Şimdi Ara

En nefret edilen karakter (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sassuke ve Sakura.

• Aizen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakura

• Persona 4: king moron

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orihime İnoue ve Kuchiki Byakuya. Orihimeyi dünyanın yüzde doksanı gibi kalıplaşan cümlesi '' kurosaki kun'' yüzünden sevmiyorum. Her cümlesinde geçiyor nerdeyse :D. Byakuya iyidirde bi ısınamadım adama. Kenpachi ile 0. espada ile olan savaş sırasındaki tartışmasından sonra iyice soğudum. Aşırı Kenpachi hayranlığımında etkisi var tabii :D.
  • Tokyo Ghoul - Kaneki

Sonradan adam olacağa benziyor ama çok sinir bozucu bir karakter.
  • Akainu (Sakazuki) malum olaydan sonra iyice nefret ettim, seride karşı koyacak karakter bile yok gibi.
  • Sakura gebersin
  • basilisk'ten oboro karakteri çok uyuz ve sinir bozucuydu.
    naruto serisinden de sasuke uchiha ve sakura hanura karakterlerini hiç beğenmiyorum. ancak her iki karakter de karakter gelişimi açısından önemli örnekler bence.
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    bence kara sakal alır yada shanks bir ihtimal
    Sakura
    Nami kara sakal akainu One Piece
    Elfen lied tüm karakterler nerdeyse
  • Naruto'dan Sakura: Durmadan ağlar ve Sasuke'ye takıntılıdır. Naruto'ya hep şiddet uygular(ya sen kimsin ya,bu ne cüret).Uzun bir süre ise yaramazın teki olarak gösterilir ama sonradan hiçbir vasfı olmayan birine göre iyi bir gelişim gösterir
    4.buyuk ninja savaşında sonunda Sasuke ve Naruto'ya yetisebildim diye bir cümle kurar(egoya bak sen kimsin kendini onlarla kiyasliyorsun Naruto'nun klonu olamazsin) Bu cumlesi beni baya bir sinir etmisti.
    Obito'nun gözünü çıkaramamak gibi büyük bir hata yapmıştır Dünya bitecekti bunun yüzünden. Aklima gelmeyen daha bir sürü sey vardir.
    Fate Stay Night'dan Emiya Shiro:Karakteri itici.
    Akatsuki No Yona'dan Yona:Çok iticidir nefret ederim.
    BNHA'dan tum karakterler ozelliklede Deku veleti:durmadan aglar, eziktir,zeki değildir En iyi Kahraman olacagim diye bos bos dolaniyor ortalikta işte
    Mirai Nikki'den Yukki:aciklamaya gerek yoktur sevenide hic yoktur herhalde.
    One Punch Man'den Tatsuki:Egoist bir karakterimiz,Saitama reis ile haddini bilmez bir sekilde konuşur.

• Death note: misa ve near
    Code geass : suzaku

• Şu zamana kadar nefret ettiğim karakter deyince kimse canlanmazdı ama artık yowamushi pedaldaki midousuji karakteri var...Hayır arkadaş tamam kötü karakter rakip falan anladıkta böyle iğrenç bir karakter çizip hayal etmeyi nasıl başardınız görünce ağzının üstüne kürekle vurasım geliyor bleachdeki orihimeye bile dayanıyordum...

• Direkt sayıyorum

Akame ga Kill - Seryuu Ubiquitous

Code Geass - Shirley Fenette, C.C.

Fullmetal Alchemist - Roy Mustang (50+60 küsur bölümlük seride adamın bütün olayı parmak şıklatmak a*k kimse bana savunmasın ayar olduğum karakterlerdendir kendileri)

Tokyo Ghoul - Kamishiro Rize

Sword Art Online - Kayaba Akihiko (bir ara hatırlatın kenara iki sayfa sövücem), Kirigaya Suguha

Psycho-Pass - Mika Shimotsuki

Neon Genesis Evangelion - Ikari Shinji

Monster - Johan Liebert (balon karakter kimse kusura bakmasın 70 bölüm izledim bişey anlamadım bu adamın olayı ne, bu arada forumda çok fanı var lütfen sövmeyin)

Shigatsu wa Kimi no Uso - Tsubaki Sawabe

Konosuba - Darkness

edit: hangi kafayla eklemedim bilmiyorum ama edit

Mirai Nikki - Amano Yukiteru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flean -- 17 Haziran 2019; 1:21:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flean kullanıcısına yanıt
    Roy Mustang görünce şaşırdım sevmeyeni de varmış demek ki

• Sanırım hayatım boyunca Akame Ga Kill Mangasindaki Wild Hunt ekibi kadar hiçbir karakterden nefret etmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tate no yuusho no nariagari den malty

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün shounenler özellikle useless karakter kotası doldurmaya ant içtiği için sakura nefretinizi anlıyorum fakat bir zamanlar okuduğum naruto savunması beni bu hususta fikir değişikliğine itti

Hiç bir naruto karakteri öyle aman aman değil hatta hepsi ergenlikten muzdarip.Fakat diğerlerinden ayrıştırıp daha doğru yere koyma adına büyüme ekseni etrafında düşünülebilir.Tabi bunun da kendi içinde tehlikeleri mevcut(Sakura özelinde yardımcı olmuyor gerçi)

Konuya gelecek olursak

Hiçbir karaktere nefret tarzı güçlü duygular beslemem.Olsa olsa kızdırabilirler ki bu nefrete yakın bile düşmez.Hem karakter neymiş ki
  • Biraz konu dışı olacak ama anime/manga bölümünde eskiden ne kadar çok üye varmış vay be. Şimdi hep aynı kişiler

Konuya gelecek olursak özel olarak pek nefret ettiğim kimse yok. Çoğu kendine göre haklı oluyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.