Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102.996
Cevap
638
Favori
4.147.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49304931493249334934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir karmaşa, bağrış çağrış içinde geçen bir film. SÜrekli bir stres, herkes birbirine bağırıyor Ama başka türlü de bu konuyla sıkıcı olurdu herhalde, 2 saat 15 dakikalık bir süresi var,ben sıkılmadım. Adam Sandler'a şerefsiz çakal tipi yakışmış

7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beware Of Dog -- 28 Nisan 2020; 10:4:47 >

• Çok iyi bir animasyon filmiydi. 9/10

• Açıkçası hiç böyle konulara hayranlık duymadım. Harry Potter serisini de hiç merak etmediğim için izlememiştim. Kardeşim izlerken beraber izleyelim diye diretince seriye başlayalım dedim. Ama konusu gerçekten hiç bana göre değil. Çoğu yerinde sıkıntıdan patladım.

6.5/10

İlk filmden kesinlikle daha sıkıcıydı benim için.

6/10

İlk iki filmden daha iyiydi diyebilirim.

7/10

Çoğu sahnesinde eğlendim. Gayet güzeldi.

7.5/10

Goblet of Fire kadar iyi bir film değildi. Çoğu sahnesinde sıkıldım.

7/10

Bundan önceki HP filmlerinin hepsinden daha keyifli bir filmdi.

7.5/10

Atmosfer ve oyunculuk bakımından çok iyiydi. İzlerken keyif aldım.

8/10

Kesinlikle en iyi HP filmi.

8.3/10

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Ocean's 8 (2018)

Beklediğim gibi iyi vakit geçirmeyi sağlayan bir "kusursuz plan" filmi. Oyuncuların iyi olmasından ziyade bu kadar ünlü ismi bir araya getirmeleri bile artı sağlıyor. Gala gecesinde pek çok ünlü yüzü 1 saniye de olsa göstermek bir meziyet. Ancak eleştireceğim bazı noktaları da var. Hikayenin "kadınlarla olanını" çekelim diyerek girişilmiş bu işte Netflix dizileri gibi "Bir Hintli, bir Asyalı, bir siyahi" ekleme olayı biraz zorlama olmuş. Cate Blanchett çok karizmatik gözüküyordu bu arada. 7/10

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Rampage (2018)

"The Rock" sürekli bu tür filmlerde yer aldığından çok beklentim yoktu. Hikaye çok sıradışı olmasa da, hatta klişeye yakın olup bol bol efekt içerse de izlerken keyif aldım. The Rock benim sempatik bulduğum bir oyuncu ama Jeffrey Dean Morgan ne oynasa götürüyor, ayaklı karizma. Bazı sahneler gerçekten "yok artık" dedirtse de türünü göz önüne aldığımda kabul edilebilir buldum. Bir de The Rock hep böyle güçlü adam rollerinde oynamasa harika olur. Performansını "minik kuş" rollerinde de görmek isterim açıkçası. Yer yer gülümsettiği için de filme ortalama üzeri puan verdim.

[
    simage]https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BOWUyYTU4NTQtYWQ2Mi00NzE0LTk0OTMtN2MzNjRkZjFkZTU2XkEyXkFqcGdeQXVyNDkzNTM2ODg@._V1_.jpg[/simage]
    Anna (2019)

İlk bölümde zaman döngüsü biraz karışık gözüküyor; sürekli ileri-geri sarıyor ama kesinlikle anlaşılabilir şekilde aktarılıyor. Bol bol Rusça ve Rusya atmosferi, az biraz Paris, bitmek bilmeyen bir aksiyon ve son 5 dakikasında bile gizem barındırıyor. Tek istediğim bol aksiyonlu bir suikastçi filmi izlemekti, aşık olmak planlarımda yoktu. 7,5/10

Okja (2017)

Son dönemde hayvanlara karşı çok hassas olduğum için çok etkileneceğimi düşünüyordum. Beklediğim etkiyi yarattığını söyleyemem ancak gerçekleri tokat gibi vuran bir film olmuş. Ünlü oyuncularla bezenmesine rağmen bir tv filmi gibi başlasa da, sıradışı ve bir o kadar realist bir hikayeye dönüşüyor. Jake Gyllenhaal'u çok severim, kötü adam rolleri dahil her tür rolde görmek isterim ama buradaki karaktere gerek var mıydı emin olamadım. Bazı sahnelerde sadece büyük endüstri ve şirketlere dokunduruyor olsa da bana evcil hayvanları çiftleştirip satan kurumları da anımsattı. Mezbaha sahnesi ise paramparça ediyor.

The Way Back (2010)

Gerçek olduğu düşünülürse korkutucu bir hikaye nefis aktarılmış. Film olarak izlendiğinde eksikleri olabilir. Spoiler olmasın diye detaylı yazmayacağım ama akıbetini merak ettiğim karakterin en azından ne olduğunu görmek isterdim. Kaçış sahnesinin oldu bittiye getirilmesi de bir eksi sayılabilir. Ama bazı sahneleri de o kadar can alıcı ki, insan empati yapmadan duramıyor. Sevdiğim bir türdü zaten. İzlerken benim de ayaklarım şişmiş olabilir.

