Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.295
Cevap
662
Favori
4.388.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Giriş

• Konusu için izlenebilir.

8/10

Edit: Bilmeyen arkadaşlar için IMDB kapalı parantezleri arasına ''http://www.imdb.com/title/tt0133093'' bunu koyun. En son sayıyla bitsin. [=http://www.imdb.com/title/tt0133093] şeklinde yapın IMDB resmi gözükecektir. ''http://www.imdb.com/title/tt0133093/?ref_=fn_al_tt_1'' bunu koyarsanız boş ekran görülmesi kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 29 Ağustos 2013; 17:05:47 >

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Bu filme puan vermek istemiyorum çünkü bunu bir sanat filmi olarak değerlendirmiyorum . İşkence sahnelerini kazağımı , bacağımı veya kolumu ısırarak izledim . Japon tarihinin en kara 2 tarihinden biri . Film kesinlikle İĞRENÇ işkence sahneleri ile dolu . Kendimi bu sahneleri izlemeye ZORLADIM . Bu tip şeyleri göreyim ve çinli diye insanlara işkence etmenin ne olduğunu bileyim diye . Film bildiğiniz bir insanlık dramı . Cehennemin yere inmiş hali . Herkesi bu filmi kendini zorlayarak izlemeye davet ediyorum . Dünya da neler olup bittiğini bilmeye man of steel'i izlemekten daha çok ihtiyacımız var .

Bu film için söylenecek tek şey bir insanlık dramı olduğu ve eğer bunları seyretmeye yüreğiniz yetmezse daha da artarak olmaya devam edecekleri gerçeğidir . Afrika'da bu deneylerin yapıldığına dair sağlam iddaalar olduğunu hatırlatmak isterim .

Kolunuzu ısırın , kazağınızı ısırın ama gözlerinizi ayırmadan bunları izleyin LÜTFEN izleyin . İzleyin ki tekrarları olmasın .

Nerden izleriz hocam bu filmi, aradım bulamadım. Bildiğiniz bi torrent sitesi falan varsa pm alabilir miyim?

Herkes Haddini Bilecek !

• 6.5/10

• No Strings Attached 7/10

• Çok tuhaf bir film. Sanırım Tacikistan'da geçiyor. Moritz Bleibtreu ta Almanya'lardan oralara gitmiş. Deli rolünde, o yüzden dili sorun olmamış. Filmin saçma daha doğrusu absürt tarafları da var ama eğlenceli de bir yandan. Ben yine ne çok başarılı ne de çok kötü buldum. İzleyip izlememek size kalmış.
  • _____________________________
    "Nereden ve neden geldiğini bilmediği, nereden ve neden geldiğini merak da etmediği çağrı, o gür sesiyle ormanın derinliklerinde sürekli, aralıksız ve emredercesine çınlamaya devam ediyordu."

• 5/10

Hikayesini filmi izledikten sonra yorumlayanlar tarafından öğrenebildim. İşleniş güzel. Fakat filmin içerisinde her an ne olacak, acaba bu niye böyle diye düşünüp duruyorsunuz. Keşke biraz daha ana fikir göz önüne getirilseydi.

• Mükemmel 8.5/10

• 7/10

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Basit romantik filmlerin aksine sıradışı bir senaryosu var. Çok ilginç hatta. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Zaten Keanu ve Sandra varken izlememek olmaz.

Bunu izleseydin keşke.

izledim tabi örnektekinden çok daha iyi

İl Mare tarzı önerebileceğiniz var mı?
    Kore sinemasından filan?
    Son izlediğim film:

al sana il mare tarzı film. üstelik aynı kız oynuyor :)

Daisy (2006)

Teşekkürler.

Başka önerilerinizi bekliyorum.

• Açıkçası ben daha çok savaş sahnesi ve atraksiyon beklerdim ama film beklediğimin kat kat aşağısında çıktı hatta kayda değer bir savaş sahnesi bile yok 2-3 tane var onlarda çok küçük çaplı sahneler.Görseller çok iyiydi hikaye vasat.

7/10
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Açıkçası ben daha çok savaş sahnesi ve atraksiyon beklerdim ama film beklediğimin kat kat aşağısında çıktı hatta kayda değer bir savaş sahnesi bile yok 2-3 tane var onlarda çok küçük çaplı sahneler.Görseller çok iyiydi hikaye vasat.

7/10

O zaman film sıkıcı

• Film zaten kült yapımlardan filmin adını,konusunu bilmeyen çok azdır. Hala izlemeyen varsa kesin izlemeli. Konusundan etkilenen,araştırmak isteyen Platonun doğru bilgi ve varlık anlayışına göz atabilir.

9.5/10

Edit: Bilim kurgu,felsefi film tavsiyelerini pm den bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 29 Ağustos 2013; 20:03:27 >

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Açıkçası ben daha çok savaş sahnesi ve atraksiyon beklerdim ama film beklediğimin kat kat aşağısında çıktı hatta kayda değer bir savaş sahnesi bile yok 2-3 tane var onlarda çok küçük çaplı sahneler.Görseller çok iyiydi hikaye vasat.

7/10

O zaman film sıkıcı

Temposu hiç düşmüyor ben savaş bakımından beklediğimi bulamadım ama film genel anlamıyla heyecanlı ve güzel.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• Helal olsun Engin Günaydın'a.
    8/10
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

7/10

O zaman film sıkıcı

Temposu hiç düşmüyor ben savaş bakımından beklediğimi bulamadım ama film genel anlamıyla heyecanlı ve güzel.

tamamdır hocam bekliyordum uzun zamandır izleyim yorumlarım burda

• Otizm hastası iki kişinin aşkı ancak bu kadar güzel anlatılabilirmişti.Normalde romantik filmleri hiç sevmem ama bu filmi
    çok beğendim.

8/10

10/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    Ryzen 7 7800X3D | Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 | MSI Gaming Trio RTX 5070 | GSkill TZ5 Neo DDR5 64 GB (2 x 32GB) 6000MHz | Samsung 990 Pro 2 TB NVMe M.2 SSD | Lian Li O11 Dynamic Mini V2 | Raijintek Cratos 850W | Lian Li Hydroshift II LCD-C | Gigabyte MO27Q2A

• 10, Xavier Dolan yeni nesilin en iyilerinden. Her filmi daha da güzelleşiyor

Orijinalden alıntı: reallyfun

Bu filmi bence herkes izlemeli

10/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

+ Sonsuz

6/10

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.