Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.303
Cevap
661
Favori
4.389.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Giriş
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Tarantino gene büyüledi. Adamın bir işte parmağı varsa beni etkilemeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunu şimdi toplamaya para yetmez, hepsi oynadıkları karakterlerin hakkını vermiş. Gary Oldman, Samuel L. Jackson ve James Gandolfini sahnelerinde devleşmişler. Filmi yöneten isim de Tarantino olsaydı top 250 de yüksek sıralarda yer alıyordu şimdi.

9/10

• 7/10

• 8/10

Fena değildi fazla uzun bi o kadarda keyifliydi Christoph emmi ve fox abinin oyuncluğu çok iyiydi gerçekden ,Leonardo zaten aşmış olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 3 Haziran 2013; 2:27:07 >
    Gigabyte 880gm-ud2h / AMD Athlon II X3 445 (3.4GHz)/Corsair 6 Gb 1333Mhz Ram / İntel 520 60Gb SSD Samsung 500GB HD502HJ /MSI R6850 Cyclone Power / Samsung P2250 /Mid Atx Modiing Kasa / High Power 500W Psu /

Tipik bi Jason Statham filmi.Ayrıca Jenniper Lopez filme farklı bi renk katmış,izlemenizi tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

laz vampir tirakula 2/10

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

hocam kendine bu işkenceyi neden yapıyorsun laz vampir ne ya

konusunu ben açmıştım o filmin. izlemek zorundayım. gerçi türk filmlerine benim özel ilgim var. her yeni çıkan türk filmini izlemeye çalışırım.

• Maniac (2012)
    İyi gerilim filmi bulmak gerçekten zor iken; Maniac'tan yeterince gerilim keyfi aldığıma sevindim. Aslında sıradan bir gerilim filmi hikayesi gibi dursa da; olayları katilin gözünden izlemek farklı bir hava katmış. Bir de kızları öldürme olayı ilerlemeli bir RPG oyunu görevi havasındaydı. Film çok germiyor belki ama ölüm sahnelerini izlemek gerçekten zorlu. Nora Arnezeder'i de ilk defa gördüm, gerçekten çok güzel bir hanımefendiymiş. Filme puanım 6,5/10

• 8/10
    Güzeldi.Akıcı şaşırtıcı düşündürücü arada duraksatıp geçmişi hatırladığım haa o yüzden bu böyle oldu dediğim oldu.Fakat İmdb de ilk 10 u haketmediğini düşünüyorum.Django Unchained , Leon varken bu filmin 6.sırada olması beni hafif bozdu.

Bu arada Leon gibi Django Unchained e benzer önerilerinizi duymak isterim.

Jack the Giant Slayer

gorsel efekler disinda oyunculuklar sinifta kalmis fakat pek oyunculugun on planda oldugu bir film degil fantastik film severlerin izlemesini tavsiye ederim 6.0 / 10

Scary Movie 3-----6.5/10

8/10

6,5/10

8/10

• 7.5/10
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • Fast & Furious 6 (2013)

7/10

Güzel bir aksiyon olmuş, araba sahneleri çok fazla olmasa da heyecan yaşatıyor.
    3D olmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

8/10
    Güzeldi.Akıcı şaşırtıcı düşündürücü arada duraksatıp geçmişi hatırladığım haa o yüzden bu böyle oldu dediğim oldu.Fakat İmdb de ilk 10 u haketmediğini düşünüyorum.Django Unchained , Leon varken bu filmin 6.sırada olması beni hafif bozdu.

Bu arada Leon gibi Django Unchained e benzer önerilerinizi duymak isterim.

Cango bundan önde ki
    6. hiz 141. sırada.

Leon the proffessional kadar olmasa da 22 bullets de iyi film bence. Proffessional J.Reno'nun başrol olması güzel yapan bir tarafı bence

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

This is England

7 / 10

Okumak İptiladır Müptelâlara Selam!

• Selim Güneşin ilk filmi,Tarkovskiden etkilenmiş bir yönetmen,kendi de söyledi zaten.Tarkovski yaşasaydı Selim Güneş ile gurur duyardı.Yönetmenlik harikası bir film.Şiirsel sinemayı sevenler izlemeli.
    8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 4 Haziran 2013; 4:02:06 >
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • Hocam bu gece izleyeceğim önerdiğin filmi.Hadi bakalım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.