İzleyeceğim bir seriydi ama yanlışıkla elim kaydı ve spoiler'a bastım LOL. Şimdi spoileri unutana kadar beklerim tekrar. |
En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (43. sayfa)

-
-
-
-
-
Güzel yazmışsınız hocam ben eriniyorum valla böyle uzun yazmaya. Epic fail dediğiniz yere bende katılıyorum hatta söz konusu sahnede sesli küfür ettim evdekiler ne oluyor dedi :)).
Fakat ben hala animenin 12. bölüm civarında bitmesini isteyenlerdenim çünkü 6 ana karakterimizin epic fail olayından sonraki yaşantılarını kafamda kendim kurarak animeyi bitirmek isterdim.
-
-
Baya abartılan bir seri bende niye bu kadar övüldüğünü hatta o yılda niye en iyi anime ödülünü aldığını çözemedim.
Yine de Made in Abyss filmini izlemenizi öneririm, filminin konusu animenin 2-3 katı daha iyi ve serinin zirvesi (peak'i)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 28 Ocak 2021; 17:46:10 > -
Akşam izleyeceğim hocam.
-
Ben filmini de animesini de pek sevemedim. Çok abartılı aynen. Karakterlere hiç ısınamadım ve komedisi de çok itici geldi malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4youBen filmini de animesini de pek sevemedim. Çok abartılı aynen. Karakterlere hiç ısınamadım ve komedisi de çok itici geldi malesef.
Filmi kurtaran şey bence komedi yerine aksiyon olması ve gerçekten bir kaç gizemi cevaplaması. Bir de Bondrewd karakteri.
-
One Punch Man izledim. İlk sezonu gayet güzel olmuş su gibi akıyor. Fakat ikinci sezonda bariz bir düşüş var izlerken yer yer sıkıldığım oldu. Genel olarak yine de çok güzel bir anime.
-
Mushou no Nana
Süper güçlü insanları toplama kampına sokup gizli gizli öldürmek üzerine kurulmuş bir anime. Çok çok çok güzel başlayıp, yavaş yavaş tekrarlamaya başlayıp kötüleşti. Finali de inanılmaz kötü. Finaline kadar eğlendiğim için 10 üzerinden 6 ediyor, ama çok çok büyük bir hayal kırıklığı.
-
Bu anime çok kötüydü yaw insanı aptal yerine koyduğu çok sahnesi var.
-
ilk sezonu beğenmediyseniz final sezonu izleseniz kusarsınız heralde hocam o kadar kötü.
-
Animelerin beni aptal yerine koymasından rahatsız olan biri değilim hocam. Sonuçta benim için animelerde karakterler arası iletişimler hikayeyi genişletiyor, hikayedeki detaylardan çok. Ama hiçbir şey olmadı ya. Hani, gerçekten bekledim ne olacak diye, karakterleri tanıttılar bağları kurdular bitti. Ne bir ilerleme ne bir şey. Böyle oldukça isekaiden başka bir şey izleyesim gelmiyor, ne göreceğimi biliyorum beklentim olmuyor en azından
-
anlıyorum.
-
Gençler fazla anime kültürüm yok. Attack on Titan aşığıyım resmen. Bunun dışında Death Note izledim, sevdim. Bu tarzlarda bir anime arıyorum.
Tarzdan kastım, intikam duygusuyla içindeki öfkenin vahşet ile beraber görkemli bir şekilde dışa vurumu. Fazla mistik, cadılı, vampirli şeyler sevmiyorum. Attack on titan da olduğu gibi 10 numara müzikleri de varsa tadından yenmez hele.
Tokyo Ghoul
Hunter x Hunter
Monster
Berserk denedim. Hiç biri sarmadı.
-
İstediğiniz tarza uymayan ama izledikten sonra animelere bakış açınızı degistirecek kadar kaliteli birkaç seri onerebilirim.
Fate Zero ( Bu istediğiniz tarza biraz yakın, şaheser olmasa da akıcı.)
Shinsekai Yori
3 Gatsu no Lion ( Slice of life , dram , önyargılı bakmayip izlemenizi şiddetle öneririm.)
Ek olarak savaş ve mücadele önemliyse Basilisk, Akame ga Kill, Kill la Kill( sonradan açılıyor) bakabilirsiniz.
Birde son olarak One Punch Man gırgır fakat su gibi akan çok güzel bir seri .
Bence sizin aradığınız tipte animeler savaş su veya bundan çok insanı içine çeken ve hayattan uzaklaştıran tarzda seriler. Öyle animeleri bulmak gerçekten zor. En azından izleyip beğenmediğini animelere baktığımda bunu gördüğümü söyleyebilirim. Hepsi tutuk seriler. Eğer yukarda yazdıklarımı beğenirseniz birkaç tane daha saklı zulamda tutuyorum. Ona göre yazarım ilerde. İyi seyirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 2 Şubat 2021; 2:43:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru yere geldin.
Burada yardımcı olacak pek çok arkadaş bulabilirsin.
Anladığım kadarıyla aksiyonlu akıcı bir anime istiyorsunuz. Birkaç tavsiye verebilirim.
Code Geass: Başrol zeki. Ve istediğiniz intikam hikayesi bunda var. Kendi içinde ufak tefek eksikleri var ama bence seversiniz.
Akame ga Kill: Birileri intikam mı dedi? Bolca kan, ter ve gözyaşı var bu animede.
91 days: Tam aradığın türde anime olabilir. Spoiler vermeyim ama bazı sahneleri Death Note'u andırıyor.
Fullmetal Alchemist Brotherhood : Bu anime yukarıda dediğine pek uymuyor. Ama çok fazla karakteri var ve hikayesi de oldukça güzel. Birçok hayranı var bu animenin. Bence seversin.
Fate Zero: Şaheser bir anime. Fazla söze gerek yok.
Zankyou no Terror: Bak bu tam senlik gibi duruyor. Konusuna bak, kesinlikle seversin diyorum.
Benden bu kadar. Herhangi bir sorun olursa yardımcı olurum.
Edit: Aynı anda yazmışız, neyse mesaj böyle kalsın. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 2 Şubat 2021; 2:42:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ediyorum ikinize de. Madde madde, detaylı bir şekilde yazmanız oldukça yardımcı olacak. Hepsine mutlaka göz atacağım.
Az evvel şu boku doku bilmem neye başladım. Bayağı çekti içine, güzel. Zaten 12 bölüm çıkmış, bitsin de tüm tavsiyelere bakacağım.
Edit: Boku dake ga Inai Machi bitti. Oldukça keyif aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 3 Şubat 2021; 4:12:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X