Şimdi Ara

En sonunda buda oldu SS'li (Tekrar Geldiler 3. Sayfada Ss'ler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dovemezsin 4 yıllık meslek lisesi deneyimim var. Uyumlu ol selam ver baktım hoş karşılıyorlar bir iki kelam muhabbet et onlarda zaten bi daha yapmaz.
    Sakin kavga çıkarma pişman ederler

Edit: galiba meslek lisesinde okudum diye bu kadar eksilediniz. Gerçekleri söylüyorum boş yere gaz vermeyin. Orda elinde levyeli 1 kişi mi döver yoksa cebinde bıçakla gezen gerektiğinde 20-30 kişi toplayan tipler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fh2O -- 27 Mayıs 2015; 0:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık gelmezler knk. Sana yapılacak en iyi şeyi söyleyecegim. Okula gidiyorsun müdüre diyorsun sizin okulun öğrencileri böyle böyle yaptı diye bak bakalım sonra nasıl oluyor.

• İçinde ki hayvanı onlara göster

• Ünlü birinin budizm kıyafetli fotosunu görürüm diye girmiştim
  • Sigarayi yasakla

• Bence merdivenlerin oraya küçük bir kova koy sonra sigaralarını oraya atmalarını söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Eğer dövemiyorsan yapacagin hiç bi şey yok. İstersen levyeyle çik , çogunluk olduklarindan biri arkadan digeri onden levyeyi alir doverler seni ..

Koskoca adam liseye giden çocuklarımı dövecek
  • Bir tanesinin ağzını burnunu kır bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı, liseliler ne zamandan beri atarlanır olmuş. Siz sesinizi çıkartmadıkça çoluk çocuk bile başımıza artist kesilir olmuş. Eskiden mahalle abisi laf söyleyecekti ve çocuklar geri cevap vericekti var ya o çocukları linç ederlerdi. Hep bir geri çekilme, hep bir tırsaklık sonucu bunlar.
  • Yakında spor salonu veya tanıdık kaslı, takım elbiseli birini bul.

Çocukları tehdit etsinler şakasına, bakalım bir daha gelebiliyorlar mı.
    Elini kirtletme diye söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

Bence merdivenlerin oraya küçük bir kova koy sonra sigaralarını oraya atmalarını söyle.

Hocam bu seferde iyice korkak sanmasınlar beni ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Eğer dövemiyorsan yapacagin hiç bi şey yok. İstersen levyeyle çik , çogunluk olduklarindan biri arkadan digeri onden levyeyi alir doverler seni ..

Koskoca adam liseye giden çocuklarımı dövecek

"Kirletmişsek ne olacak" Sen bu lafi erkekligine yedirebiliyormusun ?? Liseli dedigin çocuklar soyluyor bunu.. Ayrica üstüne arabayi rezil etmişler kim bilir kaç lira masraf cikar boyaya kadar gider bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

Bence merdivenlerin oraya küçük bir kova koy sonra sigaralarını oraya atmalarını söyle.

Hocam bu seferde iyice korkak sanmasınlar beni ?

Hocam liselilere hiç bulaşma derim. Ha bu korkudan değil, ergenlik döneminde olduklarından uğraştırırlar sizi. Siz koyun kovayı sonra sigara içtikleri saatte gidin ve iyimser bir tavırla muhabbet edin. Onlara da dersiniz sigarayı kovaya atmalarını.

• agzini burnunu kiracaksin boyle tiplerin

• Hocam ben sinir oldum. Bak anlatiyorum nebyapicagini. Otururken birine uzaktan sesleniyosun geliyor sizin derdiniz deyip bitirdigin anda kafayi gomuyosun buna digerleri yeltenemez bile sana dalmaya korkudan. Valla bak istanbulda olsam gelirdim sinir var ustumde su aralar.

• Tualeti-Tıkayan-Adam kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa yakasındaysan geliyim halledelim. Ciddiyim.
  • Kaç kişiler hocam genelde? Ona göre adam toplayın ağız burun kırın. Çok ciddiyim. Onlara saatlerce konuşsan laf anlatamazsın. O dayağı yedikten sonra bir daha gelmezler. Mümkünse sopayla falan dalın nasıl kaçıyorlar bak.
  • CSB

böyle bisey olsa gider bende sigaraları bütün vücutlarında söndürürüm.

Her karşılaştığımda kafalarını duvarlara surterim.

Yine rahatlamam elektriğe veririm, dişlerini gözlerine takarım, benzin döker alev alıncaya kadar tekmelerim, akıttığım kanları yuttururum, kriko yla ağızlarını yırtarım, uzvunu fareye kemirtirim fareyide kıçına sokar kurtlanana kadar bekletip kurtları yediririm kıçını ve ağzını zımbalarım, vücudunu leopar gibi desenli milim milim çizerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 26 Mayıs 2015; 12:46:06 >
  • Hocam ruhsatlı silahınız varmış zaten gidin konuşun yine atar gider yaparlarsa silahı bi gözleri görsün bi daha bişey yapamazlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Hocam salak salak atat koyuyolarsa ceblerinde emanet vardır dikkatli ol. Bir de araba ne?

Hocam araba hyundai accent.

Ceplerinde bıçak filan olması fark etmez hocam iş kavga noktasına geldiği zaman. Ruhsatlı tabancam var. Ama işin o noktaya gelmesini istemem. Sonuçta daha ufaklar. Gidip dövsem yarın birgün arabayı çizerler taş atıp ezmeye filan çalışırlar daha kötü olur.

Arabayı uzağa park et ve bir güzel sev

• Olayların cereyan ettiği saatleri kameraya alma şansınız varsa alın derim; yapacağınız herhangi bir müdahale sonucu elinizde kanıt olması işinize öyle ya da böyle yarayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.