< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Son Ne Zaman Mutlu Oldunuz?

-
-
Ruhum bedenimden ayrıldığı gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha bu sabah, uyanıp sıcak bir fincan çay ile kurabiye yerken. Dün akşam da mutlu oldum. Sıcak duştan sonra koltuğuma uzanıp çikolata çay eşliğinde dizi izlerken. Mutlu olmasını bilmezsen bu hayatı bomboş yaşar ve ölürsün.
Keşke hic yasamasam awkquote:
Orijinalden alıntı: lionessciri
Daha bu sabah, uyanıp sıcak bir fincan çay ile kurabiye yerken. Dün akşam da mutlu oldum. Sıcak duştan sonra koltuğuma uzanıp çikolata çay eşliğinde dizi izlerken. Mutlu olmasını bilmezsen bu hayatı bomboş yaşar ve ölürsün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Keşke hic yasamasam awk
Alıntıları GösterYaşayacaksın. Kimse tercihimizi sormadı doğduk, yaşıyoruz ve öleceğiz. Hayattan zevk almanı sağlayacak uğraşlar bul, kendini geliştir. Bugün mutsuzsan ve yarın bunu değiştirmek için bir şey yapmayacaksan kendine yazık ediyorsun demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: lionessciriYaşayacaksın. Kimse tercihimizi sormadı doğduk, yaşıyoruz ve öleceğiz. Hayattan zevk almanı sağlayacak uğraşlar bul, kendini geliştir. Bugün mutsuzsan ve yarın bunu değiştirmek için bir şey yapmayacaksan kendine yazık ediyorsun demektir.
Alıntıları GösterO iki dediginden de yok yıllardır aradık arıyorum yok ortada öyle bir şey
-
Ne zaman cigköfte yesem mutlu oluyorum -
4 yıl önce. -
Uzun süredir mutlu olmadıysan ya depresyondasın ya da uçuk, ulaşılması çok zor bir hedefin var. İlki ise psikiyatriste git. İkincisi ise hedefini biraz küçült daha basit şeylerden zevk almayı öğren. Mesela ben 3-4 saat çalıştıktan sonra görevimi yaptığım için mutlu, tatmin olmuş oluyorum. uzun saatler çalıştıktan sonra oynadığım oyun mutlu ediyor. Başım agridiktan sonra ağrı geçince mutlu oluyorum. -
Keşke hic yasamasam awkquote:
Orijinalden alıntı: lionessciri
Hıçbir zaman ve ölene kadar da bu böyle devam edecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferid4444444 -- 22 Ocak 2021; 13:23:34 >
Neden reis senin hayatin nerede kaydıquote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444
Hıçbir zaman ve ölene kadar da bu böyle devam edecek
En son gerçek anlamda 2016 yılında mutlu olmuşumdur. En büyük sebebi parasızlık işsizlik. Çalıştım tabi son zamanlarda fakat istediğim gibi olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 22 Ocak 2021; 13:35:1 >
Tipim kötü reis çareside yok );
Mutluluk nedir tatmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Tipim kötü reis çareside yok );
ah be kardeş başımızda ne dertler var tip dediğin nedir ki zaten 10 erkekten 9u tipsiz
-
Hocam herkesin derdi kendine zor aşırı tipsizim
açlıktan ve soğuktan ölmediğim için mutlu oldum dün gece.
Benzer içerikler
- deichmann nasıl okunur
- tuyuğ nedir
- ilk buluşmada çiçek alınır mı
- salep su ile yapılır mı
- eter bayıltır mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X