Bildirim
EN TİPSİZ ARABA... (60. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bence Golf çok çirkin bir tasarıma sahip. -
quote:
Orijinalden alıntı: loutrec_
Bence Golf çok çirkin bir tasarıma sahip.
kendi düşünceniz tabi ama şuna çirkin demek olmaz be
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/8/9949/54497336/auto5-8917281175020873690.jpg
jantlara el atmak lazım bi tek
-
Aracın piyasası iyi ve araç kaliteli . Ancak Golf'ün tasarımı rakiplerinin altında bana göre. -
Şamil diyen oldu mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eksiksiz tüm toyotalar. -
Fiat lada kuşgiller suzuki binekler nissanın bazı modelleri ve de yıllardır bir b.ka benzemeyen tasarımıyla arada bir keskin arada bir yuvarlak hatlar verilip piyasaya sürülen ama markadan başka bir şeyi olmayan Golf bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Land Cruiser hariç tabi... -
quote:
Orijinalden alıntı: abidig
Hocam bu da en tipsiz insan gibi bir konu olmuş herkesin zevki başkadır ben bana göre tipsizleri yazarım siz size göre olanları her körün bir alıcısı vardır. Bence tipten ziyade fiyat/performans ölçeği daha önemlidir.Bir araç alırken buna dikkat etmek bence daha doğru. Tabi eğlencesine yapılabilir o ayrı :)
Albea nın tipsizliği su götürmezken sen ona F/P gözüyle bak bakalım. Herşeye pragmatist yaklaşılmıyor maalesef. Ben de arabada can taşıyorum. Benim için güvenlik ön planda mesela fiyat performansı ne yapayım bak çok az yakıp çok ucuza alınan araçlar yok değil ama. Uçan tenekeye binmenin alemi yok. Sonra arkandan kimse Allah rahmet eylesin arabası da çok az yakıyordu çok ucuzdu ama çok iyi kaçıyordu demez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tendürüst
Şamil diyen oldu mu acaba
Ben görünce Çin malı oyuncak araba falan zannettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dire depeche
arkadaşlar benim bu konuda şimdilik aklıma clionun eski kasası geliyor,sizce hangi araba en tipsiz?
Fiatın tüm modelleri. -
Volkswagen Jetta ve Fiat Linea.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda City diyorum bende.
Hondaya hiç yakışmayan bir araç. -
quote:
Orijinalden alıntı: redstone78
quote:
Orijinalden alıntı: abidig
Hocam bu da en tipsiz insan gibi bir konu olmuş herkesin zevki başkadır ben bana göre tipsizleri yazarım siz size göre olanları her körün bir alıcısı vardır. Bence tipten ziyade fiyat/performans ölçeği daha önemlidir.Bir araç alırken buna dikkat etmek bence daha doğru. Tabi eğlencesine yapılabilir o ayrı :)
Albea nın tipsizliği su götürmezken sen ona F/P gözüyle bak bakalım. Herşeye pragmatist yaklaşılmıyor maalesef. Ben de arabada can taşıyorum. Benim için güvenlik ön planda mesela fiyat performansı ne yapayım bak çok az yakıp çok ucuza alınan araçlar yok değil ama. Uçan tenekeye binmenin alemi yok. Sonra arkandan kimse Allah rahmet eylesin arabası da çok az yakıyordu çok ucuzdu ama çok iyi kaçıyordu demez.
Zaten albea fiyat performans aracı değil ki bence , olamaz da çünkü şu an ki fiyatını haketmeyen bir araç ki siz nasıl bir afedersiniz ama saçma kıyaslama yapıyorsunuz temiz albea fiyatına zorlasan renault modus alınabilir ve modus fiyat performans aracıdır albea güvenli değil tamam ancak F/P aracı olan ncap tan 5 yıldız bir modus e uçan teneke denemez kimisi diyor ki ncap ne anlar onun testleri saçma yav adamlar yıllarca okumuş mühendis olmuş milyon dolar yatırım yapmışlar biz klavye başında çoğu aracı üstelik hiç kullanmadan o araçlar hakkında atıp tutuyoruz . Geçen bir ferrari kazası gördüm araba nın en büyük parçası motorsiklet kadardı her araç ağır hasar alır can kaybı yaşanır albea gerçekten de teneke gibidir evet ama zaten bu yüzden F/P aracı değildir bence piyasa fiyatlarının çok daha aşağısını hakeden bir araç he çok ucuz olsa gerçekten o zaman F/P aracıdır çünkü atıyorum 10 bin olsa piyasası 10 bine size kimse tank vermez zaten istediğin kadar F/P aracı değil diyin he 40-45 binin varsa o klasmanda F/P aracı bakarsın. O da canını emanet edecek bir araç olur.
-
quote:
Fiat lada kuşgiller suzuki binekler nissanın bazı modelleri ve de yıllardır bir b.ka benzemeyen tasarımıyla arada bir keskin arada bir yuvarlak hatlar verilip piyasaya sürülen ama markadan başka bir şeyi olmayan Golf bence.
amaaan.. napıyon seeeen...
çabuk değiştir o mesajın sonunu...
naparlar burayı biliyon mu seeen?
çabuk çabuk duyulmadan değiştir..
-
Symbol aga açık ara hem de -
quote:
Orijinalden alıntı: dragotreis
quote:
amaaan.. napıyon seeeen...
çabuk değiştir o mesajın sonunu...
naparlar burayı biliyon mu seeen?
çabuk çabuk duyulmadan değiştir..
Hiç kusura bakmasınlar :)
10. Köyde yerim hazır muhtarlığı kaptım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncel Corolla, Nissan Juke, Honda Civic HB, Fiat 500L, C4 Picasso, Corsa C hariç tüm Corsa'lar, birde 2.nesil Seat Leon, bu araçların tasarımları berbat. -
honda city , peugeot 301 , cıtroen elysee ,
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X