Şimdi Ara

En sevdiğiniz kardeş ülke hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
81.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

En sevdiğiniz kardeş ülke hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 26.1.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

o italya şıkkı ne alaka yegenım daha kardes ulkelerimiz kım onu bilmon sonra gelmiş anket acıonn

öbsf italya'da son 5-6 yıldır türklere karşı ilgi arttı ayrıca AB'ye üyelik konusunda en çok destekleyen ülke...

söylediğin tarihlerde 3 yıl boyunca italyada kaldım.bir avrupalı olarak peKAKAlılara ne kadar semapati duyduklarını bilemezsiniz.en büyük caddelerinde peKAKA dernekleri var ve bu derneklerin maddi desteğini belediyeler karşılıyor.avrupada peKAKAlı olmak o kadar saygıduyulacak bişey ki sıradan ab vatandaşlarından bile daha fazla haklara sahipler.devlet eğer türk düşmanı bir peKAKAlı isen sana sığınma hakkı veriyor ve oturduğun yerde maaş bağlıyor.belediye ev tahsis ediyor.netekim bunu bütün avrupa yapıyor.ne de olsa italya denen hıçımoklu ülke içişlerinde bağımsız olan bir ab eyaleti.

bu italya hayranlığı nerden geliyo bilmiyorum.bir masalcının çıkıp hiçbir bilimsel kanıtı olmadan "italyanlar türktür" demesiyle mi kardeş milletler olduk.yahu latinin daniskası nasıl oluyor da ortaasyalı türklerle kardeş oluyor?

neremiz benziyor?italyanlar da kırmızı ışıkta geçiyomuş huylarımız çok benziyomuş ondan mı?

türkü dünyada destekleyen iki ülke var biti g.kore diğeri japonya.zaten ikisi de türklerle aynı soydan altaylardan geliyor.genetik olarak da kardeşiz.fransızlar 2003 yılında sözde ermeni soykırımını kabul ettiklerinde japonya buna tepki olarak 2003 yılını DÜNYA TÜRK GÜNÜ ilan etti.

batı türkistan ve doğu türkistanı saymıyorum zaten onlarla ayrı devletler olabiliriz ama aynı milletiz.özbeöz kardeşlerimizdir.

Aynı dil grubunu soyla karıştırma Japonlar bizi ne kadar çok seviyorlarmış baksana 2003 yılını dünya türk günü ilan etmiş

• Bosna Hersek-Azerbaycan-Türkmenistan

Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees
  • Rusya nerde Rusyaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 3 Aralık 2010; 14:46:14 >
  • Herşey tamamda Küba ne alaka ?

I'm awesome..
  • azerbaycan mı? rusya dan daha çok umurlarında mıyız sanıyorsunuz?

Nufusun cogunlugunu bayan olusturan ulkeler bizi seviyorlar)))

eksiklerini tamamliyoruz
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • Amerika.
  • 물론 한국.

Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

g. koreyi seçtim ben.

Bende ukrayna derim muhabbetin içine ederim

ukrayna böyle kızlarla doluysa bence hemen ele geçirmeliyizz.....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.