Edanada 80 warriorumu satıp en temiz ve çok userli olan bi servera geçmeyi düşünüyorum hangi serveri önerirsiniz ?
Cypherda clanlar eski ve köklü olduğundan (Heaven gbi) k0xpun fazla olmadıgını duymuştum ama Cypher human kralı bana sadece cypherda var demşti bütün bildiklerim bunlar bence sen yeni serverı bekle yakında acılcakmıs yaza anca açılır gerçi
yeni sw açacaklarını sanmıyorum açsalar bile değişen bişey olmaz en fazla 1 hafta ... cypherda k0xp az user çok 5,000 tl len yada 5 ay pazar vaktin varsa gir başla :)
Cypher diyen arkadaş güldürdü beni HeaveN dediğin clanın dağın içinde kxpla level kasarkenki videoları duruyor youtube'da hala bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmasanız iyi edersiniz.
Olympia güzel CZ yada ardream oynayacaksan
Biriniz cypher diyor biriniz olympia hangisinde başlasam karar veremedim kii :s
ilk 3 server paşa
Bazı arkadaşlar ronark veya girakon iyi diyodu şuanki durum ne ronark ve girakonda
Ronark piyasa uctu diyebilirim gb 5.6tl server degistiren ronarka geliyo serifler iyi userlar fazla ardream özellikle
Ronark iyi gibime geliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
Xigenon
f o r e w e r
quote:
Orijinalden alıntı: poorsa
quote:
Xigenon
f o r e w e r
Xigenon da andream ve cz durumları nasıl ? birde serif ve gmler çalışıyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: xaqok
quote:
quote:
Xigenon
f o r e w e r
Ben ardreamda oynuyorum ama oynuyorum denemez herkes HF Oyun falan kalmadı aslında ama ne yapacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: xaqok
quote:
quote:
Xigenon
f o r e w e r
kardeş benim işim cz ve eslantta oluyor, neredeyse kullandığım tek gate Eslant Gate
bizim şerifler baya bi düzeltti server i. şu an eskiye göre çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Cypher diyen arkadaş güldürdü beni HeaveN dediğin clanın dağın içinde kxpla level kasarkenki videoları duruyor youtube'da hala bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmasanız iyi edersiniz.
Olympia güzel CZ yada ardream oynayacaksan
Evet bilyrm zamanında onlar da hile kullandı ama şu an sherrif onlarn clan artk ole bi durum yok ve k0xp olmamasına özen gösteryrlar , aa ama cypher char dizmek bayag bi tuzlu adamlar base de bi tarafından +10 md cıkarıo
Pathos da düşünebilirsin çok pahalı bi server değildir ve çok kalabalıktır pk atmayı da seviyosan bi göz at derim
quote:
Orijinalden alıntı: berkant19
Pathos da düşünebilirsin çok pahalı bi server değildir ve çok kalabalıktır pk atmayı da seviyosan bi göz at derim
kalabalık konusunda xigenon cz yi bi görün
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berkant19
kalabalık konusunda xigenon cz yi bi görün
Cz de pek takılmam genelde o yüzden sadece öneri , İtem dizemediğimiz için girmeye utanıyoruz cz ye