Şimdi Ara

En sevdiğiniz 3 yemek hangisidir ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Hocam eyvallah sağolasın da resmini değil gerçeğini ismarlasan daha hoş olur  

Alıntıları Göster

söz ısmarlıycam milli piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye bana çıkarsa ok

Orijinalden alıntı: kunglao

söz ısmarlıycam milli piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye bana çıkarsa ok

Alıntıları Göster

Hocam porsiyonu 30 lira olan bir yemek için büyük ikramiyeye mi ihtiyacın var? Veya büyük ikramiye çıkarsa 1 porsiyon hamsi tava mi ismarlarsin sadece?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam porsiyonu 30 lira olan bir yemek için büyük ikramiyeye mi ihtiyacın var? Veya büyük ikramiye çıkarsa 1 porsiyon hamsi tava mi ismarlarsin sadece?  

Alıntıları Göster

sen iste yeterki açık büfe ye gideriz sınırsız

sen iste yeterki açık büfe ye gideriz sınırsız

Alıntıları Göster

Şaka bir yana üyelik tarihin tuhaf geldi. Üslubun daha çok 20 yaşındaymışsin gibi gelmişti. Knight online forumunun donanımdan daha yoğun olduğu donemlerdi.

Üzerinde bunlar olmayacak sek iç bakla olacak. İç baklayı haşlıyosun kabuğunu soyup tuza batırıp yiyorsun güzel oluyor. Haşlama patates yemek gibi düşünebilirsiniz. İç bakla bulamıyorum ama hiç😥

Karadenizli olmama karşın kültürümüzde olmasa da kebabı ben de severim. Elbette sehrinizin de kebap şehri olması dolayısıyla en sevdiğiniz yemeğin kebap olması doğal ama en sevilen 3 yemeğin hepsine kebap konulur mu orası biraz abartı geliyor.

Yani demek istediğim kebabın kötü olduğu değil, sadece biraz fazla abartılıyor gibi geliyor. Mesajımda aynı etin farklı baharatlanarak bir sürü farklı isimde pazarlanmasindan bahsetmiştim. Örnek vermek gerekirse aynı et acısız pişirilirse Urfa, acılı pişirilirse adana kebabı oluyor. Bunun gibi bir sürü örnek var.

Alıntıları Göster

Hocam Kebabın Baharatlarını Değiştirip Yeni Yemek Gibi Sunmak Çok Saçma Zaten

Adana Da Urfa Kebap Hiç Bir Menüde Yazmaz O Yüzden Yiyen Adana Yer Veya Yemez

• quote:

Alıntıları Göster

Buna Ek Olarak Soğan Salatası + Acılı Şalgam İle Lezzet Patlaması Yaşayabilirsin  

• Köfte, Sarma, Mantı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bilge Türk

Hocam Kebabın Baharatlarını Değiştirip Yeni Yemek Gibi Sunmak Çok Saçma Zaten

Adana Da Urfa Kebap Hiç Bir Menüde Yazmaz O Yüzden Yiyen Adana Yer Veya Yemez

Alıntıları Göster

Anladim hocam. Büyük şehirlerde kebapçılarin çoğu Urfa ve Adana isminde ayrı kebaplar satar da bu yüzden böyle biliyorum.

Kültür ve yetişme tarzıyla alakalı bir şey. Damak tadı deyip geçmek lazım zannedersem.

Gelecekte gelip oralarda da tatmak isterim kebabı. Sizi de Trabzon'a bekleriz  

• Döner , Lahmacun , Kuru Fasulye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.