Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
22
Favori
78.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    DragonBall Super: Broly


    DragonBall serisinin görece yeni (2018) çıkmış bir filmi. Seri bilinmeden filmin tek başına gideri olsa da tavsiyem en azından ana animeyi ve öyküsünü bilerek izlemeniz yönünde olur onun dışında bu film tam bir shounen dövüşü tatmini için yapılmış.


    Bir öykü var ancak dövüş sahnesinin dekorunu tamamlamak için yapılmış. Bir kere filmde dövüş başladıktan sonra zaten kopup gidiyor. Baya güçlü karakterler ve epik bir dövüş izliyoruz hatta biraz daha zorlasalar sadece dövüşü koyabilirlermiş.


    Kısacası çerezlik olarak şöyle epik bir anime dövüşü izliyeyim derseniz bakabilirsiniz. DragonBall hayranlarıda eski karakterleri gördüğüne sevinecektir eminim.


    10/7





  • Haibane Renmei


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Bir kız rüyasında gökyüzünden düştüğünü görür ama bu esnada içinde hiçbir korku ve endişe hissetmemektedir, daha sonra kızı kozasından çıkarken görürüz etrafında kanatları ve başında haleleri olan insanlar (haibaneler) vardır sonra kız bayılır uyandığında haibaneler ona rakka adını koyar ve halesini takarlar daha sonra kanatları çıkar artık o da tam anlamıyla bir haibane olmuştur. Bu Haibaneler gyrie diye bir şehirde normal insanlarla beraber yaşıyorlar. Yaşantıları büyük oranda insanlara benzese de birkaç farklılıkları mevcut mesela para kullanamıyorlar onun yerine para yerine geçen bir defter kağıdı kullanıyorlar. 13 bölümlük bu serinin ilk yarısı Rakka'nın bulunduğu ortama alışması ve Haibanelerin günlük yaşantısını anlatması bakımından tam bir slice of life havası veriyor ikinci yarısında ise Haibanelerle ilgili daha ayrıntılı bilgiler verilirken (aslında bize sadece daha fazla yanıtlanmamış soru bırakıyor) Rakka'nın Reki adındaki serinin gizli baş kahramanı, Rakkaya ilk geldiği günden beri en çok destek veren ve ana karakterimizin kendisine en yakın hissettiği kişiye günahkar bir haibane olmaktan kurtulması ve huzura ermesi için yardımcı olması işleniyor. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi ilk yarısı nispeten daha sıkıcı geçerken ikinci yarı kendisini çok daha kısa sürede izletiyor. Tabi öyle dediğimde aklınıza ciddi anlamda sürükleyici bir hikaye gelmesin. Her anında oldukça durgun bir anime bu. Ama çok da dingin. İnsanı hiç yormuyor. Renk paleti ve çizimleri çok güzel. Seslendirmeler karakterlerimizle uyumlu özellikle de ana karakterimizin konuşması bence çok tatlı. Müzikleri de animeye çok güzel uymuş. Haibane Renmei şu ana kadar izlediğim en ilginç animelerden birisi oldu. Tam anlamıyla neden öyle olduğunu da açıklayabileceğimi sanmıyorum bence izlenerek tecrübe edilmesi gereken bir yapım.

    8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 15 Ekim 2022; 13:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu çok güzel bir anime. Bütün animeciler mutlaka izlemeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diamond no Ace serisini bitirdim. Spor animesi hayranı olarak pek dikkat etmemiştim bu animeye ama gönlümde taht kurdu desem yeridir. Acayip beğendim. Her şeyi yerinde. Komedisi, karakter gelişimi, karakter çeşitliliği. ve Müziklerine değinmek istiyorum, harika.. Animenin müzikleri top 3üme girmiştir. Kullanım yerleride çok çok iyi. Her şeyiyle çok beğendiğim bi anime oldu

  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e / Classroom of the Elite

    Sürekli karşıma çıkıyordu meraktan bir bakıyım diyerek başladım acayip sardım En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız guilty pleasureım oldu bu anime sınıflar arası çekişme karakterler arası gerilim bayağı sarıyor. Seyir zevki yüksek fakat objektif değerlendirmek gerekirse 7-7,5 puan veririm anca. Okul teması ve zeki mc sevenlerin hoşuna gidecektir.



