Şimdi Ara

En performanslı ddr2 laptop ram'i ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Extra performans isteyenlerin Turkiyede pek secenegi yok galiba ...

915 chipsetli sonoma bir intel laptopa performans katacak bir Ram aranıyor ama bulunamıyor ? cas 2.5 twinmos a kalcaz galiba

leadtek 8800 gt g92
    2x250 seagete 16mb raid 0
    ocz stealthstream 600
    coolermaster centurion 534+
    samsung 2233 22" lcd
  • bu konuda forumu baya geri goruyorum . Ne zaman ram yazsam ses cıkmıyor . cıkamıyor cunku bu isi fazla bilen yok overclock bolumune yazsa daha ıyı olacak galiba ...
    leadtek 8800 gt g92
    ocz stealthstream 600
    samsung 2233 22" lcd
  • ddr2 cas 2.5 mi sen nerde yaşıyon uzaydamı
  • bu arada ramlerden kaynaklanan pek performansta bekleme yani öyle farkedilir bişey olmaz kanatimce
  • walla benim hi level bile 3 tu 1gb 86 dolar + kdv ye aldım . latency 4 kotu degil mi arkadslar ya ben bunu anlamıyorum ben de biliyoum corsair valueselect i ama cl 4 ??? alacam 512 xms ddr400 low 2.5 walla dijitaltrendden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predrag_dt -- 29 Aralık 2005 10:55:41 >
    leadtek 8800 gt g92
    ocz stealthstream 600
    samsung 2233 22" lcd
  • Abartı performans bekleyen zaten yok Stability quality performance ucgeninde birsey arıyorum . E ram fazla performans deistirmiyorsa insanlar nden vitesta corsair alıyor pc lerine sence neden 500 lere cıkıyorlar oc ile .. bunları bi dusun .. Bende oyle birsey arıyorum ve laptop knusunda pek olmadıgından bahsediyorum o kadar ...

quote:

Orjinalden alıntı: atyay

bu arada ramlerden kaynaklanan pek performansta bekleme yani öyle farkedilir bişey olmaz kanatimce
    leadtek 8800 gt g92
    ocz stealthstream 600
    samsung 2233 22" lcd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook DDR 5 ram arıyorum
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla notebook lar için pek extreme getirmiyolar işin çok zor,istersen overclocku düşün en azından exstra masrafa neden olmaz coşmadığın sürece

Orjinalden alıntı: predrag_dt

Abartı performans bekleyen zaten yok Stability quality performance ucgeninde birsey arıyorum . E ram fazla performans deistirmiyorsa insanlar nden vitesta corsair alıyor pc lerine sence neden 500 lere cıkıyorlar oc ile .. bunları bi dusun .. Bende oyle birsey arıyorum ve laptop knusunda pek olmadıgından bahsediyorum o kadar ...

quote:

bu arada ramlerden kaynaklanan pek performansta bekleme yani öyle farkedilir bişey olmaz kanatimce

olaya masaüstü gibi bakarsan iş değişir,amacın overclock ise söylemeliydin bizde ona göre cevap vermeye çalışırdık,fazla performans bekleme derken vereceğin paraya değicek performans alamassın diye düşündüm,testlerde evet bişeyler çıkıyo ekstradan ama kaç kişi %10 luk performans kazancını hisseder yada hissetsede verdiği paraya değer,eğer bende para var o konuya takma dersen eywallah ama gene işin zor türkiyede bi bakayım bulabiliriyim ama sanmıyorum

• quote:

walla notebook lar için pek extreme getirmiyolar işin çok zor,istersen overclocku düşün en azından exstra masrafa neden olmaz coşmadığın sürece
    leadtek 8800 gt g92
    ocz stealthstream 600
    samsung 2233 22" lcd
  • oc yazmadım tek amac oc deildi degerleri daha iyi ve kaliteli birsey de olabilir..
    leadtek 8800 gt g92
    ocz stealthstream 600
    samsung 2233 22" lcd
  • yaa bu ram pin 200 mü değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: predrag_dt

walla benim hi level bile 3 tu 1gb 86 dolar + kdv ye aldım . latency 4 kotu degil mi arkadslar ya ben bunu anlamıyorum ben de biliyoum corsair valueselect i ama cl 4 ??? alacam 512 xms ddr400 low 2.5 walla dijitaltrendden
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.