Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103.682
Cevap
642
Favori
4.317.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 28862887288828892890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senaryo olarak A fistful of dollars filminin aynısı sanırım sergio leone bu filmden etkilenmiş.samurailerin kovboylara uyarlanmış hali.her iki filmde çok güzel zaten.
    8.5/10
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Orijinalden alıntı: U.S.

quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

komedi komedi komedi.

''porsche 911 2012 empire state'' ............ :D ince ayarlar var filmde güzel izlenir film müziği de iyi nerden bulabiirz ki full amerikaya kayıyor :))

tr dublaj yok galiba şu anda anca altyazıyla izleniyor

”Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. ” Mevlana

• Men in Black 7.5 / 10

Seriye baştan başlayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roiha -- 10 Eylül 2012; 15:02:46 >

• 7/10

Başlarda biraz sıkılmıştım ama sonradan açıldı. Çerezlik, tavsiye edilir.

• 9/10

İnsanın sinirlerini alt üst eden, her an tetikte beklemenizi sağlayan harika kurgusuyla çok iyi bir film.Baştan sona kırmızının hakim olduğu, çözümlenmesi gereken birçok detayı barındıran bir yapım.Tilda Swinton tek kelimeyle muazzam oynamış.Böylesine harika bir oyunculuk beklemiyordum.Zaten film onun dramı üzerinde dönüyor ama bu biraz da seyirciye bırakılmış.Tek başına anneye hak veremiyorsunuz çünkü gerektiği zamanda göstermediği şefkat ona çok pahalıya patlıyor.Fazla detaya girmek istemiyorum, izlemeyen arkadaşlar film hakkında fikir sahibi olmasınlar.Bence geçen senin en bomba filmlerinden.Mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum.Tek beğenmediğim nokta ise müziklerin kullanımıydı.

• Dedemin İnsanları
    6/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ask ve para 3 yildiz

v for vendetta 5 yildiz

icinde yasadigim deri 5yildiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

6/10[/
    Pek Okdar açmadı Konu Farklı gitmeye başldı

5/10
    Çok fazla Konuşma Sahnesi Var İzlerken sıka biliyo

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

9/10

İnsanın sinirlerini alt üst eden, her an tetikte beklemenizi sağlayan harika kurgusuyla çok iyi bir film.Baştan sona kırmızının hakim olduğu, çözümlenmesi gereken birçok detayı barındıran bir yapım.Tilda Swinton tek kelimeyle muazzam oynamış.Böylesine harika bir oyunculuk beklemiyordum.Zaten film onun dramı üzerinde dönüyor ama bu biraz da seyirciye bırakılmış.Tek başına anneye hak veremiyorsunuz çünkü gerektiği zamanda göstermediği şefkat ona çok pahalıya patlıyor.Fazla detaya girmek istemiyorum, izlemeyen arkadaşlar film hakkında fikir sahibi olmasınlar.Bence geçen senin en bomba filmlerinden.Mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum.Tek beğenmediğim nokta ise müziklerin kullanımıydı.

Aynen hocam, geçen senenin en muhteşem filmlerinden birisi. Ben de bu kadar gerileceğimi tahmin etmemiştim ama olağanüstü bir gerilim seviyesi var filmin. Bağımsız filmler fena işler becerdi geçen sene. Lynne Ramsay de az ama öz film çeken yönetmenlerden.

• Men in Black 3 8/10

• 7.5/10 Sevdiğim türde bir filmdi.

Sonunda ana kahraman bence kurtulmalıydı. Belkide kurtulmuştur. Cevabı bize bıraktılar..

• Irreversible'dan sonra beklentimi karşılamadı ama işlenişi güzeldi. Gereğinden fazla sevişme sahnesi olduğunu düşünüyorum, çok var demiyorum ama biraz rahatsızlık verebiliyor tabi... Yine de Noe'nin kamerası çok başarılı...

6.5/10

Bunuel'in izlediğim 10. filmi yanılmıyrsam ve yine çok beğendim. Henüz kötü filmine rastlayamadım

Tavsiye ederim, 7.5/10

Ne yazık ki bu tarz filmlerden pek hoşlanmıyorum, filmde güzel şeyler vardı bariz ama sıkıldığım için kendimi pek veremedim o yüzden puan vermiyorum.

Akıcı gidiyor, konusu güzel ama yine de aldığı ödüllere göre daha güzel bi film beklerdim.

6/10

Norton'un oyunculuğu çok güzeldi, yönetmeni ilk defa duyuyorum fakat çok güzel işlemiş filmi. Tavsiye ederim

8/10

• 4/10

• 8.5 / 10

Beklentim yüksekti ve beklediğim gibi iyi bir filmdi.

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Generation Um - keanu reeves bile kurtaramamış 3/10

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Eyvahh eyvahh daha dün almıştım bu filmi o kadar kötümü gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 10 Eylül 2012; 19:00:52 >

• 7.5/10
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.