Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.541
Cevap
22
Favori
81.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz yine iyi dayanmışsınız. Ben Suzumiya animesini ilk bölümün 12 ila 15. dakika arasında ( tam hatırlamıyorum ) kapattım direk.
  • Vay be haruhiden de nefret edileceği günleri görecektim.Eskiden baya tapılırdı

Forum doğru karar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız
    Bu nedir ya Nichijou animesini şimdilik 4. bölümde bıraktım. Değişik bir anime. Yarısı çocuksu yarısı güzel replikleri olan bir anime.
    Kyoto animation’u çözemedim. Clannad çok sıkıcı gelmişti 4. bölümde bırakmıştım. Suzumiya'da resmen kusmuştum o da yarım kaldı ama çok sevdiğim animeleri de var. K-On ve Hyouka'yı çok sevdim, Violet Evergardan’a bayıldım. Koe no Katachi filmi de güzeldi neyse.

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Kino no tabi (2017)

Bölüm sayısı: 12
    Türü : Aksiyon, macera, slice of life

Yanında 2 silah taşıyan Kino ve onun konuşan motoru ile seyahatlerini anlatıyor bu anime. Kino ile biz de ülke ülke geziyoruz. Değişik insanlar, değişik toplumlar ve değişik kurallar görüyoruz. Çerezlik güzel bir animeydi. Animenin grafikleri çok hoşuma gitti. Ama son 2 bölümü pek sevmedim. Biraz daha derin bir anime olsa güzel olurdu bence. 2003 versiyonu nasıldı izlemedim.
    10/7

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

@Zodion tavsiye için sağol da benim aradığım pek böyle bir anime değildi. Bunun gibi slice of life animeleri güzel de saf dram olmadan Violet Evergarden gibi duygusal bir şey arıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 24 Nisan 2020; 19:35:18 >

• Tate no Yuusha no Nariagari:Maalesef 5.bölümde klişe tarzda devam edeceğinin sinyallerini verdi.At yarışı ne lan.Filo bile kurtarmadı
    Kenshin:Kenshin trigunda ki ana karaktere çok benziyor.Aynı mangaka çıkarsa şaşırmam.Onun dışında veledin hikayesini asgari flashbackle anlatması takdire şayan.Keşke bazıları(boku no hero academia ahem) örnek alsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Bu nedir ya Nichijou animesini şimdilik 4. bölümde bıraktım. Değişik bir anime. Yarısı çocuksu yarısı güzel replikleri olan bir anime.
    Kyoto animation’u çözemedim. Clannad çok sıkıcı gelmişti 4. bölümde bırakmıştım. Suzumiya'da resmen kusmuştum o da yarım kaldı ama çok sevdiğim animeleri de var. K-On ve Hyouka'yı çok sevdim, Violet Evergardan’a bayıldım. Koe no Katachi filmi de güzeldi neyse.

Kino no tabi (2017)

Bölüm sayısı: 12
    Türü : Aksiyon, macera, slice of life

Yanında 2 silah taşıyan Kino ve onun konuşan motoru ile seyahatlerini anlatıyor bu anime. Kino ile biz de ülke ülke geziyoruz. Değişik insanlar, değişik toplumlar ve değişik kurallar görüyoruz. Çerezlik güzel bir animeydi. Animenin grafikleri çok hoşuma gitti. Ama son 2 bölümü pek sevmedim. Biraz daha derin bir anime olsa güzel olurdu bence. 2003 versiyonu nasıldı izlemedim.
    10/7

@Zodion tavsiye için sağol da benim aradığım pek böyle bir anime değildi. Bunun gibi slice of life animeleri güzel de saf dram olmadan Violet Evergarden gibi duygusal bir şey arıyordum...
    Nichijou değişiktir.İlk on listemde yerini oturtamama sebebiyet verecek gelgitlere gebe.Ama üst üste bölümler gömülmeyecek animedir,iyi biliyorum.Tek seferde en fazla 2 bölüm izlenir.Yavaş yavaş bitirmeye uygun.Zaten alternatifi olmadığından komedi manyakları bir noktada bitirmek zorunda

Yuuko favorim

(Ve evet,profesörlü kısımlar daha doğrusu profesörün kendisi sıkıcı)

Kino no tabinin dramı ağlatmaya yönelik değil nihilizmiyle boğmaya,sıkmaya yöneliktir.Bu anlamda melankolik yanıyla öne çıkıyor.Baş rol itibariyle karakterle empati yaptırmaya namüsait.Kendi açımdan artı sayılabilir.Çünkü bana zorla empati yaptırmaya çalışması genelde karakterlerden nefret etmemle sonuçlanır.Violet Evergarden izlemedim tonu nasıl bilmiyorum,slice of life mı onu bile bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Nisan 2020; 0:12:32 >

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Nichijou dediğim gibi şimdilik yarım bıraktım. İlerde tamamlarım büyük ihtimal. Yuuko iyi ama ilk 4 bölüme göre konuşursak Mio'yu daha çok sevdim ben. Özelikle ablası ile atışması çok iyiydi

