" yazıyor. bildiğim genelde sim kilitli cihazlarda operatör olarak kilitli olan operatörün ismi yazması gerekmiyor mu ?

yardımcı olabilirseniz sevinirim. cihazımın ingiltereden hangi operatörden alındığını bulmak istiyorum.

teşekkürler ekran görüntüsünü şimdi koyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkish_republic -- 11 Mart 2011; 20:36:32 >

• Cihazin pasaporta kayitli mi? ve herhangi bir sim karti takip cekip cekmedigini denedin mi? Biliyorum denemissindir ancak operator kisminda yok yazan ilk telefonu sende gordum :D
  • Hocam cihazinin model numarasi son harfine bakarak ingiltere O2 oldugunu saniyorum.Bende de 3gs var model no:MC...B seklinde ben O2'den aldim ins yardimci olmustur.Iyi aksamlar.
  • otoruz taktım ama çekmiyo sadece yarım çubuk çeker gibi yapıyo operatör ismi vs. yazmıyo. neden acaba ?
  • cihazım pasaporta kayıtlı
  • hocam sana tavsiye o2 orange tmobile gibi sim kartlarını alıp tek tek deneyerek itunes da hangisi aktif oluyorsa o operatore baglıdır. Unlock yapabilmen içinde ebay sitesinde yapanlar var. 80-90 dolar arası fiyat oluyo genelde bir bak derim.
  • Hocam model numarasi son harfi B ise bircok forumda Ingiltere ve Irlanda O2 ye kayitli diyor bendeki cihazda 3gs model numarasi son harfi B ve O2'den unlock yaptirdim.80-90 dolar verilcek bir uygulama degil gerekli olan sey O2 hat (20 pound olsa iyi olur),derdinizi anlatcak kadar ingilizce ve de biraz acitasyon yapmak.tecrubeyle sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Sizin konu ile ilgili baktigim forumlarin birisinde Vodafone'dan kilitli oldugu yazili..
    Bilginize.

Edit:
    http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/does-someone-know-mc603b-1211615/ adresinde 2. ve 3. mesajlarda gordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecureSpy -- 11 Mart 2011; 22:19:38 >
  • isosem19 hocam ben de o2 diye düşünüyorum. nasıl yaptığını anlatırmısın ? sim kartım yok nasıl temin edebilirim veya ücretini nasıl öderim ?

unlock olayını nasıl yaptırabileceğimi anlatırsan sevinirim
  • doğubanka gitsem bana yol gösterebilirlermi ?
  • İngilterede official apple store dan alindiysa o2 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

İngilterede official apple store dan alindiysa o2 dir.

işte nereden alındığını bilmiyorum ki ingiltere ama hangi operatör ?
  • Cihazınız O2 firmasının cihazı.
    İngilterede SimKilidi koyduran tek firma olduğu için. O2 den başka alternatif yok.
    Bildiğim kadarıyla O2 firması 15£ karşılığında Cihazı ömür boyu unlocklu hale getiriyor.
    https://www.o2.co.uk/apps/help/help?qid=1&q1=2&route=unlocking&case=Handset%20Unlocking%20Form
    Yukarıdaki Formu Doldurarak Unlock işlemini bekleyebiliyorsunuz.
  • valla benim cihazımdan ingiltereden alınmıs durumda ve "3" hattına kilitli. seri numarasının son hanesi de B. o yuzden sadece o2 falan değil bence bir deneyin diger hatları da
  • ya hala öğrenemedim hangi operatöre ait olduğunu doğubankta bana yardımcı olurlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

ya hala öğrenemedim hangi operatöre ait olduğunu doğubankta bana yardımcı olurlar mı acaba ?

Yukarıda yazdığımı okumadınızmı hocam ?Açık değilmi yeterince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

ya hala öğrenemedim hangi operatöre ait olduğunu doğubankta bana yardımcı olurlar mı acaba ?

hocam sadece o2 demişsin t-mobile de olabilir vodafone de olabilir ingilterede diyenler var ?

kesin nasıl emin olacam ?
  • bnde iphone 4 MC603KS var acaba hangi operatöre ait oldğunu bilen var mı? varsa yardımcı olsun
  • Mc603ks bendede var isvec 3 hattina kilitlidir arkadasim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

hocam sadece o2 demişsin t-mobile de olabilir vodafone de olabilir ingilterede diyenler var ?

kesin nasıl emin olacam ?

UK operatorlerinden hepsi sim kilitli satmakdadır..
    cihazın hangi ülkeye ve hangi operatore ait oldugunu ögrenmek için önce dedektor ile bakıyoruz
    sonrada aktivasyon için elimizde bulunan sim kart ile tek tek deneyerek aktive ediyoruz ve kesin olarak operatörü buluyoruz..
    Bu işlem için yolunuz bize düşerse yada yakın iseniz beklerim..UK oeratorlerinden factory unlock işlemizide yaparım..
    resimdeki gibi tüm operatorler simkilitlidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.