Şimdi Ara

En ucuz psp nerede bulabilirim (istanbul) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bartu dayı

Elimizde Ara sıra oluyo ve bu bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk rakamlar biz kadıköy yazıcıoğlunda bu işi yapıyoruz
    örnek:
    psp slim model xxxxx
    aksesuarlar : taşıma çantası--8 gb memory card--taşıma kılıfı--1yıl garanti version 220,250
    arası değişiyo fiyatları

elektrotuning.com

bu gün doğubank ta 1 yıllık psp slim ime nakit 300 ytl verdiler. eğer nakit ihtiyacımı kısa süre içinde gideremezsem doğubanka uğramak zorunda kalacam.
  • ayrıca isteyen olursa psp fat piano black imi (çok temiz) en son 230 tl ye bırakabilirim o da nakit ihtiyacım olduğundan dolayıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

ayrıca isteyen olursa psp fat piano black imi (çok temiz) en son 230 tl ye bırakabilirim o da nakit ihtiyacım olduğundan dolayıdır.

dostum sen douğubank'a ver istersen çünkü ben khalkedon'dan 2. el almaya karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

ayrıca isteyen olursa psp fat piano black imi (çok temiz) en son 230 tl ye bırakabilirim o da nakit ihtiyacım olduğundan dolayıdır.

dostum sen douğubank'a ver istersen çünkü ben khalkedon'dan 2. el almaya karar verdim.

2.el pek tavsiye etmem ama saglam mallarda cıkmıyo deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoldMg -- 9 Mart 2009; 21:26:41 >
  • psp2004 teknosadan 430 a aldım bu sabah son 1 tane kalmıs 3.95 versiyondu 3.71e cektim :)
  • PS2 im var PSP istiyorum takas dusunen varsa bana ulassın ustune parada veririm slim yada fat olcuak
  • ankarada KULE TEKNOLOJİ VAR EN UYGUN ORDAN BULABİLİRSİN TEL DA FİAT ALABİLİRSİN 0312 417 39 58
  • quote:

Orjinalden alıntı: princo0644

ankarada KULE TEKNOLOJİ VAR EN UYGUN ORDAN BULABİLİRSİN TEL DA FİAT ALABİLİRSİN 0312 417 39 58

Mesaj yazmadan önce başlığı bir okusan
  • banada lazım acil psp 200 250 lira arası para nakit varsa satan arkadaş ilgilenirim no yada mail yazılması serbestmi bilmiyorum ama 0534 406 12 24 bjk_cemal_1903@hotmail.com iletişim
  • Biraz Sabredersen Temmuz ortası satabilirim.
    PSP yazlıkta kaldı çünkü. PM atarsan konuşuruz.

PSP FAT version 3,71
    Tüm aparatları mevcut.
    8 gb memory stick (sorunsuz çalışıyor içi oyun dolu)
    hatta bir güzellik yaparım.
    35gb'lik tüm oyun arşivimi DVDler hediye ederim. (tüm yeni oyunlardan tut, emulatör oyunlarına kadar)
    Fiyatada başka bir güzellik yaparım 225TL derim. (Pazarlıksız.)
    İlgini çekerse PM at.
  • Resimleri de burada.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32124824/mpage_1/key_//tm.htm#32124980

Psp slim piano black 2004
    Şarj cihaz
    Sünger kılıfı
    Sert taşıma kabı (içinde hafıza kartı ve başka şeyler koyabilmeniz için bölümleri de var)
    1 adet 8 gb hafıza kartı
    2 adet 4 gb hafıza kartı
    USB kablosu
    Kutusu ve kitapçıkları

Software olarak 5.00 M33-6 yüklü
    Hafıza kartından oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    100 gb lik (22 - 25 arası dvd ye yazdıracağım) oyun arşivi (2009 oyunları mevcut)

Tamamı : 370 tl
    Oyunlar olmadan : 360 tl
    Psp ve 4 gb kart olursa : 310 tl

Ölü piksel yoktur. Ekranın sol alt köşesinde hafif bir çizik vardır. O da cihaz kapalı iken ışığa doğru tutarak farkediliyor. Arkada ki yuvarlak metal kısım ise çizik dolu.
    Çalışmasında hiç bir sorun yoktur.

İstanbul - Avcılar'dan elden teslim görerek alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.