Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.963
Cevap
647
Favori
4.338.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Sayfa: önceki 51955196519751985199
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Kertenkele - Marmoulak

Klasik İran estetiğini çıkartın Kemal Sunal filmi kalitesinde bir yapım. Konusu hapishaneden çıkıp molla kılığına giren bir adamın başından geçenler fakat kurgusu çok zorlama olduğu için keyif vermiyor. Hani izleyebilmek için aptala yatmanız gerekiyor.

Kısacası beğenmedim.

10/4

Not: Filmin ilginç yanı İran'da Azeri Türklerinin yoğun yaşadığı yerlerde geçtiği için Türkçe türküler veya konuşmalar duyabilmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Şubat 2026; 22:41:41 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    Program (2025) ⭐ 6.3 | Action, Mystery, Sci-Fi
    https://www.imdb.com/title/tt33265496

Türk yapımı bu film 2100'lere yakın bir tarihte, yapay zeka eksenli bir programın, daha önce ölmüş bedenleri sanal bir dünyada kısıtlı ve kurallar dahilinde yeniden yaşatmayı amaçladığı bir ortamda ana karakterle karşılaştığı çatışmayı anlatıyor. Matrix ve Edge of Tomorrow gibi filmlerden esinlenilmiş kısımlar var döngü sahnelerinde. Film sabit mekanda, bir evde geçiyor. Bir noktadan sonra bayabilir çoğu kimseyi. Fütürizm ve AI konularına kafa yoran birisi iseniz sarabilir de. Benim şahsi puanım 5.5/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Şubat 2026; 21:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    End of Watch (2012) ⭐ 7.6 | Action, Crime, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt1855199

Sahnelerin önemli kısmı el kamerası, selfie çekimler, çok yakın aksiyon kamerası gibi belgesel tarzında çekilmiş.alışılagelmiş standart çekimler yok. Polisiye filmi olmasına rağmen aksiyon sahneler az. İmdb puanı bence gereğinden fazla yüksek. İzlemeye başlayınca beklentiye girdim. Beklentimi karşılamadı ama fazla gömmeye gerek yok. İzlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.