Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.042
Cevap
639
Favori
4.149.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32583259326032613262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 6/10

Aslında konuyu iyi düşünmüşler fakat gittikçe liseli aşık filmine dönmüş film. Ayrıca başroldeki adamı film boyunca Christian Bale diye izledim, başka biriymiş halbuki
  • ben en son 12 dalda oscar adayı gösterilmiş olan lincolnü izledim. daniel day lewisin oyunculuğu tartışılmaz zaten abdnin de en sevilen başkanını oynamış tam amerikalıların bayılacağı türden olmuş. yalnız aklıma bir şey takıldı bi sitede filmde tarihi hata yapıldığı haberini okudum, bu konuda bilgisi olan biri var mı? guncelliyorum diye bi sitede. birkaç yerde daha var emin olamadım. tarih bilgisi lazım.

• 8.5/10
  • The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

8/10

Tombstone

Son yarım saatteki amerikanvari sahneler olmasa daha iyi olacaktı.

6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 8 Şubat 2013; 3:10:22 >

• 7/10.

• 8/10 Müzikleri felan insanı öyle bir etkiliyorki sonlarına doğru hayat enerjimi sömürdü 1-2 gün normal gezemem heralde

• Yaşasın CIA
    Yaşasın amerika
    Hollywood bu işte.

• Arkadaşlar konuyla alakası yok ama yılmaz erdoğanla, monica belluccinin oynadığı film çkmış beren saat felanda var garip oldum fragmanı izledim monice bellucci kürtçemi, arapçamı ne konuşuyor izleyen varsa yorumunu alabilirmiyim...

• 9.5/10

Son zamanlarda hatta yıllarda izlediğim açık ara en iyi filmdi Hayata bakış açımı bile değiştirdi diyebilirim.

• 7.5 / 10

• 9/10

7.5/10
  • Il Caimano (2006)/ Nanni Moretti

8/10

Berlusconi'yi ve onun yarattığı korku ortamını irdeleyen fazla sert olmasa da güzel eleştiri okları yönelten bir Nanni Moretti filmi. Yönetmenin La stanza del figlio filmini izlemiştim daha önce. O filmi de çok güzeldi. Yönetmenin tarzı çok hoş. Bol bol diyalog kullanıyor. Zekice bir kurguyla da bunu süslüyor. Filmin daha ağır eleştiriler yöneltebileceği bence açık seçik ortadaydı. Ama sanırım bu korku ortamı filmi de etkilemiş. Nanni Moretti'de bir bakıma haklı. Sonuçta Berlusconi İtalya'nın en güçlü adamlarından ve onun karşısında durmakta biraz cesaret istiyor. Yönetmeni takdir ediyorum. Keşke bizde de böyle filmler çekilebilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 8 Şubat 2013; 12:17:17 >

• Teken 2
  • Liberal Arts(2012) 6.7

http://www.imdb.com/title/tt1872818/
  • ÇAKALLARLA DANS 2

5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama yılmaz erdoğanla, monica belluccinin oynadığı film çkmış beren saat felanda var garip oldum fragmanı izledim monice bellucci kürtçemi, arapçamı ne konuşuyor izleyen varsa yorumunu alabilirmiyim...

kürtçe konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yaşasın CIA
    Yaşasın amerika
    Hollywood bu işte.

o halde izleme listemden çıkartıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 32583259326032613262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.