Şimdi Ara

En MANTIKLI olan hangisidr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HD kanalları izleyebileceğim,(flim kanalları olursa süper olur)
    aynı zamanda national geo. - animal- history gibi belgesel ve kültürel kanalları sorunsuz çeken bir recevir öneririmisiniz??

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 30 Mart 2010; 21:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

Arkadaşlar,

HD kanalları izleyebileceğim,(flim kanalları olursa süper olur)
    aynı zamanda national geo. - animal- history gibi belgesel ve kültürel kanalları sorunsuz çeken bir recevir öneririmisiniz??

Teşekkürler...

bende boyle bi konu acıcaktım yardım için isabet olmus...aynı ozelliklere sahip bi uydu alıcısı bende arıyorum...seol hiremco x3 turbo vardı aklımda ama sürekli sinyal yok sorunu yasanıyomus güvenemedim...
  • Atlanta HDbox, kullanıcısı değilim ama HD receiver alacağım dönemdeki araştırmalarımda belirlediğim 3 modelden biriydi.

Server ile ilgilenecekseniz Dreambox 500HD veya 800HD modelleri iyidir. (klon galiba 450-500 tl arasında)
    Server ikinci planda ise Atlanta HDbox görüntü kalitesiyle daha önde bir cihaz. (orjinali 400-480 tl arasında)
    Bilindik bir cihaz olsun temelde bu saydıklarımdan farklı bir şey olmasın dersen Next 2000 Dobratech (500-600 tl arası)

Next 18500HD, Next 2000 Super HD, Seol X3 Turbo HD (dediğiniz gibi sinyal sorunu var galiba hala devam ediyor sorun)...

Aklıma gelen şimdilik bu kadar.
  • @polatz,

teşekkürler bütçe önemli değil çünki bazı iyi kannaları syertemek için,
    dijitürk dreamtv v.s. kanllara ödenen rakamlarda zaten bir yılda bu bütçeye rahat çıkıyor bu tarz birde her ay fatura ödemek istemiyorum...

Cahilimi mazur görün Server derken neyi kasttiniz? ne gibi uğraşmak?
    + sı ve - si ne olur bu tarz bir ürün seçersem...

Ben en temel kullanım ile ulaşabileceğim en iyi kannalara ulaşmak istiyorum, devamlı ayar yapmak veya sinyal-sıkıntı v.s. çekmek istemiyorum, bilinmedikleri alırsak bir sorun olurmu?Atlanta HDbox gibi örneğin..,

teşekkürler..
  • Digitürk ve Dsmart gibi üyelikler almayacaksanız, server (bildiğim kadarıyla illegal bir yöntemdir detayını bilmiyorum.) ile ilginiz olmayacaksa HD receiver gereksiz çünkü ülkemizde şifresiz HD yayın yok ve yabancı uydularda da şifresiz HD kanal sınırlı sayıda, hangi uyduda hangi HD kanallar var tam bilmiyorum.

Digitürk veya Dsmart gibi platformlardan HD yayın izleyecekseniz Atlanta HDbox ve Next Dobratech iki platformuda modülle kullanımla destekliyor ancak Digitürk yeni aboneliklerin kartları kendi cihazından başka cihazlarda çalışmamakta, eski modüllü aboneliğiniz varsa mümkün. Başka receiverler iki platformu da destekleyen var mı bilemiyorum. Bütçe mühim değilse Dreambox, Kathrein gibi üst düzey HD receiverlar da mevcut, onlar hakkında bilgi sahibi değilim.

Atlanta HDbox'un forumda kendine ait başlığı var detaylıca inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 31 Mart 2010; 1:09:54 >
  • polatz bakıyorum saolun..

server alınmıyorsa yani uydu net hiç gerek yok diyorsunuz bu tarz bir alete...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.