Şimdi Ara

EN SON NE ZAMAN BİRİNE İYİLİK YAPTINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soruyu kendime sordum net cevap alamadim

Ne zaman iyilik yaptiniz ve ne yaptiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bi arkadaşa cola satın aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2 gündür iyilik yapıyorum çok mutluyum

• En son bugün iyilik yaptım, iyilik yapmaktan yorulur mu insan vallahi ben iyilik yapmaktan yoruldum .

ama bana kimse iyilik yapmıyor.

• Kendime t-shirt aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuan sana iyilik yapıp konuyu upluyorum hamza bu iyiliğimi ömür boyu unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

şuan sana iyilik yapıp konuyu upluyorum hamza bu iyiliğimi ömür boyu unutma
    6283838373 tane spoiler verdin kanka senin yüzünden gece kabuslar görüyorum izledigim diziden gram zevk alamiyorum simdi konumu uplayip affedilecegini mi sandın sbdhdhdj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

6283838373 tane spoiler verdin kanka senin yüzünden gece kabuslar görüyorum izledigim diziden gram zevk alamiyorum simdi konumu uplayip affedilecegini mi sandın sbdhdhdj

Alıntıları Göster
    kanka o dizi 1. sezondan itibaren sapıtıyor diye özet geçtim erkenden bırakırsın diriliş ertuğrula başlarsın diye bi bırakamadın

• Muhteşem Yüzyılyoutube
    Rüstem Paşa'nın ölümü // Death of Rüstem Pasha (English Subtitle)
    https://www.youtube.com/watch?v=VYg66If1Qvc&feature=youtu.be

• quote:

kanka o dizi 1. sezondan itibaren sapıtıyor diye özet geçtim erkenden bırakırsın diriliş ertuğrula başlarsın diye bi bırakamadın

Alıntıları Göster
    Muzikleri yeter

79a geldim 2.sezon gayet güzeldi ali kaptanın pişmanlığı ve özüne dönüp yeniden adam gibi adam olması ailesinin basinda durmasi harikaydı

Bana çok benziyor bu adam bende dunyevi seylerin pesine dusup aileme cok zarar verdim kafama tukureyim ama bak kendime soz verdim bir daha asla maddi bir sey istemeyecegim ne para pul telefon pc araba ev yat kat gezilecek yer orman deniz vs hicbir seye tamah etmeyeceğim umarim isleri yoluna koyabilirim yoksa isim zor

• quote:

Muzikleri yeter

79a geldim 2.sezon gayet güzeldi ali kaptanın pişmanlığı ve özüne dönüp yeniden adam gibi adam olması ailesinin basinda durmasi harikaydı

Bana çok benziyor bu adam bende dunyevi seylerin pesine dusup aileme cok zarar verdim kafama tukureyim ama bak kendime soz verdim bir daha asla maddi bir sey istemeyecegim ne para pul telefon pc araba ev yat kat gezilecek yer orman deniz vs hicbir seye tamah etmeyeceğim umarim isleri yoluna koyabilirim yoksa isim zor

https://www.youtube.com/watch?v=tJ21L7rmjE4&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    ah be hamza parası yoksa seni niye doğurdular en azından temel ihtiyaçlarını alabilecek bile paraları yok şimdi suçlasan nankörsün diyorlar ailen hak etmiştir belki de onlara her ne yaptıysan seni bu sefalete mutsuzluğa mahkum ettiler bomboş bir yaşamın oldu millet hayatını yaşıyor baksana bir öyle bir geçer zaman ki ile mutluluğu arıyoruz

• quote:

ah be hamza parası yoksa seni niye doğurdular en azından temel ihtiyaçlarını alabilecek bile paraları yok şimdi suçlasan nankörsün diyorlar ailen hak etmiştir belki de onlara her ne yaptıysan seni bu sefalete mutsuzluğa mahkum ettiler bomboş bir yaşamın oldu millet hayatını yaşıyor baksana bir öyle bir geçer zaman ki ile mutluluğu arıyoruz

Alıntıları Göster
    Ya olm manyak misin habxnsnsbchsbdb

Benim durumum oyle bir sey degil annemle babamda sorun yok benim yaptiklarim kardesimi çok kötü etkiledi ailemi de yıprattı

Neyse benim derdimi Allah'tan baska kimse bilmiyor ve kimse cozemez konusup anlatmamin yarari yok

• quote:

Ya olm manyak misin habxnsnsbchsbdb

Benim durumum oyle bir sey degil annemle babamda sorun yok benim yaptiklarim kardesimi çok kötü etkiledi ailemi de yıprattı

Neyse benim derdimi Allah'tan baska kimse bilmiyor ve kimse cozemez konusup anlatmamin yarari yok

Alıntıları Göster
    öyle reis gidip rakı balık sofrası kurup tartıssak bile gecmiste hatalarımızı düzeltemeyiz
    ama yine de yazdığım mantıklı gidip çocuk adam ps5 şu kadar fiyat diye konu açmazdın gider onu alır oynardın ve gram içine oturmazdı fiyatı
    şuan 2. sezonda öyle bir geçer zaman kinin o duygusal müziğiyle kendini kaptırıp ah ulan ali gaptaaan diye kendini yiyip bitiriyon be reis

• quote:

öyle reis gidip rakı balık sofrası kurup tartıssak bile gecmiste hatalarımızı düzeltemeyiz
    ama yine de yazdığım mantıklı gidip çocuk adam ps5 şu kadar fiyat diye konu açmazdın gider onu alır oynardın ve gram içine oturmazdı fiyatı
    şuan 2. sezonda öyle bir geçer zaman kinin o duygusal müziğiyle kendini kaptırıp ah ulan ali gaptaaan diye kendini yiyip bitiriyon be reis

Alıntıları Göster
    1.paragrafa katiliyorum

2.ye katilmiyorum muhtemelen ps5 almayacagim oyun isleri benim icin bitiyor yavas yavas gecen Allah benim ömrumden alsin babama versin tvde ps5i duyunca cikinca sana da alalim mi dedi halbuki daha 4 proyu yeni aldi bana

3.paragrafa yuzde 1500 katılıyorum olm hayatim Ali kaptan gibilan 4 kere kendimi öldürmeye kalktım silahim olsa belki coktan bitmişti bu is hayatim ciddi dert tasa dolu

• quote:

1.paragrafa katiliyorum

2.ye katilmiyorum muhtemelen ps5 almayacagim oyun isleri benim icin bitiyor yavas yavas gecen Allah benim ömrumden alsin babama versin tvde ps5i duyunca cikinca sana da alalim mi dedi halbuki daha 4 proyu yeni aldi bana

3.paragrafa yuzde 1500 katılıyorum olm hayatim Ali kaptan gibilan 4 kere kendimi öldürmeye kalktım silahim olsa belki coktan bitmişti bu is hayatim ciddi dert tasa dolu

Alıntıları Göster

olsun be reis bu dünya sultan süleymana kalmamış bak ne güzel demiş ahmet paşa senden büyük Allah var süleymannnnnnnnnnnn

• Forum üyelerini değişik ve hatalı konularda bir ÇOK kez uyardım ve hepte uyarmaya çalışırım ama bazı beyinsizler hiç bir bilgisi olmadan, basit bir tartışmayı bile yapamazken kendi bildiklerini okumaya devam etmekte. Bir şeyi bilmezsen susmasını da bilecen, biz bunu hep böyle bildik.

İşte böylelerini BLOKLAYIP geçeceksiniz.

• quote:

olsun be reis bu dünya sultan süleymana kalmamış bak ne güzel demiş ahmet paşa senden büyük Allah var süleymannnnnnnnnnnn

Alıntıları Göster
    Cem Tuncer - Topicyoutube
    Esaretin Bedeli
    https://www.youtube.com/watch?v=GDBXmFbA0bQ&feature=youtu.be

İcim yaniyor moruq
    Kucucuk 250 milimlik bardağa 3 koca buz arti soguk kola doldurdum faide etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Forum üyelerini değişik ve hatalı konularda bir ÇOK kez uyardım ve hepte uyarmaya çalışırım ama bazı beyinsizler hiç bir bilgisi olmadan, basit bir tartışmayı bile yapamazken kendi bildiklerini okumaya devam etmekte. Bir şeyi bilmezsen susmasını da bilecen, biz bunu hep böyle bildik.

İşte böylelerini BLOKLAYIP geçeceksiniz.

Kime kizdin reis

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=GDBXmFbA0bQ&feature=youtu.be
    İcim yaniyor moruq
    Kucucuk 250 milimlik bardağa 3 koca buz arti soguk kola doldurdum faide etmiyor

Alıntıları Göster

beni de bu yaktı reis ya resmen o anı yaşattı bana ağlattı herif beni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.