|
-
-
Türk yapımı bu film 2100'lere yakın bir tarihte, yapay zeka eksenli bir programın, daha önce ölmüş bedenleri sanal bir dünyada kısıtlı ve kurallar dahilinde yeniden yaşatmayı amaçladığı bir ortamda ana karakterle karşılaştığı çatışmayı anlatıyor. Matrix ve Edge of Tomorrow gibi filmlerden esinlenilmiş kısımlar var döngü sahnelerinde. Film sabit mekanda, bir evde geçiyor. Bir noktadan sonra bayabilir çoğu kimseyi. Fütürizm ve AI konularına kafa yoran birisi iseniz sarabilir de. Benim şahsi puanım 5.5/10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Şubat 2026; 21:1:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Sahnelerin önemli kısmı el kamerası, selfie çekimler, çok yakın aksiyon kamerası gibi belgesel tarzında çekilmiş.alışılagelmiş standart çekimler yok. Polisiye filmi olmasına rağmen aksiyon sahneler az. İmdb puanı bence gereğinden fazla yüksek. İzlemeye başlayınca beklentiye girdim. Beklentimi karşılamadı ama fazla gömmeye gerek yok. İzlenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Rolentooo
Konudaki Resimler

önceki