Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (14 Mobil) - 6 Masaüstü14 Mobil
5 sn
103.539
Cevap
642
Favori
4.252.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48914892489348944895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzel filmdi tavsiye ederim arkadaşlar en azından farklı ve sıkılmadan izlenecek bir film.

7/10

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Green Book (2018)

Uzun zamandır oscarı bu kadar hak eden bir film daha izlememiştim sanırım. Viggo Mortensen ve Mahershala Ali bildiğin döktürmüş yahu. 1960'lar ABD'si görsel ve mekan tasarımı olarak çok güzel yansıtılmış. Ayrıca filmin çekim efektleri çok sağlamdı. O dönemin ABD'sinde siyahi insanlara karşı yapılan kötülükleri çok güzel yansıtıyor film. Aynı zamanda ön yargı, dostluk ve empati duygularını çok güzel işleyerek iliklerinize kadar hissettiriyor size bu duyguları. Ayrıca Tony ile Dr.Shirley arasındaki dostluk bağı gerçekten çok güzel gelişiyor. Bunların dışında filmin gerçek hikaye olduğunu da bilmiyordum izlemeden önce, onu da öğrenince daha da saygı duydum.

Kısacası sıkılmadan izlediğim ve beni oldukça keyiflendiren bir filmdi.

9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 24 Haziran 2019; 0:14:28 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    Arctic

74/100
    Mad Mikkelsen ve biraz da hayatta kalma filmnerinden hoşlanıyorsanız sevebileceğiniz bir film. Pek çok olumsuz yorum okudum ancak o kadar da eleştiriyi haketmiyor. Özellikle kadın için yaptıkları subliminal mesajlar barındırıyordu. Replik çok yok fakat sessiz geçen her sahneyi beyniniz sizin yerinize dolduruyor, tabi Mikkelsenin oyunculuğu da çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 24 Haziran 2019; 22:54:12 >

• The Ring (2002)

7/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Casablanca (1942)

Filmde noir havası hakimdi bunu sevdim.

Kurgu güzel, oyunculuk üst düzey

8/10

Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Life is beautiful listemde 1. sıradaki yerini aldı. Hayatı bu denli güzel anlatan başka bir film daha izlemedim.

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

nefis bi italyan filmi.bir gurup acemi hırsızın soygun sırasında karşılaştıkları olayları mizahi bir dille anlatır.

sıfırın sıfıra bölümü herşey olabilir
  • SHAZAM filminin puanına aldanıp izledim; hayatımda bu kadar leş,sıkıcı ve klişe çok az film izlemişimdir. Gerçekten süper kahraman filmleri... salın sinemayı be kardeşim.

1/10
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

SHAZAM filminin puanına aldanıp izledim; hayatımda bu kadar leş,sıkıcı ve klişe çok az film izlemişimdir. Gerçekten süper kahraman filmleri... salın sinemayı be kardeşim.

1/10
    Hocam karakter o şekilde zaten.
    Daha çocuk o, çizgi romanlardaki gibi yansıtmışlar beyaz perdeye.
    Bi Captan America gibi yansıtmaları zaten olmazdı.

Filmin yüzeysel özeti, Amerika ile Rusya arasında ki casus oyunları, "femme fatale" denilen amiyane tabir ile "bela dişi/kadın/hatun" bir karakterin bakış açısıyla izliyorsunuz filmi. Özgürlük uğruna vazgeçmeyeceğimiz bir değer (ülke, sevgili vs) yoktur diyor film

Bu bela hatun kişi anasını babasını trafik kazasında kaybetmiş -ki ölüm anına giden o flashback'te kızın annesinin ağır çekimde bir gülümsemesi var ben biraz gerildim o suratı görünce, belki salonun etkisidir bilmiyorum, gülmese daha iyiymiş dedirtti- ve keşfedilmeden önce kendini "ne ara bu kadar geliştirdin" dedirtecek cinsten dehşet geliştirmiş (dövüş sanatları, silah kullanımı, entelektüel bilgi birikim, kültür-sanat, japonca-ingilizce-rusça ne ararsan var) ve bir o kadar da hayattan tiksinmiş gariban kızın tekidir. Rusya'da BU HALİYLE varoş bir kasabada kendisine resmen "köpek" çeken serserinin tekiyle yaşamaktadır. Yeri gelmişken söyleyeyim bana göre filmin mantıksal tutarlılığı dehşet yani öyle böyle değil dehşet oğlu dehşet. Kızın savunma sanatları anlamında hangi özelliklere sahip olduğunu bir restorana girip mini bir orduyu gerek çatalla, gerek silahla, gerek elle pata küte iri kıyım adamları tek başına indirdiğinde öğreniyorsunuz ki o anlara kadar bildiğin malın önde gideni kız hatta şöyle söyleyeyim sevgilisi adam kaçırıyor hırsızlık yapıp polisle çatışıyor sonrasında kaza geçiriyorlar, bu kız arabadan kan revan içinde çıkıp hiçbir şey olmamış gibi arkadan gelen siren seslerine de aldırış etmeden "hadi eve gidelim" diyebiliyor, ilginçtir ki eve de gidiyorlar onca polis falan efektmiş

