Şimdi Ara

En sonunda buda oldu SS'li (Tekrar Geldiler 3. Sayfada Ss'ler] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jipena

Ne kadar iğrenç insanlar var şu dünyada. Yazık günah, geçmiş olsun dostum.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: poorman

Nasıl da inceden reklam yapıyor

Reklama girmesin diye resmi kaldırdım birinin işine yarar diye atmıştım halbuki

• Hocam bu adamlara ne yapsanız boş. Aileden böyle bir şey görmedikleri süreuce isterseniz falakaya yatırın. işte düşününki bu adamların öğretmenisiniz ve ders anlatıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 27 Mayıs 2015; 0:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Hocam bu adamlara ne yapsanız boş. Aileden böyle bir şey görmedikleri süreuce isterseniz falakaya yatırın. işte düşününki bu adamların öğretmenisiniz ve ders anlatıyorsunuz.

Aynen öyle hocam. Haklısınız.

• Polise şikayet edin hocam hiç uğraşmayın kimbilir kaç yaşındasınız çocukla çocuk olmayın gurur yapılacak birşey değil zihnen çocuk fiziken ergin onlar belki bir tanesine bile gücünüz yetmeyebilir arabayı kameralı bir yere çekin ve polise şikayet edin eğer devamını getirirlerse kamera kayitlariyla polise gidersiniz paranızı her şekilde geri alırsınız onu dert etmeyin. Yada fotoğraflarini çekip sosyal medyada yayın aileleri öğretmenleri vesaire kesinlikle görür bir nevi intikam almış olursunuz kendi başınıza birşey yapmamanızı tavsiye ederim

• çok büyük bir terbiyesizlik. öğretmen napsın okul napsın bu zamana kadar eşşek gibi yetişmiş çocuklara
  • Tualeti-Tıkayan-Adam kullanıcısına yanıt
    bunları uyarmıycan öyle cool bir havayla gelcen yanlarına merhaba diyip belinden emaneti çıkarıp sıkacaksın bakalım cool olmak nasıl oluyormuş, bu ergenler kendilerini adam gibi insan gibi uyarınca karşılarındakini ezi sanıyor oysa bilmiyor karşındaki patlamak üzere ve sana son bir kredi veriyor insan gibi uyarıyor ibret olsun diye geberteceksin mahkemede "savcıya abi ben akıl hastasıyım boş zamanlarımda bokumla oynuyorum diyip tumana eli daldırıp oraya önceden koyduğun erimiş çikoltayı eline suvayıp yiyeceksin" nasıl olsa koyduğumun adaleti keyfine göre çalışıyor gerçeği değil fantazisi üzerinden karar veriyor
  • Geçen ay buna benzer bir olay yaşadım birisi gelmiş arabanın kaportasını küllük olarak kullanmış aracın üzeri sigara külü dolu ve sigarayıda aracın üstünde söndürüp izmariti yere atmış madem söndürecen izmaritide orda bırak demi arabada söndürüp yere atmanın mantığı nedir her neyse arabada 1 adet ıslak mendil vardı o aklıma geldi onunla bastıra bastıra sildim leke gitti ama o gün o olaya çok sinirlenmiştim böyle insanları evire çevire dövecen
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmiyor değil hocam

Zaten keşke bir deli raporum olsaydı diyorum kendi kendime. Valla çoğunu temizlerdim.

• Ee noldu bugün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: XEelia

Ee noldu bugün ?

Kapının önünde kimse oturmadı nedense.

• nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • Okudum ve ne kadar aciz olduğunu anladım. Vursana ağzaına burnuna. Ben olsam açıkçası dediğimi yapardım.

• saçma saçma şeyler demişler yok git döv levyeyle vur vs.Çocuk ya çıkarıp bıçağı saplarsa ya da kim vurdu ya giderse arada nolucak?Belli olur mu serserilerin ne yapacağı?Dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

saçma saçma şeyler demişler yok git döv levyeyle vur vs.Çocuk ya çıkarıp bıçağı saplarsa ya da kim vurdu ya giderse arada nolucak?Belli olur mu serserilerin ne yapacağı?Dikkatli olmak lazım.

Yok hocam bıçaktan filan korkmuyorum. Hepsini tek başımada döverdim. Yada 5-6 arkadaşımı alıp yine döverim.

Ama arabanın benim olduğunu biliyorlar. Dövdükten sonra bi yaksalar , çizseler daha kötü olur. Eğer aracım olmasa zaten hastanelik etmiştim şimdiye.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.