Zorla empati yaptırmak... Hmm değişik bir tabir. Öyle bi anime izledim mi emin değilim. Violet Evergarden bence Kyoto'nun en iyi animesi ve evet slice of life. Yalnız sitelerden konusuna bakma, konu açıklaması çok saçma yapılmış, neredeyse anime ile ilgisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Nichijou dediğim gibi şimdilik yarım bıraktım. İlerde tamamlarım büyük ihtimal. Yuuko iyi ama ilk 4 bölüme göre konuşursak Mio'yu daha çok sevdim ben. Özelikle ablası ile atışması çok iyiydi

Zorla empati yaptırmak... Hmm değişik bir tabir. Öyle bi anime izledim mi emin değilim. Violet Evergarden bence Kyoto'nun en iyi animesi ve evet slice of life. Yalnız sitelerden konusuna bakma, konu açıklaması çok saçma yapılmış, neredeyse anime ile ilgisi yok.
    Nichijou üçüncü beşinci bölümleri karakter ekliyorum ayağına hiç edenlere,castı şişerenlere bomba gibi cevaptır.Castın hiçbir tarafı fazlalık gereksizlik duygularını uyandırmıyor.Örneğin anlatım hiç mai gözünden yapılmıyor.Çünkü mai her insanda ki ideal smug halidir,asla erişilemeyendir.Biliyorum zorlama ama zaman zaman bazı animelerin hiç psikolojiden anlamayanlarca yazıldığı o kadar barizleşiyor ki çok batıyor.Psikoloji janrası komple yanlış

Evergarden çokça övülüyor.Şans vereceğim

Empati konusunda naruto diyeyim sen anla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Nisan 2020; 0:38:43 >

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var, herhangi bir animeye başlayıp bitirdiğim zaman bir süre (yaklaşık bir hafta kadar, serinin uzunluğuna göre değişkenlik gösteriyor) anime beni ve karar verme yetimi manipüle ediyor. Tateyi yaklaşık bir hafta önce bitirdim. Önceki entryimde hiç fena olmadığını falan söylemişim, oysa ki şimdi dönüp baktığımda bunu nasıl iğrenmeden izleyebildiğimi sorguluyorum. Çoğu anime için geçerli bu ayrıca, bu hissi yaşamadığım herhangi bir medyatik unsur ise muhtemel top 10 materyali oluyor benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flean

Şöyle bir şey var, herhangi bir animeye başlayıp bitirdiğim zaman bir süre (yaklaşık bir hafta kadar, serinin uzunluğuna göre değişkenlik gösteriyor) anime beni ve karar verme yetimi manipüle ediyor. Tateyi yaklaşık bir hafta önce bitirdim. Önceki entryimde hiç fena olmadığını falan söylemişim, oysa ki şimdi dönüp baktığımda bunu nasıl iğrenmeden izleyebildiğimi sorguluyorum. Çoğu anime için geçerli bu ayrıca, bu hissi yaşamadığım herhangi bir medyatik unsur ise muhtemel top 10 materyali oluyor benim için.
    Bir yerden sonra fark edebilmeyi bırak gelişinden varacağı yönü az buçuk kestirebiliyorsun.İzlenebilirlik kurtarmamaya başlıyor,zira sıkılmışsındır.Simülatif etkinin şansı kalmıyor

Aslında fena değil.İlk dört bölümü.Eğer romantizme ağırlık verselerdi devam edecektim.5.bölümde raptilianın insiyatif aldığı kısımlar var ama yeterli değil

Kafamda sweet romantizm fikri vardı.Sağdan solan gördüğüm yorumlar fikrimi güçlendirdi.Dolayısıyla karşıma ne çıkarırlarsa çıkarsınlar izlemeyecektim

• Clannad'ı bırakayım mı arkadaşlar? 16.bölüme geldim ama içim daraldı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 25 Nisan 2020; 18:58:57 >
  • Ben izlemedim ama onun ikincisi güzel diyorlar. Tabi ikincisini anlamak için birincisini bitirmek lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Nisan 2020; 19:0:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Ben izlemedim ama onun ikincisi güzel diyorlar. Tabi ikincisini anlamak için birincisini bitirmek lazım :D
    Onu bende okudum ama bilmiyorum. Dram odaklı animelerdeki dramlardan zaten pek etkilenmedim şimdiye kadar. Uzun soluklu serilerdeki dram öğeleri daha etkileyici geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Clannad'ı bırakayım mı arkadaşlar? 16.bölüme geldim ama içim daraldı artık.
    İzlemedim.Bana sorarsan visual novelini dene
  • Planetes
    2003 yapımı olmasına rağmen çizimleri güzel,konusu sıkmıyor,karakterler abartı değil.Kesinlikle tavsiye ederim.
    8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 25 Nisan 2020; 21:30:19 >
  • Naruto'yu bitirdim... Bence en iyi shounen tipi animedir Naruto...

• Ben izledim...

Akıl sağlığın için bırak.

• flean kullanıcısına yanıt
    Tate için nasıl iğrenmeden izleyebildiğimi sorguluyorum demişsiniz. Darker than black(2. sezon izlemedim) çöpünü nasıl iğrenmeden izlediniz hocam :)
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Onu da yarım bıraktım :) Sadece havalı olduğunu düşündüğüm için ppde hei var.

• flean kullanıcısına yanıt
    :)))
  • Darker Than Black'i beğenmeyen tek ben değilmişim. Kötü olduğunu düşünmüyorum ama hikaye anlatımında problemler var. Bir şeyler anlatmaya çalışmışlar ancak onlarda tam anlayamamış.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.