Şimdi Ara

En Sorunsuz, Kullanışlı Tarayıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Sorunsuz, Kullanışlı Tarayıcı ?

(En Son Oy Tarihi: 9.3.2013)
Giriş

Firefox: Hâlâ yavaşlık problemi var.

Maxthon: Güzel fakat, basit ama sinir edici problemleri var.Örn.: Kendi reklam engelleyicisi olmasına rağmen birçok reklamı engellemiyor.

Opera: Sayfaları eski kaydettiği şekilde (çevrimdışı modda gibi) güncellemeden açması dışında sorun göremedim.

• Chrome
  • Bence şu anda en sorunsuz çalışan IE10, fakat benim için kullanışsız. Maxthon'u seviyorum ama onunda bazı sorunları var mesela video oynatırken çok kasıyor işlemcinin %50'sini kullanıyor, aynı videoyu IE10'da açtığım zaman ise işlemci kullanımı %25. Özellikle bu sorun yeni sürümle birlikte çıktı umarım düzeltirler.
  • ÇORUM
  • Opera
  • yandex var dragon yok
  • comodo dragon nerde la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chrome candır
  • Krom
  • internet explorer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozilla
  • Opera varken diğerlerini savunmak fanboyluktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneye kadar hep firefox derdim ama şuanki durumunda diyemiyorum. Ne günlerdi be.
    Ama hala kullanış rahatlığı ve eklentiler için firefox.
    Diğer yönden chrome.
  • Firefox
  • Chrome'da flash çökmeleri yaşadığım için firefox'a oy verdim ama tartışmasız en hızlısı chrome.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

yandex var dragon yok

Eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Chrome'da flash çökmeleri yaşadığım için firefox'a oy verdim ama tartışmasız en hızlısı chrome.

Ya aynısını bende firefoxta yaşıyodum format attım en sonunda deli etti beni kaç kere flash ve firefox silip kurdum hatırlamıyorum.
  • uzun zamandır KIROM fakat bi kaç sürüm sonra YANDEKS e geçmeyi düşünüyorum.
  • En stabil ve kaliteli si maxthon tek sorunu uygulama azlığı hele o ads skipper candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 2 yıl önce Firefox kullanırdım.Artık bilgisayarı öldürme derecesine geldiği için Google Chrome'a geçtim.Ama son bir aydır Opera kullanmaktayım.Nedenini bilmiyorum ama Google Chrome aniden 4+1 hoparlör sistemimi tanımamaya başladı.
    Ne yaptıysam yaranamadım.Onun için Opera'ya geçtim ve şu an sistemim sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.