Şimdi Ara

En pahalı yerli telefon Casper VIA X20 satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cok kotu konfigrasyon. Donanimhaber kitlesine hitap etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper ın logoyu da değiştirmesi lazım

  • fiyatına sallayan arkadaşlar casperın en üst model telefonu bu sonuçta. yabancı markaların en üst seviye telefonları ne kadardan satılıyo haberiniz yok mu acaba ?


    yorumlarını okuduğumda sanki mağaradan yazıyor dediğim arkadaşlar var malesef.


    telefona gelicek olursak. kamerası tatmin edici, ram/rom olarak da biçok oyunu rahat kaldırır gibi. işlemci de güncellemelerle beslenirse sıkıntı yaratmayacaktır. fiyat biraz tuzlu gelse de donanımsal olarak benim beklentilerimi karşıladı.

  • Bu telefonu suursuzca yerli mali diye savunanlar neden yerli telefonlarin gelismediginin kanidi resmen. Hindistan pazarında satilsa 130 dolar uzerine tutunamayacak telefonu 3700 liraya cikarinca savunan bir kitle varsa neden daha iyi telefon yapasin ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz boşuna çene patlatıyoruz burada. Bu halka bu müstehak. Adamlar hala üst model muhabbeti yapıyorlar. Sanki Casper Snapdragon 865+ kullanıyor da bunu üst model olarak kabul ediyorsunuz. Zaten değil herhangi bir amiral gemisi ile karşılaştırmak, yanyana koyamayız bile. Ne üst modeli? Telefonu bu fiyattan yerli malı diye sunmak büyük yanlış, ama siz ne yaparsanız yapın nasılsa destekleyecek kişiler varmış, bu yüzden helal olsun Casper'a diyorum. Sıkın dişinizi dostlar, vatan mücadelesi veriyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung’un Xiaomi’nin 3700 liralık telefonuna bak ona göre al.


    Gidip 7000 bin liralık iphone 11 ile karşılaştırmayın şu telefonu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına niye takılıyorsunuz ki... 4-5 ay sonra iner zaten 2500 civarına, alacak alır o zaman.

  • yakına odaklayan makro kameranın gereği nedir? nesneye 5-10cm mesafeden makro çekim yapılmaz. makro çekim için telefoto kamera kullanılır.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Xiaomi note 10 lite 3.500₺
    Daha fazla özelliğe sahip Amoled ekranlı MIUI 12 güncellemesi alacak yazılım güncellemesi alma problemi olacağını düşünmüyorum şimdi kalkıp bunun yerine Casper almak saçma olmaz mı? Bilgisayarları çoğu markaya göre kalitesi düşük olsada kullanışlı onda sorun yok ama telefonda, senden daha iyisi daha fazla özelliği daha ucuza yapıp satıyor ve tüketici de onu alıyorsa o kisiye Türk ürün düşmanı demek doğru olmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamblue35

    Vestel Venus Z40, General Mobile GM 20 Pro, casper firması toplu olarak telefonları çinde aynı fabrika ile anlaşıp kapakları değiştirilip sonra türkiyeye mi göndertiyor ?

    Bunların fabrikaları var Türkiye de. Binlerce insan çalışıyor. Google a bu anahtar kelimeleri girip fabrika yazın bilgiye ulaşırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p sıralamasına en sondan girmiş. Hadi yabancı markalara ekstra vergiler var peki bu neden bu kadar pahalı? Sonra adımız yabancı sevici oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Yazdım. Casperde 413 kişi çalışıyormuş. Bunun büyük kısmı muhtemelen bilgisayar tarafında. Ee?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Casper ve vestel reklama verdikleri paraları ürünlerine verseler dünya markası olmuşlardı şimdiye...

  • General Mobile ve Vestel gibi gerçekten bir montaj fabrikası olan yerli markalara saygım var da, Casper'ın PCB dizgisi filan yaptığına dair bir bilgi bulamadım. Hatta GM gerçekten satın alınabilir performanslı modeller üretiyor.

  • En başda yazım Casper için değil..

    Telefonun tabiki teknik özellikleri önemli uzun zamandır mtk işlemcili tel görmemişdim büyük üreticilerin çoğu snapdragona geçti..

    Teknik destek önemli.. güncelleme önemli...

    milliyetçi biri olmama rağmen telefon tablette şahsen türk firmasıyla herhangi bir arızada uğraşmak istemiyorum..

    Geçmişde onlarca kötü anılarım var.. zaten sinirleri hassas biriyim..

    Teknik destek de senli benli konuşan mı istersin sanki askerlik arkadaşıyım sanki para verip almamışızda bize hediye etmişler gibi adam yerine koyulmama mı istersin.. başlarından savma mı istersin..

    En fiks kullanıcı hatası denmesi mi istersin...

    Kimse kusura bakmasın ama elektronik telefon gibi şeylerde yerli firmalardan uzak duruyorum...

