Şimdi Ara

En kötü esnafı barındıran şehir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç şehir hariç tüm şehirlerde kaldım. Esnafın en pisini en dolandırıcısını en para gözü nu Aydın'da tanıdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu'da olabilir.

• Istanbuldur.Yoğun yerlerde musteri o kadar fazladir ki musteriye kopek muamelesi cekerler.Hemen hizlica yesinde gitsin diye beklerler.Turist gelince turistin kopegi olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 11 Ekim 2020; 12:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara
    10 dukkandan 9unda musteriye düzgün davranilmaz

Hayattan bezmisler 10 metrekare dukkanda bekleye bekleye bunun suçlusu da musteriymis gibi davranirlar

Bursa esnafı da genel olarak berbattır

O yüzden esnafla isim olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırşehir gözümün önünde defalarca müşteri dolandırmışlıkları vardır bunu da ortaaaammmm adamı bilmem naparlar burda hemeheheuejekeı diye ağızlarını ayıra ayıra şerefsizliği marifetmiş gibi söyleyenini bilirim. Öğrenciyseniz yaklaşmayın hatta o şehre hiç yaklaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 11 Ekim 2020; 13:2:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söz meclisten dışarı esnafın samimisi, doğru söyleyeni, saygılısı kaldı mı? Hepsinin yüzünde sahte hoşgeldiniz gülücükleri hepsinin malı aslında çok ucuz ve çok kaliteli hepsinin söylediği fiyat doğru. Artık mecbur kalmadıkça esnaftan alışveriş yapmıyorum. Sonra müşteri büyük mağazalara kayınca ağlıyorlar. Ulan en azından kandırılmıyoruz velev ki söyledikleri yalan çıktı paramızı söke söke alıyoruz sizin gibi müşterinin üzerine yürümüyorlar.

• Hatbi aydın adam yazmış
    Selam 1 tl
    Dert dinlenir
    Aşk dertleri 5 tl
    İş ve aile dertleri 3 TL
    Diye selam verdim ........çocu 1 tl aldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.