Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
100.695
Cevap
615
Favori
4.050.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49304931493249334934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hobbs & Shaw 4/10

    Zaman kaybından başka bir şey değil. İzlediğim en kötü filmler sırasında yerini aldı.
  • The Intern


    8 / 10

    Her dakikası huzur dolu, insanın içini ferahlatan, sürükleyici, eğlenceli, harika bir film. Beklentimin çok üstünde çıktı. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız izlediğim en kötü aksiyon filmi. Netflix yapımı filmler birbiriyle yarışıyor kalitesizlik anlamında 1/10

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Once Upon a Time in Hollywood 10 / 8 Gereksiz uzun süremesi dışında oyunculuklar gayet başarılıydı

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    benzer filmler biliyormusun hocam, tadı damağımız da kaldı


  • 7,5/10

    Hable con ella ile başladığım Almodovar macerama bir başka filmi ile devam ediyorum.
    Almodovar amcamız bu sefer de çok farklı bir yerden vuruyor. O nasıl bir senaryodur öyle. Müziklere de bayıldım ayrıca.
    Filmde bir kaç mantık hatası vardı ama çok büyütülecek şeyler değil.




  • 9/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryzen -- 23 Nisan 2020; 12:9:13 >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Netflixte gezerken konusu ilgimi çekti açayım dedim yok gitmiyor böyle güzel konuyu bile batırmak anca netflixin işi olur film işini beceremiyorlar çerezlik bile değil kanal d deki gece kuşağı filmleri bile daha izlenebilir 1/10

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Hard Way

    7/10

    İzlerken sıkılmayacağınız bir aksiyon filmi.
  • The Collini Case

    Türk asıllı Alman bir avukatın aldığı ilk davayı konu alıyor. İzlenmesi gereken film. The Hurt Locker denen filmin Oscar aldığı dünyada bu filmin alamayacağı ödül yok.

    Bir filme kolay kolay tam puan vermem ama bu filmdeki kaliteyi de göz ardı edemem.


    Eğer bu filmde DiCaprio rol alsa, Nolan Bro yazsa bu tarz şeyler olsa IMDb 8,3 puanı olacak bir film.
    10/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Raw, 2016 | Julia Ducournau

    Yakın dönemden sıra dışı ve sinir bozucu bir psikolojik korku-gerilim denemesi. Oyunculuk aşırı gerçekçi, yamyamlığı anlatan bir film için bu çok etkileyici. Bolca mide bulandırıcı sahne var +18 çoğu. Son yarım saati daha iyi olsaydı keşke. 6/10




    Hostel, 2005 | Eli Roth

    Aksiyon-korku-komedi önerisi ararken karşıma çıktı ama tam olarak bu türlere uyduğu söylenemez, daha çok Testere filmleri tarzında insan vücuduna çeşitli operasyonlar ile alakalı sahneler var. Ben hiç tatmin olmadım ama sevenleri de var. 4/10




    45 Years, 2015 | Andrew Haigh

    Evliliklerinin 45.yılını kutlamaya hazırlanan çifte bir gün bir mektup gelir, gelen mektup adamın unutamadığı ilk aşkındandır. Eski defterler dürülür, zihinler bulanıklaşır, gerçekler sorgulanır. Empati yaparak izleyince içim darlandı. 8/10




    Ah-ga-ssi, 2016 | Park-chan Wook

    Böyle daldan dala atlayarak seyirciyi zihnen yorup sonra da bir twistle şaşırtalım mantığını sevemiyorum. Evet şaşırtmayı başardı belki ama fazlasıyla sıkıldım. Beklentim bir hayli fazlaydı. Bir süre Kore filmi izleyesim gelmez muhtemelen. 5,5/10.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 24 Nisan 2020; 16:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jumanji Next Level... Bu arada film kapaklarını konuya eklemek şart mı? bir dahaki sefere bende öyle yaparım :)

    Neyse ilk jumanjiye göre görsel efektler daha iyi ve espriler daha güzeldi. Bilgisayar oyunlarına birçok gönderme yapılmış. Oyun bossları falan bölüm geçtikçe zorlaşıyor. Eğlenceli film isteyenlere öneririm:)


  • bu filmin bendeki yeri çok ayrıdır 10/9


  • Bugün Netflix'de yayınlanan Extraction, Netflix'in kesinlikle son zamanlarda ki en iyi işi. Sinema'da kocaman ekranda izlenecek türden bir film. Çekim teknikleri, atmosferi çok başarılı. Ama bunun yanında maalesef klişe senaryo ve berbat hikaye anlatımı filmin geneline gölge vuruyor. Senaryo'yu Avengers'ın yönetmenlerinden Joe Russo'nun yazdığını öğrenince zaten en başta beklentim düşüktü. Ama yine de bu kadar kötü bir senaryo beklemiyordum. Russo, bildiğimiz bütün Hollywood klişelerini doldurup yazmış senaryoyu.

    Film, Bangladeş'de bir mafya tarafından başka bir mafyanın kaçırılan çocuğu para için kurtarmaya çalışan eski bir asker Tyler'ın hikayesini anlatıyor. Tyler, 6 yaşındaki çocuğunu kanserden kaybettiği sırada Afganistan'da olduğu için sürekli kendisiyle iç hesaplaşmalar peşinde. Görev gereği kurtardığı çocuk'la bir müddet sonra aralarında duygusal bağ oluyor. Tehlikeler çoğaldıkça çocuğu para için değil çocuğun yaşaması için onu tehlikelerden kurtarmaya karar verir. Ama yönetmen bu duygusal bağı maalesef seyirci olarak bize yansıtamıyor. Bu da büyük ihtimalle aksiyon sahnelerine çok fazla önem vermelerinden kaynaklıyor. Genel olarak tipik bir white salvior ve tek boyutlu villianlar üzerine kurulu bir aksiyon filmi.

