Şimdi Ara

En Sağlam Nesilin 1990 1997 Arası olması! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UberKleiner kullanıcısına yanıt
    Tespit gibi tespit demekki iş knight onlineda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90Li yillari sokakta gecirmeyen saglam nesil diye gezmesin bir zahmet hadi 90-92 bir nebze kurtarir da yukarisini gec.

Son adam gibi nesil 85-90 arasi sonrasi populer kultur cocugu

• Konuya bak arkadaş nereden tutsan elinde kalıyor

Burada kendi doğduğu yılı kötüleyen birisini bulamazsınız.Herkesin doğduğu yıl en iyi yıl olduğu için gereksiz bir konu kanımca
  • 97 liyim msn den ne titreşim atardık

• 80-90 arasındaki cahillik oranının çok da farklı olduğunu dusunmuyorum fakat 80 öncesinde doğanların cahillik oranı aşırı fazla . Tabi bu benim cevremden gözlemlediğim durum. 4-5 şehir gezdim hepsinde de durum aynıydı. Ama cahillik kıstas olmamalı insan ilişkilerinde. Ülkenin durumu daha sonrasında insani şartlara yaklaşınca ve okulların sayısı arttıkça azalmış cahillik oranı . 80 ve sonrasında doğanların kendi yaptığı bisey değil yoksa. 80 öncesinde doganlardan şansı yaver giden zeki insanların nerelere geldiği malum. Imkansizliktan okuyamayanlar ve zeki olanlar ise gerçekten kendini belli ediyor. Bu adamların cahil kalması onların suçu değil.

Ayrıca böyle saçma sapan tartışmalara girmenin ve kendini ustun gormenin alemi yok. 93'lüyüm. Sokakta futbol da oynadım, geceye kadar saklambaç da oynadım, bütün mahalleyi pesime takip komşu mahalleleri de gezdim, ağaçların başından da inmedim, atariyle tanışıp bağımlısı da oldum, hayatımın adaptörü isiniyor diye yedek adaptör alıp diğerini buzdolabına da koydum , daha sonra bilgisayarla tanisip onun da bağımlısı oldum(hala oyun bagimlisiyim), egitimimi adam akilli aldim, yurtta kaldım, vs yasayabilecegim ne varsa yaşadım. Ama bunları övünmek için kullanmak yerine bunları yaşadığım için şanslı hissediyorum kendimi . Herkese de aynısını tavsiye ederim. Madem bu konudaki herkes en iyi nesil olduğunu dusunuyor , o zaman mütevazı olun ve egodan uzak durun

• En sağlam nesil 1880-90 arasıdır, konu tartışmaya kapalıdır.
  • valla 90 öncesine cahil demek yanlışlık olur da biraz daha geri kafalı olmaları normal 90 sonrası bir anda çok modernleştik "sözde" 90 öncesi pek kabullenemiyor işte yok dövme pis gözüküyor yok açık giyiniyor her nesilden sonraki nesil daha geniş daha şımarık olur bu da normal tabi.
    not:95 sonrası nesil çocukluklarını evde pc başında yaşadıkları için 95 öncesi nesil adamdır diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 19 Ağustos 2016; 14:44:27 >
  • 80 nesli iyidir ayrıca teknoloji cahili falan da değildir 80,81,82,83,84,85,86,87,88,89.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terbiyesiz ahlaksız olan 90 97 yok 98 sonrası felan değil anne babadır size ahlak nedir terbiye nedir öğretemeyenlerdir açık ve net saçma sapan yorumlamalarla konular açmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akindir -- 19 Ağustos 2016; 14:48:44 >
  • 98liyim sokakta büyüdüm diyebilirim. Bana kalırsa 92 93 ten sonrası bozuk

• 90 öncesi kimseler bana hiç saygı sevgi demesin belki onların suçu değil ama şiddeti öfkeyi her yerde göre göre kendileri de öyle olmuşlar ben sokakta ne zaman bir evladı döven küfür eden ya da trafikte mevzu çıkaran birbirine bıçakla sopayla saldıran (dahasını söylemek istemiyorum her gün okuyoruz) adam gördüysem hepsi 80-90 arası

Sağlamdan kastınız nedir bilmiyorum ama cehaleti konuşanlar olmuş eğer mevzu buysa doğru cahillik okumayla tecrübeyle yenilir 90 sonrası kitap okuyan az öncesi çok

not: 90 sonrası doğumluyum

edit: bir de öyle yazanlar olmuş ki 90 a kadar uzaya çıkıyor aya bayrak dikiyorduk da 90 sonrası çok bozdu o yüzden her taraf yoz insan dolu her taraf kan gölü.

90 öncesi nesil EN SAĞLAM olsaydı 90 sonrasında ülke 80 öncesi gibi olmazdı. Derin devlet, faili meçhuller; çeçen, mafya cinayetleri, darbe girişimleri, terör..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 19 Ağustos 2016; 15:05:30 >

• Aslında bi konuda haklı o da ahlaksızlık , zira şuan periscope olsun internet sayfaları olsun pislikten geçilmiyor.

• 2003 lüyüm no problem

• Çocukken oyun hilesi indirmek için dandik bilgisayarıyla forumlarda dolaşmamış nesil bozuktur. Bilgisayardan değil de akıllı telefonlardan, facebook instagram twitter kullanarak internet ile tanışmış olan nesil bozuktur. Ben 96 lıyım ilk facebook açtığımda telefondan giremiyorduk, şimdiki kadar popüler değildi zaten. 2000 ve sonrasına bakınca gençlerin durumunun iyi olmadığını görüyorum malesef.
  • 94 model olan doğanlar elektronik ateşlemeli karbüratörlü seri. Hidrolik direksiyonda o modellerde standart. 99 - 2001 arası olanlarda tek nokta enjeksiyonlu doğanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 19 Ağustos 2016; 16:18:43 >
  • Bence 88ide ekleyelim

88-98 yapalım

Not:88liyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

ben de 98lilerin arasındayım. kesinlikle yanılıyorsun ya da gözlemlerin tek bir topluluğa yönelik. 98 nesli en son düzgün olduğu gibi 99 ve sonrası ise ahlaksızlaştırılmış bilinçsiz nesildir.

1 senede ahlaksızmı oldu çocuklar ?

Terbiyenin ve ahlakın doğduğun yıl ile alakası yoktur. aile yaşantısı ve terbiyesi ile alakası vardır.
  • yok artık
    birde cahil demiş. demekki terbiyesiz diye söylendiği nesil sizsiniz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberKleiner

Bu nesil aynı zamanda Knight Online neslidir.

oyun başından kalkmadığımız için terbiyesizlik yapacak bir durumumuz olmadı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.