    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen / Kaguya-sama: Love is War

    Rom-Com seven biri olarak beğeneceğime kesin gözüyle bakıyordum ve öyle de oldu. Romcom sevmeyenlerin bile hoşuna gidebileceği bir anime olmuş bunun yeri uzun süre dolmaz sanırım. Bildiğim kadarıyla bir 4. sezon olmayacak son bir film ile seri sonlanacak 1 sezon daha olsa keyifle izlerdim. Sezonlara puanım 8.5/10 - 8.5/10 - 9/10



    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Violet Evergarden

    Beğendiğim fakat aynı zamanda beni arada bırakan bir anime oldu. Daha fazla ana karakter ve hikaye odaklı bir şey izlemeyi bekliyordum ancak son 3 bölüm hariç geri kalan bölümler yan karakterlerin tek bölümlük hikayeleri üzerinden ilerledi. Bu kötü yapmıyor tabiki özellikle ana karakterin karakter gelişimi güzel aktardılar tüm bölümlerde ve 10. bölümü gözlerim dolu dolu izledim fakat tam olarak beklediğim, izlemeyi umduğum şeyin karşılığını alamadığımı düşünüyorum. 7/10 Devam filmini henüz izlemedim vakit bulduğumda ona da bakacağım. Karakterin geçmişine dair çok az şey gördük umarım filmde geçmişine daha fazla yer vermişlerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 26 Ekim 2022; 13:24:1 >




  • Chainsaw Man'in çıkan bölümlerini izledim ve mangasını okudum Jujutsu Kaisen garabeti hakkında ne düşünüyorsam aynısını düşünüyorum kepaze bir yapım. 3/10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chainsaw Man - ilk 4 bölümü üzerinden 10/10. Umarım bozmaz.

  • 10/10 vermek bu kadar kolay mı ya


    İlk 4 bölümü özetliyorum, meme ellemek isteyen mc var, 2-3 demon kesiyor, meme ellemek istiyor


    yani bu 10/10 ise diğer seriler ne.

  • Eragone kullanıcısına yanıt

    Bu tarz çizim dışında neredeyse hiçbir şey sunmayan animeler çok arttı bu anime de jjk e benzer şekilde overrated olacak gibi gözüküyor. Zaten beklentim minimumda olacak şekilde kafa dağıtmalık izliyorum yoksa çekilmez zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Benim için


    Bleach (2022) > JJK + Chainsaw Men


    Not - Demon Slayer'ı de ikisinin arasına ekleyecektim ancak içim el vermedi. Yeni Shounenler arasında en guzel o. Tabi buyuk oranda gaz dövüşleri için. Birazda daha fazla ruh içeriyor diğer ikisine göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chainsaw man rezalet bir anime en fazla birkaç bölüm daha sabır gösterip bırakacağım muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 4 Kasım 2022; 7:15:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Sana mi soracagim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Zamanında demon slayer için de aynısını düşünüyordum ama demon slayer bu animelerin yanında başyapıt kalır ya. Umarım ileride bunlardan da kötüleri çıkmaz. Bu arada forumdakilerin de benim gibi düşünmesi sevindirdi kendim dışında beğenmeyen görmemiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Hocam ekşi sözlük yazarı mısınız? En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 

  • Bojji kullanıcısına yanıt

    Değilim overrated eserlere tahammülüm yok, hayatında 2 tane anime bile izlememiş heriflerin vasat bir seriyi nasıl tanrılaştırdığını gördük.

  • Okeanix kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 50 tane anime bitirmişimdir herhalde, 10/10 verdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bojji kullanıcısına yanıt

    Herkesin puan sistemi farklı biri 50 animeye 10/10 falan veriyor ama o izlediğin 50 anime arasından sadece cyberpunk 10/10 ise bence sıkıntı En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 10 Kasım 2022; 7:37:20 >
  • Zhongli kullanıcısına yanıt

    Violet hakkında


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    10. bölüm bir kadının çocuğunun ileriki yaşları için ölmeden önce mektup yazdığı bölümdü galiba. Eğer öyleyse ben o bölümde vücudumdaki bütün sıvıyı gözyaşlarıma kullanmış olabilirim. Yıllar geçtikte kendimi tutamamıştım o bölümde T_T



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Kasım 2022; 20:46:40 >
  • Arkadaşlar ben yeni başladım anime izlemeye çok hoşuma gitti.ilk izledim anime akame ga kill di. Şimdi hunter x hunter bitirdim. İkisinde çok iyiydi. Bu tarz animeler varsa tavsiye verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evolancer1 kullanıcısına yanıt

    Attack On Titan

    Fullmetal Alchemist: Brotherhood

    Naruto

    Bleach

    One Piece


    Bunlara bakabilirsin. Kendi açımdan daha çok sevdiğim shounen üstte olacak şekilde sıraladım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Kasım 2022; 21:27:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.