• Marrawbone

sonunu iyi yapmışlar, hiç klişe olmamış sonu.

normalde(izlemeyi düşünenler tıklamasın lütfen);
    kız kaçar gider, elemanı hastaneye kitlerler. ama öyle olmadı

pek gerilim sayılmaz, azcık gizem var. ve tabi dram.

7/10

• Trust, 1990 | Hal Hartley

Aile ve arkadaşlık ilişkilerini irdeleyen, 90'ların o nefis bağımsız filmlerinden bir komedi soslu drama örneği. Yönetmenin tarzını çok sevdiğimi söyleyebilirim, başka filmlerine de bakmayı düşünüyorum. 8,5/10

Buffalo '66, 1998 | Vincent Gallo

Sevgisizlik, yalnızlık ve hüzünle büyüyen, sevilme hissini tatmamış kimselerin filmi. Düş kırıklıkları ve melankoliyle yoğurulmuşların sığınağı bir nevi. Gallo ve Ricci apayrı iki ruhun ortak yazınlarının timsali. 9,5/10

The Mummy, 1999 | Stephen Sommers

En büyük guilty pleasure'ım bu filmi izlemek olabilir Televizyonda ne zaman görsem karşısına geçerim fakat ilk kez dublajsız izledim. Rachel Weisz'a yanık olma sebebim bu filmdir. 7/10

A Serious Man, 2009 | Coen Brothers

Coen kardeşler beni yanıltmaz diyerek olumsuz yorumlara rağmen izlemeye başladım ancak haklı olduklarını anlamam çok uzun sürmedi. Bir fizik profesörünün iş ve aile yaşantısındaki sorunlar üzerinden kara mizah yapma çabası denebilir ancak, hiç gülemedim çünkü. 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 28 Nisan 2020; 23:23:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1917 (2019) 10 / 8.5 İzlediğim en iyi 1.Dünya savaşı filmlerinden herkese tavsiye ederim...

• Harika bir filmdi. Bir romanın içerisinde hissettim kendimi. Çok iyi işlenmişti her şey. Müzikler, kamera açıları, sahne arası geçişler. Samimi, iç ısıtan izlemekten çok zevk aldığım bir Wes Anderson filmi oldu.

9.5/10
  • Eskileri yad edelim dedik...

Top Gun...

7/10
  • Candyman 7/10

drama ve korku karşımı bi film.

• Geri zekalı salakça bir film. Komedi ile ilgisi yok. Midesi kaldıranlar izleyebilir. Bol kanlı bir film. Komedi olan tek kısmı salakça olması. Yine de emek var.

Puanım 4/10.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle ayı saldırısı sahnesinde olduğu gibi CGI desteğinin sık kullanıldığı ama Leonardo reyizin efsaneştiği bir baş yapıt. Kurgu, doğallık, hikaye 10 numara. 19. yüzyılın ilkel yaşam doğasını da süper ele alıyor. Harika tek kelime ile. DVD arşivime kattım.

Puanım 10/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2020; 0:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Bayağı geç oldu ama "The Revenant" (Diriliş) filmini izledim. Kısaca nefes kesici. Herkes izlemeli bence başyapıt niteliğinde. Bu arada filmi izlerken çokça "Red Dead Redemption 2" oyunu aklıma geldi, ortamlarda o kadar benzerlik var ki filmden ilham alındığı çok belli. 2 tane başyapıt zihnimin en derinlerine kazındılar.

10/10

Az önce bende yorum yazdım sizin gibi :) Bende daha yeni izledim. Geç oldu ama değdi :)

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi belgesel vari olduğundan dem vuruyordu. Beğenmenize sevindim cidden çok kaliteli film herkes izlemeli bana kalırsa. Bir ara tekrar izleyeceğim. Siz etiketleyince canım çekti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Güzel

Geçen gün izledim. Çok vurdulu kırdılı film sevenler için ise doyumsuz bir film. Efekt ve makyajlar harika. 8/10.

Sonu üzücü bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2020; 2:7:52 >

• GRETA (2018)

Imdb linkini ekledim ama çıkmıyor nedense.

Psikopat bir kadının hemcinsine olan şiddeti ilginizi çekiyorsa kaçırmayın. Sonu pek beklediğim dozda bitmedi ama yine de iyi. Puanım 6.5/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2020; 2:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Eskileri yad edelim dedik...

Top Gun...

7/10
    Böyle Kült olmuş Müthiş bir filmin IMDb puanı nasıl 6.8 olur anlamış değilim saçmalık resmen !!
  • Balon Pilotları (2019) 10 / 7 Dönem filmi sevenler kaçırmasın Keyifli izlenir...

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim.

Bir başka ilginç kısım da imdb orjinal sitede puan 6.9, ancak burada imdb künyesi içinde puan 6.8 görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 49304931493249334934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.