Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.303
Cevap
661
Favori
4.389.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Giriş

• Ne kadar az puan versem o kadar fazla olur bu filme. İzlemez olaydım. 2 saatlik bir zaman kaybı. İzlemenizi önermem.

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

7.5/10

Aslında güzel filmdi. Ama içimde sanki bi yerlerde bir yanlış varmış gibi bir his var. İzlemenizi öneririm.

Kadına da diyecek yok. O yaşta bu güzellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 11 Ocak 2015; 9:45:13 >

• How ro Train Your Dragon 2 / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

Canım sıkıldı ve serinin ikinci filminide izledim, ilk film gibi güzeldi, puanım ilk filmle aynı

7.5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tipik Onur Ünlü filmi. Absürd bi yapım. Çok iyi eleştriler de var filmde. Oyunculuklar harika zaten hepsi kaliteli oyuncular. bazı replikler efsane :D

8/10

• The Day of the Jackal
    7/10

''The Jackal'' 1997 yapımı filmin orjinal versiyonu. süikast girişimi ve bunu durdurma çabası iyi işlenmiş filmde.günümüzün abartılı aksiyon filmlerinden sıkıldıysanız süresi biraz uzun olsada izlenebilir düzeyde.

sıfırın sıfıra bölümü herşey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: daffodil

Ghost World :S
    Yıldız koymayı unuttum **
    Edge of Tomorrow ****

• 6/10 tam bir overrated film
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • The Conjuring 7/10

fena değil klişelerle dolu cinler şeytan çıkarma perili ev vs.. ama izlerken fazla sıkmıyor ama korkutmuyorda gideri var ama fazla beklentiye girmeden izlenebilir

Genel olarak iyi bir film

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Khoon bazi (2006) - İran
    http://www.imdb.com/title/tt0855860/
    İran'daki sosyal hayatın çok farklı bir boyutu işlenmiş. Uyuşturucu bağımlısı genç bir kızın durumu ve onun normal bir hayata dönmesini isteyen annesinin çabası işleniyor. İşlediği konuya uygun olarak karamsar bir havası olan iyi bir film. 8/10

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 11 Ocak 2015; 14:48:17 >
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

10/7,5

Her Çocuk Özeldir

Çok güzeldi, sıkılmadan izledim. Bir çocuğun hayata tutunuşu çok güzel bir şekilde anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 11 Ocak 2015; 15:05:07 >
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • The Grand Budapest Hotel (2014)

8/10

Başlarda durağan gibi ama hikaye gittikçe sarıyor. Anlatış tarzı Amelie filmine benziyor. Bir anlatıcı var sürekli.
    Kadro zengin ama çoğu aktörün sahnesi çok az. Ralph Fiennes'ı performansından dolayı takdir ettim.

Yat ku chan dik mou lam (2014)

• İzlemesi çok keyifli bir film, kadrosu şahane

7,5/10

Gone Girl ---- 8/10

Ondskan ---- 7/10

Dün gece izlenenler..

Whiplash i herkese tavsiye ederim.

• 7.5/10

izlerken ben yoruldum adamlar yorulmadı be

Cem Yılmaz / Fikir Sanat

Filime puanım 9/10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.imdb.com/title/tt1499666

7.5/10

Çok enteresan bir konuya sahip. Sağlam sistem-düzen eleştirisi var. Çok güldüğüm sahneler oldu.
    Odunla ateş yakmaya çalıştığı sahnede koptum. Kredi kartı ile kuş boku temizlerken de ".. Bu kart sonunda işime yaradı" demesi...

Konusuna gelirsek; Kim'in artık kaybedecek hiç bir şeyi kalmaz ve intihar eder. Bu da başarısız bir denemedir. Kendini şehrin ortasında ama şehre biraz uzak ıssız bir adada bulur. Buradaki yaşam mücadelesi süpriz bir gözetçi ile sürer.

Hiç bir insanın olmadığı bir adada yalnız kalan Kim ve tüm kalabalığın içinde ama izole bir yaşam süren Kim (kadın olan) arasındaki muazzam çelişkiye dikkat çekerim. Sadece sondaki otobüs sahnesinde hiç bir şey yapmadan gidip adamın yanına oturup omzunu ona yaslayarak bitmesini bekledim fakat olmadı

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 11 Ocak 2015; 18:09:24 >

Panasonic TX-P50G20, Sony KE-65XH9077, Xiaomi Mi Box, PS4, Vu+ Zero
    ----------------------------------------------------------------

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.