Şimdi Ara

En pahalı yerli telefon Casper VIA X20 satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 7 kullanıcısıyım hala yağ gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skadi kullanıcısına yanıt
    Şimdi bunu duyan hükümet o markalara %100 vergi daha koyar :D Hayır yerli üreticiyi destekleyelim elbette okey ama ya bu diğer firmalar nasıl 5 kat ucuza aynı ürünü üretebilip bir de taaaaa oradan buraya gönderip satıp buna rağmen kar edebiliyorlar da biz edemiyoruz? Ya da ediyoruz? Örnek Efes Pilsen burada 10,5TL iken, taaa Kıbrısa gönderildiğinde 4TL'ye satılıyor. Adam kar ediyor ki buradan oraya transfere rağmen, 4TL'ye satabiliyorlar. O kar ise buradaki ne? Niye onca vergi bizim sırtımızda? Niye yine yerli beyaz eşyamız burada 4000TL iken, Almanya'ya gönderildiğinde 3000TL'ye denk gelen euro'dan satılıyor? Zararına mı satıyor? Yooo? Bizim günahımız ne? Ne kadar saçma bir sistem anlamak zor. Elin xiaomi sine Çin hükümeti Apple ile rekabet etsin, aynı fiyata gelsin diye %500 vergi koymuyor. Apple 15.000'e satıyorsa sen 2000'e sat diyor.

  • Fiyatlari ozelliklerine gucune gore zaten hep pahalidir.


    KESPIR ( Casper ) bari en guclu islemcili yani Snapdragon 865 Plus li bir cihaz cikartsaydin! DDR5 li UFS 3.1 li guclu kamerali ve guncelleme guvencesi ve gec gelmemesi aksatilmamasi gibi ve buna saglam guzel bir kasada ekranlilarla sunsa . Yani bu sekilde en pahali telefon olsa !


    Ama hicbiri yok!


    Haberdeki islemci nedir ya. ELbette kasasi ozellikler herseyi sacma o fiyata ...

  • hadi fiyatı eleştir anlarım da iphone 7 nedir ya. bir kere 32gb'lık bir telefon içine bişey yükleyemezsin.

  • Hem dişe dokunur bir cihaz getirmiyorlar hemde yerliye talep az diye ağlıyorlar..en üst seviye yaptık diyip p70 işlemci,arkada parmak izi,1080p video kayıt sunacaksın 3000 küsür para isteyeceksin..bunların alayı vizyonsuz, iş bilmeyen fosil yöneticilerin ürünü ....


    -Halbuki üst donanım kullanıp sert rijit plastik kasa telefon yapsalar(cam veya metale bile gerek yok) etkili bir reklam kampanyasıyla bu paraları isteseler hem isim yapacak hemde çok kazanacaklar ...

  • Oğlum Casper alsın, evlatlıktan ret ederim.

  • yazılım desteği de iyi verilirse ımx 586lı kamera yazılımı amiral gemisine kafa tutar. beklediğimden daha iddialı bi cihaz çıkarmış casper




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekincem -- 20 Ağustos 2020; 10:45:58 >
  • Yine mi IPS


    :(

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    16 GB 5S’in hala 6 GB boş alanı varsa 32 hele hele yeter. Telefon kullanımına bağlı o yetip yetmeme meselesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P70'li GM 20 Pro bile 2300 iken sen neyine guvendin de 3700'leri yazdın be. Bu casper'ı kim yönetiyor kardeşim, bu nasıl bir vatandaşın aklıyla bütçesiyle dalga geçmektir. Şu haberi görünce yemin ederim sinirim bozuldu.

    Ayrıca size bu telefonu 1 yıl içinde 1500 TL'ye alabilceginize yemin edebilirim sadece kanitlayamam. Via a3 plus 3600 gibi bir rakamla çıkmıştı. Şubatta A101 den 1250 TL'ye aldım o dönem pandemi öncesine kadar e-ticaret piyasasında 1500 dolaylarında duruyordu.

    Şu cihazın tek elle tutulur yanı kamera sensörü, onu da kullanacak yazılıma sahip mi göreceğiz. Vestel z40 adam gibi bir lense sahip olsaydı o tasarım ve Amoled ekranla bu telleri tokat manyağı yapardı. Hoş, o da pandemi öncesi 2000 idi eminim şuan 3000e çıkmıştır. Gel de şimdi yerli telefon al.

    Not: 2 adet yerli cihaza sahibim. Bu yorumları yerli cihaz kullanan biri olarak yazıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 20 Ağustos 2020; 11:24:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli üreticiden telefon alacagıma telefon kullanmam daha iyi. Başta bu ithal telefonlara extra vergiyi getirten malum şirket olmak üzere hepsinin batması dileklerim ile..


    Bir de yerli telefon diyorlar neyi yerli arkadaş bunun neyi yerli? Türkiye işlemci ram anakart üretiyorda haberimiz mi yok ? Çin den getirip üzerine marka basıyorsun haydi en iyi ihtimalle burada montaj yapıyorsun neyi yerli bunun halkı kandırmaktan başka bir şey değil..

  • Yine gelmiş Türk ürünü deyince kendini yerden yere atan uğursuz tipler. Kardeş en pahalısı 3.700 lira. İthal telefonların en pahalısı 7.000 ila 20.000 den fazla ediyor. Onların en pahalısı ile bizimkinin arasında dağlar kadar fark var. Paran yok ise niye en pahalısını alıyorsun aynı markanın 1.500 civarı ve altı modelleri var zaten. Senin derdin Türk ürünlerine uyuzluğun olması.net.

  • Skadi kullanıcısına yanıt
    Paran yoksa ucuzunu al niye en pahalısını almak zorunda mısın, Iphone'un en pahalısı bunun beş katı, diğer markalar ise en az 15.000 lira civarı, Casper 3.700 en pahalısı ise sudan ucuz bence diğerlerine göre.

  • @Fenomenon isimli arkadaşın mesajlarını cevaplayamazmışım.

    32 GB hafızaya ne yüklenmiyor acaba? Açıklayabilir mi? iPhone 7 bunun yanında bedava sayılır. Bu cihaz güncelleme falan almayacak. Servislik bir durumda kullanıcısını süründürecek. Dolayısıyla iPhone 7’nin yanında çöp oğlu çöptür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Ağustos 2020; 11:59:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir düşünce tarzıdır? Bu fiyata satılan ama çok daha iyi olan tonla yabancı markaların modellerini gösterebilirim sana. Zaten amiral gemileri ile kıyaslamıyoruz burada. Millet salak mı bu fiyata bu çöpü alsın? Aynı fiyata çok daha iyi telefon modelleri mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skadi kullanıcısına yanıt

    Sana göre çöp başkasına göre harikadır bu kadar da Türk ürünlerine düşman olma sanki buradaki yazarlar Türk ürünü değil Allaalla :)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Ağustos 2020; 11:41:7 >
  • Casperın sahibine yazık.

    Acaba çalıştırdığı kişileri hiç kontrol etmiyor mu? Bu kadar stratejik hata yapılmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna kim bu parayı veripte alır, neyine güveniyor casper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Venus Z40, General Mobile GM 20 Pro, casper firması toplu olarak telefonları çinde aynı fabrika ile anlaşıp kapakları değiştirilip sonra türkiyeye mi göndertiyor ?

  • Hemen almalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.