Şimdi Ara

En nefret edilen karakter (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tate no yuusha no nariagari izle de nefret ettigin bi karakter olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Tate no yuusha no nariagari izle de nefret ettigin bi karakter olsun
    Bütün bölümlerinin çıkmasını bekliyorum. Haftaya bitiyor sanırım. Başlarım izlemeye
  • Tokyo Ghoul - Ayato Kirishima, Ergen Sasuke'den daha beter benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flean

Direkt sayıyorum

Akame ga Kill - Seryuu Ubiquitous

Code Geass - Shirley Fenette, C.C.

Fullmetal Alchemist - Roy Mustang (50+60 küsur bölümlük seride adamın bütün olayı parmak şıklatmak a*k kimse bana savunmasın ayar olduğum karakterlerdendir kendileri)

Tokyo Ghoul - Kamishiro Rize

Sword Art Online - Kayaba Akihiko (bir ara hatırlatın kenara iki sayfa sövücem), Kirigaya Suguha

Psycho-Pass - Mika Shimotsuki

Neon Genesis Evangelion - Ikari Shinji

Monster - Johan Liebert (balon karakter kimse kusura bakmasın 70 bölüm izledim bişey anlamadım bu adamın olayı ne, bu arada forumda çok fanı var lütfen sövmeyin)

Shigatsu wa Kimi no Uso - Tsubaki Sawabe

Konosuba - Darkness

edit: hangi kafayla eklemedim bilmiyorum ama edit

Mirai Nikki - Amano Yukiteru
    Hocam Monster'ı bitirmeden Johan'ın olayını tam anlayamazsınız, şimdi burada ne desek spoiler vermiş oluruz.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Monster'ı bitirdim

Johan'ı anlayamamamın nedeni zaten finali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flean -- 23 Haziran 2019; 11:59:56 >
  • quote:

Monster'ı bitirdim

Johan'ı anlayamamamın nedeni zaten finali

Hocam Johan'ın olayı tamamen gerçekçi bir karakter olması, deney sonucu doğması, en önemlisi de böyle birisinin gerçekte var olabilme ihtimali onu diğer kötü karakterlerden ayırıyor.

• Moving On kullanıcısına yanıt

Anladım, ki zaten benim problemim Johan'ın karakterinden ziyade yaptıklarıyla ilgili. Gizem ögesi inanılmaz oturtulmuş, siyasetçisinden para babalarına, milyarder faşistlerden sokaktaki çocuğa kadar herkes Johan'ı tanıyor, Johan her yerde ama aslında hiçbir yerde değil. Dediğim gibi gerçekten sırları olan gizemli bir karakter, dolayısıyla yarım bırakılmış bir finalin sonunda böyle bir Johan görmek şahsen beni tatmin etmedi. Finalde en azından bir şeylerin açıklanmasını tamamlanmasını, o birikmiş hype hissinin patlama yapmasını falan bekliyordum, Tenma'nın 70 bölüm peşinden koştuğu Johan'ı içkici sarhoşun tekinin vurmasını değil. Ayrıca biraz amaçsız bir karakter sanki, her bölüm sonunda sorduğum "neden?" sorusunun cevabını veremedi bence.

• quote:

Anladım, ki zaten benim problemim Johan'ın karakterinden ziyade yaptıklarıyla ilgili. Gizem ögesi inanılmaz oturtulmuş, siyasetçisinden para babalarına, milyarder faşistlerden sokaktaki çocuğa kadar herkes Johan'ı tanıyor, Johan her yerde ama aslında hiçbir yerde değil. Dediğim gibi gerçekten sırları olan gizemli bir karakter, dolayısıyla yarım bırakılmış bir finalin sonunda böyle bir Johan görmek şahsen beni tatmin etmedi. Finalde en azından bir şeylerin açıklanmasını tamamlanmasını, o birikmiş hype hissinin patlama yapmasını falan bekliyordum, Tenma'nın 70 bölüm peşinden koştuğu Johan'ı içkici sarhoşun tekinin vurmasını değil. Ayrıca biraz amaçsız bir karakter sanki, her bölüm sonunda sorduğum "neden?" sorusunun cevabını veremedi bence.
    İngilizceniz varsa şunu okumanızı tavsiye ederim hocam, aklınızdaki bütün sorulara cevap bulabilirsiniz;
    Naoki Urasawa's Monster Wiki
    Johan Liebert
    https://obluda.fandom.com/wiki/Johan_Liebert

• Naruto dışındaki bütün animelerden ve karakterlerinden nefret ediyorum Naruto online oyununda yeteneklerden kaçan bütün ninjalardan nefret ediyorum. six path naruto - minato - shisui - konan - sasuke -madara - pislik obito ... anime'dede bütün uchihalılar'dan ve sakura'dan nefret ediyorum
  • Daha bitirmedim animeyi ancak izlediğim 13 bölüm kadarıyla Tengen Toppa Gurren Lagann'da ki Yoko denilen karıdan gerçekten çok nefret ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsankamalak1 -- 15 Temmuz 2019; 13:11:52 >
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    Minato'dan nefret edilir mi ya adamın savaşa girişi yeter
    ED-DR Banyoutube
    Minato arrivers on the battlefield | epic scene
    https://youtu.be/t-lLFi4IM1s?t=59
  • Bakinin anası

• Ve babası

• Sadece oyunda sevmiyorum. o karakteri çünkü bende yok. karşıya gelince tek atıyo ,hasar yemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bleach'taki çoğu kadın karakter.

Allah kahretsin emi lan bir insan habire kendi memesinin, orasının burasının muhabbetini sürekli yapar mı? Anime mi izliyoruz, hentai mi izliyoruz, zorno mu belli değil.

• Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    Kimi bıraktın amünyum?

• One piecede bende luffyden nefret ediyorum keşke ace ölüceğine luffy ölseydi böyle zekasız bir karakter yok çok gıcığıma gitmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz öyle oldu napayım :D oyunda saydıklarım resmen adaletsiz anime'de severim orası ayrı ama uchihalıların canı cehenneme ..
  • code geass : suzaku kururugi
  • Hellsingteki incognito pezosuna tilt oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.