    Xiaomi aldım durup dururken tel açılmadı bir gün.. götürdüm verdim şimdi uğraşıcaz bir ton dedim adamalar aldılar bir ay sonra bana sıfır telefon verdiler.. ne zaman arasam gayet nazik bilgilendirdiler şok oldum..

    Apple alan onlarca arkadaşım tabletleri telefonları airpodu bile arıza yaptı sorun çıkardı v.b adamlar sorun çıkarmadan parçaları değştirdi.. yada yenisini verdi..

    Sırf şu yazdıklarım için gider fazla para verir yabancıdan alırım..

    Bence Türkiye de bir firma elektronik ürün satıcaksa bırakın üretimi önce support teknik destek altyapısını dört dörtlük kurmalı..

    Sonra bir depoya devasal yedek parça koymalı teknik servislere gelen telefon yada tabletse yormadan müşteri hatasına bağlamadan hemen anında çözmeli gerekirse yeni telefon vermeli..

    Ordan ayrılan mutlu 1 müşteri .. peşinden 10 müşteriyi getirir ve sana bağlı olur yeni telefonunu da senden alır..

    Bunları yapamayan firma bence bu işlere hiç girmesin... Çünkü Apple, Xiaomi bunları yapıyor ... Belki diğer firmalarda yapıyordur.. ben kullandığım ürünleri biliyorum....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ama bunu genele vurmak saçma olmaz mı? Ben Türk bankaları ve Türk bir telefon şirketi ile çalışıyorum mesela. Müşteri hizmetlerinde bir sorun göremedim şu güne kadar. Mesela Tivibu'yu ele alalım Vestel marka ürünlere sahipler, ama ne zaman arasam ulaşıp haber ediyor ve anında getirip değiştiriyorlar. Cihaz çok mu mükemmel değil ama müşteri hizmetleri ilgili. Vestel içinde de bir çok köstebek olduğunu düşünüyorum çünkü Tivibu'yu ilk aldığımda her ay arızası çıktı. Her ay eskisini alıp yenisini verdiler arızalı olanları çöpe atıyorlarmış. Bu durumu sağa sola yazmaya ve müşteri hizmetlerine haber ilettiğim andan itibaren cihazım asla bozulmadı! Garip değil mi? Capser da bir yerli marka Vestel de, Koç ve Sabancı ürünleri de var ama genelde Vestel'i tekmelemeyi seven bir güruh var sosyal medya kiralık yazarlarında. O yüzden bu bile bile göre göre yapılan haksızlığı bir Türkün kabul etmesi yakında kendisine de tekme atacaklarının garantisi ile yaşaması demek. Eğer bir başka gelişmiş ülkenin çifte vatandaşlığını taşımıyor isen veya borazanı değil isen bu ülkede Türk olmak ve Türk ürünü üretmek bayağı zor.





  • Bir şeyleri eleştirmeden önce ilk önce kendimize bakalım başlık algısal açıdan farklı gözükse de durum aslında pek de öyle değil. Araba piyasasına bakıyorsun 2. el sıfırdan pahalı yok öyle böyle değil arkadaş. Yerli üreticiye devlettin daha çok destek vermesi gerek ona katılıyorum. Ama döviz kuru bu düzeylerde oldukça bu rakamlar normal yani. Telefonun ve markanın kendini bu alanda geliştirmeye ihtiyacı var evet ama bu şekilde eleştiriler dozajı biraz bozuyor. Ben inanıyorum bilgisayar alanında casper neyse telefon alanında da buna benzer ürünler hizmetler alacağız. Sabır diyelim ve bekleyelim

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Peki niye vestele karşı tepki var diye düşündün mü hiç? Diğer Türk markaları değil de vestel?

    Çünkü bu lanet olası Vestel Türk ürünlerine teşvik ile fiyat azalttırmak yerine diğerlerine ek vergi koyduran firmadır. Bu nedenle vestel ürün alacağıma parayı çöpe atarım daha iyi.

    Ayrıca utanmadan yerli yerli diye vatandaşı soymaya kalkıyorlar. Neymiş yerliye destek olalım diye onlara daha fazla para ödeyecekmişiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu yerli muhabbetini benmi yanlis biliyorum yoksa insanlar bilmedenmi yaziyor? Ben gecen sene cikan p3 modelini kullaniyorum ve arkasinda kocaman made in P.R.C yaziyor hadi onu gectim cihazin icinde çeviri hatalari var. Ayrica p3 modeli nokia 5.1 plus ile %99.9 aynı tam fason işi yani. Birde casperin fason uretim yaptirdigi firma hakkinda bilgilerde internette var. Tesadufmudur bilinmez dolarin cikmaya basladigi donemde casperin hic bir telefonu stokta yoktu vsvs.. Ha bana sorarsaniz algi onemlidir eger Casper Çin mali olarak tanitilirsa satislari artar net. Hatta arkasindaki Casper logosunu kaldir VAYOMİ diye sür piyasaya bak nasil satiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.