Neyse bu kısım önemli biraz dikkatinizi vererek okumanızı öneririm, rusya bunu ajan sistemine dahil ediyor ve kızın hayatı değişiyor tetikçinin biri oluyor gerçi kazadan sonra evlerine vardıklarında gelişen olaylar falan tam "ben ne izledim az önce"lik velhasıl sonrasında amerika anlıyor bunun rus ajanı olduğunu ve kendilerine çalışması için tehdit ediyor o da kabul ediyor, sonra derin devlet rusya anlıyor bunun başta kendileri için çalışıp sonra amerika ile iş birliği içinde olduğunu, o da bu sefer rusya içinde rusya ile çalışacaksın yoksa seni bitiririm diyor, bunu da kabul ediyor kız, sonra kız da anlıyor herkese çalıştığını ve kendi iç sesiyle "başta rusya ile çalışıp sonra amerika ile işbirliği içine girip akabinde rusya içinde rusya derin devleti ile çalıştığını biliyorum, eğer kendine çalışmazsan silerim seni diyor" ve bunu da kabul ediyor. Tamam yeter

Aksiyonu fena değil, oyunculuk kötü, kurgu berbat, sinematografi yok oğlu yok. Öyle bir ajan filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 28 Haziran 2019; 22:23:47 >

• The Nice Guys
    imdb:7,4 benim puanım 8,5 bu tarz filmlerde espirileri oturtmak kolay değil, uzun zamandır böyle keyifli film izlememiştim. tavsiye ederim.

Dünyada Beatles'ı hatırlayan tek kişi olan ortalama bir müzisyeni anlatıyor. Fragmanı da cok iyiydi ama film beklentimin altında kaldı. Sıradan bir romantik komediden fazlası olmamış. Bohemian Rhapsody ve A Star is Born'daki cok başarılı konser sahnelerinden sonra cok tat vermedi, zaten öyle baştan sona çalan şarkı yok sanırım. Let It Be'yi bile komiklik olsun diye dinletememisler.

Ama filmdeki başrol abideki donuklul hariç yan karakterler gayet eğlenceli. Güzel espriler vardı.

Gittiğim salonda tek başımaydım, bizim ülkede fazla vizyonda kalacağını sanmıyorum. Kesin izlenmeli demiyorum ama zaman kaybı da sayılmaz

7,5/10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• My Way (2011)
    7/10
    Kahramanlık hikayesi arayanlar için.

Julieta (2016)
    7/10
    Drama sevenler için.

• US:3/10

İyi bir bilim kurgu filmiydi.Benim için en iyisi Yıldızlararası olsa da bu konu bakımından farklıydı ve bir sürü detay içeriyordu.Bu film hakkında ne söylesem spoiler olacağı için birşey yazmak istemiyorum.İzlemenizi tavsiye ederim,ben beğendim. 8/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Founder (2016)

Basit anlatımı, 50ler atmosferiyle başarılı bir biyografik film. İki idealist kardeşin iyi niyetinin suistimal edildiği bariz ortada olsa da Ray Kroc'un da kendince haklı sebepleri olduğunu düşünüyorum ben. En başında beraber büyümeyi teklif ediyor. Kötü bir insan bile olabilir, ancak kendince iyi niyet gösterdiği de ortada. En azından filmde bu şekilde anlatılmış. Beni üzen Ray Kroc gibi insanların günümüzde çokça olup, Mc Donalds kardeşler gibi insanların çok az kalmış olması oldu. Ayrıca böyle bilindik bir markanın tarihini izleyebilmek çok güzeldi. Umarım diğer markaların da buna benzer filmleri yapılır. 7/10

Journeyman (2017)

Ağlatacak gibi olabilen ama -en azından beni- ağlatamayan bir hikaye Journeyman. Çok daha güzel bir anlatım olabilirmiş. Biraz klişelere bağlanmış ve oyunculukla etkisi altına almaya çalışıyor. Bazı bölümler biraz duygu sömürüsü gibi geldi.

• daha büyük beklentilerle izlemiştim o yüzden benim için havada kaldı. Ayrıca Türk oyuncuların yabancı karakterleri canlandırması hiç hoşuma gitmiyor. hem çok kasılıyorlar hem de beceremiyorlar. 6/10

• 8/10
    Irkçılığı gözümüze sokmadan güzel bir şekilde işlemiş. Oyunculuklar çok iyi.
    Keşke piyano kısımları daha uzun olsaydı.

Yıllar sonra bitirebildiğim bir film oldu, imgeler, semboller, açılar, mekanlar hepsinin belli bir anlam ve düzeni var. Saf kafayla anlamak oldukça güç. İnsanın varoluş ve yokoluşdaki durumunu değerlendirmesi çok çarpıcı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.