Şimdi Ara

En şirin bebe!!! (Lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyet gazetesi en şirin bebek yarışmasına yeğenimin resmini gönderdim. linke tıklayıp 10 puan verirseniz çok sevinirim.
    http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/KategoriResimDetay.aspx?aType=KategoriResimDetayEnBegenilen&ResimID=43007&KategoriID=148&PortalID=1&ver=0585
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnick -- 11 Mart 2009; 20:45:33 >

• Verdim Tamam
  • gelecek vaadeden bir apaçi
  • çok tşk ederim
  • 10
  • Orada ondan daha kötü birçok çocuk var daha fazla puan almış

Oyumu verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte forum dayanışması. türkiyenin en büyük forumu paylaşmanın haklı gururunu yaşıyorum. ilk 10 içine girebildik sayenizde. tşk'ler
  • hergün aynı konudan açılıyor.bebeniz çirkinse yapılacak bişey yok.Bırakında gerçek güzel çocuk kazansın.Gerçekten güzel olan çocuğun hakkını yiyorsunuz.
  • 10 verdim işallah kazanırsınız
  • 10 vermek isterken yanlışlıkla 1 vermişim
  • Aslında her bebiş yüreğinde kötülük taşımadığı için güzeldir. ama her anne baba için kendi çocuu daha özel ve güzeldir. Allah gelecekte sizlere de (bana da) bu yarışmaya sokacak bebişler versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

gelecek vaadeden bir apaçi

Verdim =)
  • Bende mi koysam acaba yeğenimin fotosonu.Kesin birinci olur koyacağım foto.Ama çok fazla fotoğraf var be. Ben seninkine 10 veriyorum.
  • oğlumun üstüne tanımam
  • Ben Vermedim sevimli değil
  • hadi DH ASILINNN
  • Nazar olur diye koymam kuzenin fotosunu
  • 20 dk içinde 400 puan kazanmama neden olan forumdaşlarıma teşekkür ederim. 40 kişiden daha oy alabilirsem 1. olacağız:)
  • Verdim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.