En sevdiğiniz 3 yemek hangisidir ? (5. sayfa)
-
-
-
-
Lahana sarması
Mantı
Köfte patates
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
Kuru fasulye, pilav yoğurt
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Whopper,big mac,chicken royale amerikan mutfağı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sezar Salatası
Lahmacun
Karadenizde kuru yufka ile yapılan börek makasla üçgen şekilde pizza dilimi gibi kesilir. Tadı muazzamdır

_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Apple iPhone 7 Plus Silver 128 GB
Lenovo Z580 Laptop -
-
-
-
-
Evde cogu zaman yaparim hele sosunu mukemmel yaparim :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İç bakla haşlaması
Milföy
Hamburger
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 18 Kasım 2020; 12:6:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kışın yağlı olduğu dönemde güzel bir hamsi tava, iyisinden bir yaprak et döner, 3. Sıraya da et ile ilgili herhangi bir yemek gelebilir.
Şu sorulara direkt "xkebabi y kebabı Z kebabı" diye cevap verenler türedi son 10 yılda. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki, ben de belli bir yere kadar severim ama Araplardan bize gecmis, sadece aynı eti farklı farklı farklı baharatlayarak 38272 farklı isimle satılan bir yemek kültürünün nesini bu kadar seviyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 18 Kasım 2020; 12:49:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucan
Kışın yağlı olduğu dönemde güzel bir hamsi tava, iyisinden bir yaprak et döner, 3. Sıraya da et ile ilgili herhangi bir yemek gelebilir.
Şu sorulara direkt "xkebabi y kebabı Z kebabı" diye cevap verenler türedi son 10 yılda. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki, ben de belli bir yere kadar severim ama Araplardan bize gecmis, sadece aynı eti farklı farklı farklı baharatlayarak 38272 farklı isimle satılan bir yemek kültürünün nesini bu kadar seviyorsunuz?_____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucan
Şu sorulara direkt "xkebabi y kebabı Z kebabı" diye cevap verenler türedi son 10 yılda. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki, ben de belli bir yere kadar severim ama Araplardan bize gecmis, sadece aynı eti farklı farklı farklı baharatlayarak 38272 farklı isimle satılan bir yemek kültürünün nesini bu kadar seviyorsunuz?Kendi Adıma Cevap Vermek Gerekirse Adanalı Olarak Adana Kebabı Demeyen Adanalı Olamaz Zaten
Adana Kebabı Adana Da Batı İllerimiz De Olduğu Gibi Dandik Yapılmaz
20 Yıldır Adanalı Olarak Adana Kebap Bambaşka Bir Lezzet
Ayrıca Çoğu Türk Lezzeti Arap Mutfağına Yakındır Hocam 1000 Yıldır Sınırdaş Olduğun Bir Ülkeye Elbet Kültürel Alışverişler Olur
Ayrıca Çoğu Türk Lezzeti Arap Mutfağına Yakındır Hocam 1000 Yıldır Sınırdaş Olduğun Bir Ülkeye Elbet Kültürel Alışverişler Olur
Alıntıları Göster_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bilge TürkKendi Adıma Cevap Vermek Gerekirse Adanalı Olarak Adana Kebabı Demeyen Adanalı Olamaz Zaten
Alıntıları GösterKaradenizli olmama karşın kültürümüzde olmasa da kebabı ben de severim. Elbette sehrinizin de kebap şehri olması dolayısıyla en sevdiğiniz yemeğin kebap olması doğal ama en sevilen 3 yemeğin hepsine kebap konulur mu orası biraz abartı geliyor.
Yani demek istediğim kebabın kötü olduğu değil, sadece biraz fazla abartılıyor gibi geliyor. Mesajımda aynı etin farklı baharatlanarak bir sürü farklı isimde pazarlanmasindan bahsetmiştim. Örnek vermek gerekirse aynı et acısız pişirilirse Urfa, acılı pişirilirse adana kebabı oluyor. Bunun gibi bir sürü örnek var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 18 Kasım 2020; 23:6:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki