arkadaşlar en son açılan server hangisi yeniden başlamayı düşünüyorum sro yada sro r hangisi daha iyi çok uzak kaldım oyuna
quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr bir anlık gafletle bende başlıyordum ama vazgeçtim :) Ya bırak şimdi gazeteci, 3 yıllık uğraş sonucu max lv olursun artık...
quote:Orijinalden alıntı: umbaba quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr bir anlık gafletle bende başlıyordum ama vazgeçtim :) Ya bırak şimdi gazeteci, 3 yıllık uğraş sonucu max lv olursun artık... hehehe aynen :) varmı oynadığın server 1,2 haftalığına gelebilirim private servera :)
quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr quote:Orijinalden alıntı: umbaba quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr bir anlık gafletle bende başlıyordum ama vazgeçtim :) Ya bırak şimdi gazeteci, 3 yıllık uğraş sonucu max lv olursun artık... hehehe aynen :) varmı oynadığın server 1,2 haftalığına gelebilirim private servera :) Gorkem bey Bsrodan sonra bidaha goremedk charını nerelerdesin. Marmara akıyor heralde Not:Kaan ben Chivas
Orijinalden alıntı: Ekonomisttt oynamadım sonra kaan :) tatil iş falan derken yalan oldu 2 hafta sonra wow'a başlıyacağım zaten sro kesmiyor artık :)
Orijinalden alıntı: splendour.rrr Orijinalden alıntı: Ekonomisttt oynamadım sonra kaan :) tatil iş falan derken yalan oldu 2 hafta sonra wow'a başlıyacağım zaten sro kesmiyor artık :) Aynen bende başlıcam Yeni ırk felan gelmıs Pandarian felan 90Cap e cıkmıs bide baslarsan brlkte baslayalm
quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr quote:Orijinalden alıntı: umbaba quote:Orijinalden alıntı: splendour.rrr bir anlık gafletle bende başlıyordum ama vazgeçtim :) Ya bırak şimdi gazeteci, 3 yıllık uğraş sonucu max lv olursun artık... hehehe aynen :) varmı oynadığın server 1,2 haftalığına gelebilirim private servera :) cSilkroad'da bekliyorum seni :) ama 1-2 haftalığınaysa işimiz var. ohoo..
quote:Orijinalden alıntı: ShupaR kardeşimle başladık ufaktan 1100 silk aldık kasıyoruz bakalım :) Eskisi gibi ortam yok umarım sıkılmazsın
Kim kime başlamış ben anlamadım ki... Akademiye gelmeyene küsülür. Bu kadar da açık ve netim arkadaşlar.