Şimdi Ara

En Ucuz Sıfır 2 Yıl Garantili İpod Touch 8 GB ,Microsoft Zune 2.gn,Zen Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır 2 Yıl Bilkom Garantili İpod touch 8 Gb + Kargo 400 YTL

Ürün kesinlikle açılmamış jelatinli kutusundadır.2 Yıl Bilkom(Apple resmi ithalatçısı) garantilidir.Ürün resimdekilerle aynıdır resmi kendim çektim.Sürat Kargo ile tüm Türkiye'ye kargo ücreti benden yollayabiliyorum.Elimde adetli olarak vardır.

Not:Lütfen Msn ve pm ile burada yazanları bana tekrar sormayın bu tür pmlere cevap verilmeyecektir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfır Kutusunda Microsoft Zune 4 ve 8 GB 2. Jenerasyon

Ürün kesinlikle sıfır açılmamış kutusundadır.Microsoft markalıdır ve satışı Türkiye'de olmadığı için garantisi yoktur.

4 GB 150 YTL

8 GB 200 YTL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfır Kutusunda Microsoft Zune 30 GB HALO Edition

Ürün kesinlikle sıfır açılmamış kutusundadır.Microsoft markalıdır ve satışı Türkiye'de olmadığı için garantisi yoktur.Bu ürün diğer zune'lara göre ekranı daha parlaktır ve amazon.com satış fiyatı 240 dolardır.

Fiyat:220 YTL

Sıfır Kutusunda Creative Zen Stone 2 gb 2 Yıl Garantili

Ürün açılmamış kutusundadır.Yanında faturası yoktur ancak TRT bandrollüdür.

Fiyat:100 YTL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO® -- 16 Nisan 2008; 21:59:36 >

• PM gitmio sanırım msn verirmisin görüsürüz
  • msn adresimi pmledim
  • güzel fiyat
  • pepsi

öldürmüşsün fiyatı biz nasıl satıcaz
  • 06fthtky arkadaşımıza bir adet satılmıştır.kendisine hayırlı olsun.Satışa devam elimde daha var.
  • stad 16 gb lığı varmı elinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALO®

06fthtky arkadaşımıza bir adet satılmıştır.kendisine hayırlı olsun.Satışa devam elimde daha var.

teşekkür ediyorum.,ilginiz ve güveniniz için.
  • cowon d2 8 gbla takaslayalım?
  • Elimde 16gb olanı yok ve takas düşünürüm ancak cowon d2 8 gb ile değil.
  • Arkadaşlar sorulan sorular için yazıyorum.Ürünün yanında bilkom tarafından kaşelenmiş garanti kağıdı bulunmaktadır.
  • Açık konuşmak gerekirse elimde 400 YTL para olsa ve itouch almayi dusunseydim kesinlikle bu saticidan alirdim fiyat olarak cok uygun ve güvenli...
  • Adanamıı. İstanbul olanı varsa bende almak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanozan

SonyEricsson K810 + bir miktar para ile takas düşünürmüsün ? ? ?

Hayır maalesef bir telefonla takas düşünmüyorum.

Arkadaşlar isteyene Gitti_gidiyor üzerinden ilan açabilirim.
  • profilinizdeki msn adresini ekledim takassız anlaşırsak alabilirim...
  • PM
  • şu fiyatada alan çıkmadımı hala yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

pepsi

öldürmüşsün fiyatı biz nasıl satıcaz

+ 1

hacu pepsiden kazandın galiba kaç adet var elinde merak ediorum ha :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALO®

Piyasada "1 Yıl uluslararası garantili" adı altında satılan Türkiye'de garantisi geçersiz olan ürünlerden değildir.

Bu konuda cidden bilgin varmı ki böyle konuşuyorsun?
    Apple 1 yıl uluslar arası garanti verir ve Türkiyede de bu garanti geçerlidir!
    Bilgin yoksa Bilkom'u arayıp bilgi alabilirsin, sağa sola böyle iftira atmakla olmuyor!
    Bilmediği şeyi bu kadar savunan bir insan daha görmedim ben...
    http://destek.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/appleDestekTR.woa/
    Apple IMC İletişim Hattı 0216 454 01 01
    Çalışma Saatleri: 7 gün / 08:30 - 19:30

Şu anda arayabilirsiniz 12:00

• Révølvér arkadaşımıza 1 adet satılmır.Satışa Devam elimde hala var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.