Şimdi Ara

En Nefret Edilen Şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi elniizi vicdanınıza koyun ve söyleyin. Gerçekten Yasuo değil mi ?

Yasuo çok karizmatik bir şampiyon aslında mekanikleri zor. Dade gibi oyuncuları izlerken tadından yenmez aslında. Ama kendi takımımda yada karşı takımda bir Yasuo görünce range quit atasın geliyor. Ben Yasuodan nefret ediyorum. Aslında sizde. Her oyuncunun içinde nefretlik bir Yasuo vardır.

• Yasuodan nefret ediyorum çünkü bizim takımda olunca 2/13 gidiyor.Karşı oynayınca 7/0 gidiyor.Rakipken zor değil çünkü çok kırılgan ve kitle kontrole gelemiyor.
    En nefret ettiğim şampiyon vayne.İstediğin kadar ez 15 dk farm yapıp 2 itemle tek atıyor.Pembe totemin yoksa sıçtın bulamıyorumki öldüreyim tfde.
  • range quit atasım gelmiyor
  • Benim ki lee sin çok iyi hatırlayorum gerçi hiç çıkmıyor 15 25 lvl arası jungle oynamaya çok çalışıyordum ww kha falan çok havalı geliyordu gözüme bir tane lee sin çıkıp ct jungle yapıyordu bende o zamanlar bilmiyorum oyunu her el karşıda lee olurdu bende çıldırırdım.
  • Lb bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo, Vayne, Lee Sin, (belki) Zed ve Riven
  • Lb teemo lux

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shaco

• büyükten küçüğe rengar katarina diana
  • Aniviya ve traydamare

• en nefret eski op şit ryze
    volibear
    annie
    wayen
    ama adc isem leonadan nefret ederun q stun w slow e snare r stun ://///// bide sapık leonalar var natalie portman ablamızdan referans alınarak yapılmıştır severım ama bu lolün son tanıtım videosunda ahrıyle koşarken ahrıyı ölümüne defliyo ya aynı öyle sayko leonalar var yine bir fight o dönemler hergün lol oynarım süper pozisyon almışım bi leona hayal edın kene gibi e attım duvar arkasına adam flash attı o zamanlar mutant leona peşimi bırak muhabbetıde yok adam resmen mutant sankı pokemon go da charizard geldi nearby e yok böyle takip oyun sonu verdık tabi honorunu leonada birde suprıse motherhecker cılar var adam flash q yapar ustune bıde ultı atar üstüne bide bekler e atar e yı atınca tutup sana ucarken zaten yok olursun ben vazgeçtim ya leonadır bence tabi tank felansan leona sana dokunmaz o ayrı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

en nefret eski op şit ryze
    volibear
    annie
    wayen
    ama adc isem leonadan nefret ederun q stun w slow e snare r stun ://///// bide sapık leonalar var natalie portman ablamızdan referans alınarak yapılmıştır severım ama bu lolün son tanıtım videosunda ahrıyle koşarken ahrıyı ölümüne defliyo ya aynı öyle sayko leonalar var yine bir fight o dönemler hergün lol oynarım süper pozisyon almışım bi leona hayal edın kene gibi e attım duvar arkasına adam flash attı o zamanlar mutant leona peşimi bırak muhabbetıde yok adam resmen mutant sankı pokemon go da charizard geldi nearby e yok böyle takip oyun sonu verdık tabi honorunu leonada birde suprıse motherhecker cılar var adam flash q yapar ustune bıde ultı atar üstüne bide bekler e atar e yı atınca tutup sana ucarken zaten yok olursun ben vazgeçtim ya leonadır bence tabi tank felansan leona sana dokunmaz o ayrı :D

Yarısında nefesim kesildi, bir virgül, bir nokta aradım caresizce.

• Yasuo zed
  • Yasuo volibear

• Yasuo, Riven.Özellikle Riven oyuncuları nefret ettiriyor hem kendilerinden hem şampiyondan.
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    yaşadıklarımdan sonra çok değiştim leona beni çok bozdu
  • Yasuo
    Volibear
    Garen

• Riven, Irelia, Lux, Darius

• Tabiki ope bok şit ryze

• Vayne Alan kişiler ben dünyanın en zor çarını oynuyom diyip kendini kasıyor Zeonn gibi oynuom demeleri ve vatne dünyanın en kolay adc si diyip gerçeği yüzlerine vurduklarında ağlamaları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.