    Bütün bunların yanında dövüş sahneleri gerçekten çok başarılı. Çoğu sahne de one shot tekniği ile teknik anlamda aynı sayılabilecek tracking shot tekniği kullanılmış. Özellikle araba kovalama sahnelerinde bu bariz şekilde belli olsa da kesmeler az çok belli oluyor. Bildiğimiz aksiyon filmlerindeki dövüş sahnelerindende çok daha farklı çekim teknikleri kullanılmış. Chris Hemsworth role cuk diye oturmuş. Bazı oyuncular vardır, gerçekten kamera karşısında estetik durur. Chris Hemsworth'da onlardan biri. Ona bu tür filmler gerçekten yakışıyor. Filmin genelinde her aksiyon sahnesinin altından kalktığını düşünüyorum.

    Ortalama bir aksiyon filmi için gayet izleyecek düzeyde. Çoğu kişi John Wick ile kıyaslamış olsa da John Wick kadar derin altyapısı olan bir film değil. Ama aksiyon sahneleri John Wick'den kesinlikle daha iyiydi bana göre. Senaryosu klişelerle dolu olsada karantina'da keyifli vakit geçirmek için gayet keyifle izlenecek bir film.

    7.2/10






  • Inglourious Basterds

    ilk çıktığından beri(evet 11 yıl) sırf süresinden dolayı izlememiştim.bugün izleyeyim dedim.

    tarantino'nun filmlerini pek sevmem. bir tek django sevmişimdir. diğer filmlerini gereğinden fazla abartılmış(overrated) bulmuşumdur. hakkını yemeyelim kill bill 1.film de iyiydi.

    bu film de iyiydi ama tabi süresi yaklaşık 1 saat gereksizce uzun.

    8/10 vererek yorumumu bitireyim.
  • Bride of Chucky (1998)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Eğlenceli sahneler mevcut, baya güldüğüm yerler oldu. Özellikle son sahne çok iyiydi.

    6.5/10

    Deep Blue Sea (1999)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Beklediğimden daha iyiydi ama son sahnedeki saçmalık olmasa çok daha güzel olurmuş.


    Güzelim kadın köpekbalığı tarafından bir güzel ham yapılıyor ama sona kalan iki arkadaş arasında espri yapıp gülmeye devam ediyor. Ulan bari rahmetli güzel kadındı falan deseydiniz be..


    7/10

    Get the Gringo (2012)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Fazla bir beklenti içine girilmezse keyifli vakit geçirtir. Mel Gibson yine kendini sevdirmeyi başarıyor.

    6/10

    Blade Runner (1982)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Ne izlesem ne izlesem diye düşünürken aklıma geldi ilk izleyişimin üzerinden baya zaman geçmişti. İlki gibi soluksuz izledim gene. En iyi atmosfere sahip filmlerden biri. Noir ve distopyanın harika birleşimi, enfes mekan tasarımı, üzerine ince düşünülmüş kamera açıları, kostüm ve makyaj.


    Bütün bu anlar zaman içinde yitip gidecek… Tıpkı yağmurdaki gözyaşları gibi…

    Yaşayamayacak olması çok kötü! Ama zaten kim yaşıyor ki?


    9/10






  • İnanç üzerine yoğunlaşmış güzel bir Bergman filmiydi. Kültür farkından dolayı bazı metaforları anlamakta zorlandım fakat yine de yönetmenin anlatmaya çalıştığını anladığımı düşünüyorum. Konu ve roller çok hoşuma gitti. Aynı zamanda "Ölümle yüzleşmek, ölümle dans etmek" gibi kavramların üzerinden derin anlamlar çıkartılabilecek bir filmdi. Bergman filmlerine devam...

    9/10




    Bowie'nin oğlundan ilk uzun metrajlı film denemesi ve iyi de bir başlangıç. Filmde, üzerine gittiğimiz vakit bilimsel veya mantıksal birçok hata bulunmakta fakat yoğunlaşmamız gereken bence bu değildi yoğunlaşmamız gereken şey psikolojiydi. Bana göre ilgi çekici bir konu işlenmiş filmde. Sam Rockwell'in oyunculuğunu izlemek ve Kevin Spacey'in sesini dinlemek de ayrı keyifliydi. Filmin soundtrack'ini oldukça beğendim.

    8/10




    Mr. Robot'dan sonra Rami Malek'e olan hayranlığım iyice arttı. Bunun üzerine uzun zamandır izlemek istediğim Bohemian Rhapsoyd filmini izlemeye karar verdim. Oscar'lık bir performans mıydı bilemem fakat bana göre çok iyi bir iş çıkartmış yine Rami Malek. Queen zaten sevdiğim bir grup. İzlemek de bundan dolayı daha zevkli bir hale geldi. "We Will Rock You" şarkısının ne amaçla ve nasıl doğduğunu görmek de çok hoştu.

    8/10




  • Güzel

  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Seri öldü artık. Eline kılıç alan jedi kesiliyor


  • Zaman kavramını çok güzel ele almış. Tavsiye edilir. 8/10



    İnsana kendini iyi hissettiren kaliteli bir film 8.5/10



    Saçmalığının farkında olarak izlerseniz çerezlik zaman geçirmelik fena değil. 6/10
  • 
Sayfa: önceki 49304931493249334934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.