Şimdi Ara

en sağlam diziliş 4-5-1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 4-4-2 yi benimseyenlerdenim. ama kadro kalitesi uygun olmalı buna. göbekteki oyuncular iki yönlü oynayabilmeli. kanatlar hızlı ve çalım yeteneği üst düzeyde olmalı. beklerde sürekli ileriye top taşıyabilmeli. bu taktiğe uygun kadro etkileyici işler ortaya çıkarır. birde defansı rakip ceza sahasında başlatan sürekli pres yapan forvetleri unutmamak gerek.
  • herkez fm de kendini gelistirdi besiktas t.d lugune talip olmaya baslamis... Caliskan taraftar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rq7_burak

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Modern futbolda başarının temeli orta sahanın kaliteli ve güçlü olmasıdır.
    Ve bana göre en ideal düzen 4-5-1 dizilişidir.
    Maçına ve skoruna göre defans kanatları, orta saha ve forvet blok halinde hareket edebilecek olmasıyla beraber ortadaki 5 kişiden gerektiğinde defansa ve forvete kaymalar, destekler olacaktır.
    Defans kanatları çabuk ve dayanıklı oyunculardan kurulu olacak, bindirmeler yapacak ama defans göbeğinde oynayanlar asla ileriye çıkmayacaklar.

Katılan var mı ?
    Veya dizilişle ilgili başka düşüncesi olan ?

ben daha çok global futbol anlayışından yanayım 0-0-0 gibi

Allah seni bildiği gibi yapsın ya :D:D sandalyed4en düştüm off

• 3-5-2
  • Türkiye icin en iyi sistem 4 1 4 1 yada 4 2 3 1 gerci bu dönem dönem macin zorluguna göre yada sisteme göre 4 1 3 2 Lucescu taktigi avrupa kupalarina bakarsak Luce döneminde yaptiklarida ortada zaten.
    Mesala Gs bu sezon 4 4 2 oynadigi maclarda basarili gözüksede 2 forvetide kanat oyuncusu gibi presli oynadi Selcuk yada Meloyuda bir nevi libero gibi kullandilar.
    Bence Türk futboluna tek uyan sistemde bu hepsi 4 4 2 bozmasi sistemler 3 5 2 falany azanlar olmus sen onun oynandigi dönemlerde 8 yiyip geliyordun. iyi bir sistem olsa birakmazlardi devam ederdi.
  • forvete yardımcı olabilecek kanat varsa birde iyi pres yapan ortasaha varsa uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

farkettiyseniz euro 2012de cogu takim maclara 4-5-1 diziliminde cikiyor. Ispanya istisna tabiki. Adamlar resmen 2-8-0 taktigiyle oynadilar torres girene kadar. Italyanin tas gibi defansi malubiyeti onledi. Ozellikle chiellini

torres 2 ya da 3 çok net pozisyon yakaladı maç torres girdikten sonra pozisyona girme bakımından güzelleşti ama torres atamadı ki fırsatlar çok netti
  • beşiktaş zaten 20 dakkada bi pozisyona giriyo bide bu dizilişle oynasak maçı şut atmadan tamamlarız.

almeidayı barçayada tek forvet koysan adamlar ligin 2. haftasında ilahi bi şekilde küme düşer.
  • 4-6-0
    1 savunma 9 hücum.
  • FM de yeni taktik uyguluyorum 433 de bizim oyuncular oyniyamaz. test ettim olmuyor ... cok pas kaybi yapiyor.
  • 2-2-1-1-3-1-1
  • 0-10-0
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.