Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.677
Cevap
642
Favori
4.317.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28852886288728882889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Efektlere ben de katılıyorum her saniye bir şey sokmaya çalışmışlar araya, film iyice sıkıyor 3D baka baka. İlk filme göre senaryo güzeldi ama. Yine açık sonla bitirdiler sanırım 3'ü gelecek. Umarım iyi bir senaryoyla yerinde efektleri birlikte kullanırlar.

-SPOILER- Aslında o iş makinasını kullandığı sahnede bir oha dedim, ateş püskürten mükemmel bir şey oldu. Siyah göz olayı da biraz fazla Supernatural'vari olmuş, başka filmlerde kullanıldı mı bilmiyorum ama. Kamyonu ateş arabasına çevirmesi de güzeldi, hatta zincirle yeri delip 'evine dön' demesi de. Bi ara şüphe ettim Türkiye adı hiç geçmeyecek mi, yarısını neredeyse orada çektiler diye. Ama tek saçma kısım içine şeytan giren çocuğun öyle bi anda iyilik meleği kesilip içindeki gücü Johnny'ye vermesi. -SPOILER SONU-

7.1/10

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

çok komik filmdi 8/10 veririm sırf absürdlüğünden dolayı

bu adamlar bir harika ya

monty python and the holy grail de çok iyidir,izlemediyseni tavsiye ederim onu da

• Generation Um - keanu reeves bile kurtaramamış 3/10

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

• Bilmem kaçıncı izlemem. 50. defa izleyişim olmuştur. Hala ilk izlememde ki aldığım zevki alıyorum. Bu film Batman Begins'in devamı olmasaydı kesinlikle şuan Top 250'de 1. sıradaydı. Hiç bir eksiği olmayan bir film.

10/10

• Filmin beğendiğim tek yanı efektleriydi. Senaryoyu beğenmedim, sürükleyicilik yoktu. 5/10

• 7.7\10

• The Avengers 8/10 1080p olarak izledim dün müthişti

The Avengers da iron man karakteri çok hoşuma gitti akşam da iron man 2 vardı starda onu izledim ama onun kadar tat vermedi 6/10

• iron man 2 yi tutup the avengers'dan sonra izlersen tat vermez

önce iron man 1 i izle sonra 2 yi izle.

Orijinalden alıntı: Öner

iron man 2 yi tutup the avengers'dan sonra izlersen tat vermez

önce iron man 1 i izle sonra 2 yi izle.

Bende oyle dusundum ve birinci filmi bugun download sirasina koyacagim. Konuyu tam olarak bi kavrayalim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8/10

Hüzünlü bir aile draması daha.Mutlu bir yaşantı süren bir ailenin ani gelişen üzücü bir olay nedeniyle yıkılışını anlatıyor film.Baba rolünü Nanni Moretti bizzat üstlenmiş ve çokta sırıtmamış.Filmi izledikten sonra öğrendim ve baya şaşırdım bu detaya.Altın Palmiye ödülü aldığını da ekleyeyim.

Bu şarkı filmin ruh halini çok güzel anlatıyor.Fazlasıyla güzel.

• Gerçekten çok güzel bir film yerini ve puanını hakediyor tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Marjinals99

8/10

Denzel Washington Bütün Flimlerini İzlicem Daha Önce İzlediğimi İzlemediğimi Hepsini Favori oyuncularımın arasında...

Güzel film oyunculuk üst seviyede.
    7,8/10
  • Pardon 8/10

Orijinalden alıntı: U.S.

quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

komedi komedi komedi.

''porsche 911 2012 empire state'' ............ :D ince ayarlar var filmde güzel izlenir film müziği de iyi nerden bulabiirz ki full amerikaya kayıyor :))

Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

8/10

Denzel Washington Bütün Flimlerini İzlicem Daha Önce İzlediğimi İzlemediğimi Hepsini Favori oyuncularımın arasında...

Güzel film oyunculuk üst seviyede.
    7,8/10

Birde Küçük bir kızı koruyordu bu adam o film izlediğim filmler arasında en iyilerindendir.

9.5/10 veririm o filme.

bu adamın bütün filmleri on numara oluyor ama o dediğim filmin yeri bir ayrı.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• 6/10

• 8.5/10

• 7/10

• 10/7.5
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.